Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי הצבא לא מספק לה נעליים קלות, אבל נעליים מתאימות הוא חייב לספק לה.

שרגאמן,

בקו"ם/מיטב לא מספק נעליים אלא רק בשלב הגיוס למי שעובר שרשרת חיול.

אח"כ זה כבר מגיע מבסיסי הציוד הפזורים ברחבי הארץ וכל יחידה יכולה למשוך מהם.

הבעיה היא שמפקדים מתעצלים או לא מתכננים נכון את המהלכים שלהם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקומבינה אפשר לקבל גם ממפקדת קצין חינוך ראשי וגם מלשכת היוהל"ן.

אם לא היית בשלב גיוס/ חז"ל/ מעבר שמשובץ ישירות דרך בקו"ם - לא היית אמור לקבל מהם אפילו שרוך נעל.

יכול להיות שסתם נפלת על מישהו טוב לב שחרג מסמכותו. לא כל חריגה מסמכות היא שלילית, אבל היא עדיין חריגה מסמכות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ואווו נעליים.... זה מזכיר לי נשכחות. בבקו"ם לקחתי מידה לא טובה של נעליים. (43) אני הייתי צריך (41) הייתי צעיר מת ולא הבנתי כלום בצבא ולא בנעליים... קיצר. 9 חודשים הייתי עם נעל שגדולה עליי ב-2 מידות. וכולם שמו עליי זין גדול. פעם הסתובבתי בבסיס לסיבוב השלמות (הבסיס היה ריק מנפש חיה רק עבודות רס"ר). מצאתי איפשהו נעל קלה זרוקה, חדשה ודנדשה בדיוק במידה שלי. ישר אמצתי אותה לעצמי. אחרת כל השירות הייתי הולך עם נעל ענקית ומקבל שיפשופים ברגליים. במבט לאחור הייתי דופק סירוב פקודה והולך עם איזו נעל אזרחית שאני רוצה... בזיון. ציוד בסיסי הם לא יכולים לספק.

פורסם
אולי הצבא לא מספק לה נעליים קלות, אבל נעליים מתאימות הוא חייב לספק לה.

שרגאמן,

בקו"ם/מיטב לא מספק נעליים אלא רק בשלב הגיוס למי שעובר שרשרת חיול.

אח"כ זה כבר מגיע מבסיסי הציוד הפזורים ברחבי הארץ וכל יחידה יכולה למשוך מהם.

הבעיה היא שמפקדים מתעצלים או לא מתכננים נכון את המהלכים שלהם.

.

מחזק.

עכשיו לגבי הפתרון, תמיד אפשר לנסות להתקמבן, אבל למישהו שמעולם לא היה באמת חלק מהמערכת זה לא פשוט.

פניה לקצין העיר האיזורי תעזור, ברגע שהיא תבהיר להם שאף אחד בבסיס לא מסתכל עליה. כל מה שהיא צריכה זה לתת מספר אישי, ואת השם של המפקד שלה. נעליים היא תקבל.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אני תוהה אם אני חבר הפורום (או צה"ל) היחידי שלא קימבן לעצמו נעליים קלות במהלך השירות. :roll:

משום שלתפקיד שלי לא הוגדרו נעליים קלות, הקפדתי לנעול את הכבדות עד סוף השירות, גם כשכבר הכרתי מספיק אנשים בבסיס בשביל לעשות קומבינות.

העקרון המנחה היה דוגמה אישית ל"צעירים" ששירתו תחתיי, ע"מ שיוכלו לראות שפז"מ לא עושה אותך אלוהים, ובצבא עקרון השוויוניות הוא מעל הכל.

כמה נאיבי מצדי.

פורסם
אני תוהה אם אני חבר הפורום (או צה"ל) היחידי שלא קימבן לעצמו נעליים קלות במהלך השירות. :roll:

משום שלתפקיד שלי לא הוגדרו נעליים קלות, הקפדתי לנעול את הכבדות עד סוף השירות, גם כשכבר הכרתי מספיק אנשים בבסיס בשביל לעשות קומבינות.

העקרון המנחה היה דוגמה אישית ל"צעירים" ששירתו תחתיי, ע"מ שיוכלו לראות שפז"מ לא עושה אותך אלוהים, ובצבא עקרון השוויוניות הוא מעל הכל.

כמה נאיבי מצדי.

גם אני נשארתי עם הכבדות למרות שהייתי זכאי לקלות כי פשוט זה לא הפריע לי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ודים, בזמננו כולם מקבלים קלות. מהבקום.

אם כך, אני שוקל לחזור לקבע...

גם אני נשארתי עם הכבדות למרות שהייתי זכאי לקלות כי פשוט זה לא הפריע לי.

זה מפריע בעיקר פסיכולוגית, במיוחד אם איתרע מזלך להיות בבסיס של ג'ובניקים כמו במקרה שלי.

• תוכן חדש...