Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא לא תבוא עם נעלי עקב,

כי יום לפני ההכנה נפגשים בשלישות ר"ג ומציגים שיש לך את כל הציוד לרס"פ(היום זה עידן) של הפלוגת הכנות של בה"ד 13(עברתי תהליך דומה).

שנה שעברה, השלישה שהייתה אחראית על אירגון הקק"צ, אירגנה נעליים מחברות שלה בשביל כל החיילות שיצאו לקורס.

אה, ומשפט המפתח:

"בה"ד 13 לא מספק נעליים צבאיות, כי כבלו אותו בעבר על זה שהוא לא מספק נעליים".

אגב, אחרי ההכנה היא תדבר מ"צ שוטפת,

אם היא תישן עם חוקרות מצ"ח, היא תחזור קרימינלית,

אם היא תישן עם מעברים, ערבית שוטפת,

ואם זה עם שיטור, אז שאלוהים יעזור לה.

----

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שראגמן,

מפיך זה נשמע כאילו נעליים קלות זרוקות ברחבי הבקום, רק תבוא תיקח - לגבי שאר המלצותיך - ננסה ונפעל.

תודה

זה בדיוק המצב, מנסיון של שני חברים עתודאים בשבוע שעבר.

ועדיין, שרגאמן- טירון לא יכול לדבר עם אף אחד מהם. גם סג"מ הוא אלוהים בטירונות

עתודאים מקבלים עם הגיוס דרגת קמ"א- שווה ערך לסגן. נראה לי שהם צריכים להיות מסוגלים לדבר עם קצינים אחרים.

"ai motoare capul doare"

פורסם

קודם כל- בדיחת המאה. אני במקומה הייתי מגיע עם נעליים אזרחיות בפרנציפ, או בא עם נעליים אדומות- "אמרתם להביא לבד? זה מה שהיה לי..."

עכשיו ברצינות- האם אתה או אחד מחבריך הקרובים עושה מילואים בצאלים? האם יש ברשותך או ברשות אחד ממכריך זוג נעליים צבאיות שהוא מוכן לוותר עליהן לשנתיים שלוש הקרובות?

אם כן, הבעיה שלך (כנראה) נפתרה.

שוב- אם אתה או אחד מקרוביך מזדמן לצאלים בזמן הקרוב, אפשר להחליף שם נעליים בלי שאלות מיותרות. אפילו אם זה הזוג היחיד שלך, ובמילואים הבאים תבוא עם נעלי ספורט, תגיד שאין לך נעליים ותיק תק יארגנו לך זוג.

לאחרונה החלפתי זוג נעלי צנחנים משנת 84 במצב טוב, מידה 43. חתכתי להם את הסולייה וקיבלתי זוג דנדש, מידה 42 בלי שאלות ובלי בלבולי בי$#ם.

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
נעליים זה עוד שטויות. כשהייתי בסדיר שלחו אותי לקמבן זחל"ד מאובזר לחלוטין

הזכרתי לי מצב בו היה לנו נגמ"ש ספייר. מאובזר על קצה הגג בכל טוב, ולא רשום בשום מקום. :lol:

אהה...וגם אוטובוס צבאי שמישהו סרג איפשהו. האוטובוס היה אמיתי.

...לא אשכח את אותו נהג מובילית שהחליט שהוא חייב לפרוק אצלנו ברמפה נגמ"ש של הנח"ל. לא עזרו כל הסברינו שזה גדוד תותחנים, ואין כאן שום אימון של נחלאים. הנגמ"ש נפרק. תרתי משמע.

גבעת חלפון מחווירה לעומת מעלה גמלא...

אני שמח לגלות ששום דבר לא השתנה בצבא הערבי הכי טוב במזרח התיכון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אסור לצבא לדרוש ממך לקנות דברים.

לפי המדיניות של הצבא חייל לא צריך לקנות כלום, הכל הוא מקבל חינם במסגרת הבסיס, אוכל, נסיעות, בגדים...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
הזכרתי לי מצב בו היה לנו נגמ"ש ספייר. מאובזר על קצה הגג בכל טוב, ולא רשום בשום מקום. :lol:

אהה...וגם אוטובוס צבאי שמישהו סרג איפשהו. האוטובוס היה אמיתי.

נגמ"ש ספר גם לנו היה. אחרי ליל הגלשונים שהקפיצו את כל יחידות המעופף ללבנון פיזרו שם נגנשי מעופף מזוודים להפליא בלי שאף אחד חתם עליהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אסור לצבא לדרוש ממך לקנות דברים.

לפי המדיניות של הצבא חייל לא צריך לקנות כלום, הכל הוא מקבל חינם במסגרת הבסיס, אוכל, נסיעות, בגדים...

ואללה? כי סכיני גילוח צה"ל מספק לך? וגם שמפו? ואם יקראו לך התחתונים או הגרביים שקיבלת בבקום יחליפו לך?

הלוואי!

לצערינו הצבא מתעקש שדברים מסויימים תקנה מהמשכורת הצבאית.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
ואללה? כי סכיני גילוח צה"ל מספק לך? וגם שמפו? ואם יקראו לך התחתונים או הגרביים שקיבלת בבקום יחליפו לך?

הלוואי!

לצערינו הצבא מתעקש שדברים מסויימים תקנה מהמשכורת הצבאית.

התשובות לפי הסדר (או לא):

כן.

כן.

כן.

כן.

השאלה אם אתה מוכן ללבוש את התחתונים שהצבא מספק, להתגלח עם הסכינים החד פעמיים שהצבא מספק ועם השמפו סוג ז' שהצבא מספק.

כעקרון הכל קיים בצבא. אנשים פשוט לא מוכנים ללבוש את זה (בצדק).

פורסם

אהא..

מוזר כי הפעם היחידה שצה"ל הביא לי שמפו, משחת שיניים או סכין גילוח הייתה בבקו"ם ביום הגיוס, ואם אני אבוא לאפסנאות בבקשה להחליף את תחתוני הבקו"ם שלי יחסמו אותי מהפורום שם.

אני לא יודע מתי שירתת בצבא ואיפה, אבל מנסיון של שירות בשני חיילות שונים וב5 בסיסים שונים לאורך השנים, אני חושב שאתה טועה.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אוקי אני מקבל את זה.

ייתכן שאצלך בבסיס הרס"ר (שבדר"כ מחזיק מלאי של מוצרי "טיפוח" שמפו סבון וכו') מניאק וקמצן. לרס"ר שלנו הייתה מכולה מלאה בקצף גילוח, שמפו, סבון, דאורדורנטים ומה לא.

וגם המפקד של האפסנאות אצלך רמאי ולא נותן לך את התל"ת שמגיע לך באמצע השירות (6 זוגות גרביים, 3 חולצות טישירט, 2 מגבות).

לצערנו ככה זה הצבא, מי שאין לו קומבינות אוכל ח*א, אבל בכל מקרה הציוד הזה קיים בצבא.

גילוי נאות הייתי אפסנאי בגדוד במשך שנה וחצי

פורסם

את התלת לא ביקשתי, אבל אותו דווקא אין בעיה לקבל - בקשר למכולת טיפוח, בחיים לא שמעתי ולא ראיתי, אבל אשמח לברר בשבוע הבא!

הרס"ר שלי הוא יותר אוחצ'ה ממניאק... :D

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

shellcase ,

בצבא יש הכל מהכל.

פשוט לא מדברים על זה , בכלא\טירונות דואגים לך להכל כי אתה הרי בסוג של סגר , אז מביאים לך הכל ועושים לך מסדר כל ערב ששואלים אותך מה חסר לך.

בסדיר פשוט המפקדים פועלים אחרת אתה צריך להתריע בפניהם , אני לא זוכר שביקשתי משהו בסיסי והמפקד שלי אמר לא.

או שבאפסנאות אמרו לי לא(חוץ מנעליים קלות שקימבנתי לבד) , אבל בצבא כמו בכל מקום אחר , מי שקרוב יותר לצלחת - אוכל יותר.

יש דברים שאתה לא מאמין שהצבא מחזיק , מכולות שלמות מלאות בדברים שנתרמו ע"י האגודה למען החייל , תחתונים של דלתא , חולצות מבד איכותי , מזגנים (יש יחידות שאין בהן בכל חדר) , סכיני גילוח של ג'ילט , הכל , פשוט יש סדר עדיפויות למי לתת ולמי לא , אבל כולם מקבלים מה שצריך.

בכלל באפסנאות יש דברים שאתה לא מאמין , פעם האפסנאות הביאו למטבח (פשוט כי היה להם יותר מידי) כמה ארגזים של MULLER , שמו את זה בחדר אוכל , החיילים היו באטרף.

חוץ מזה כל יחידה וההקצבות שלה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
צבא עובד לפי פקודות.

לא צריך לשנות כלום. היא תגיע עם נעליים שלה (עקב, סנדלים, לא משנה) ותעשה מה שאומרים לה. מעבר לזה, אין לצבא מה לעשות איתה. איזה קודקוד יתפוס אותה עם הנעליים ויתחיל להריץ עניינים.

נ.ב. כמה שקצין התחזוקה בדרגה נמוכה יותר יש פחות סיכוי שהוא ידבר איתה...

כשאני צריך משהו במילואים, שיש אותו במשרד של המב"ס, אני הולך ישר לשם. יותר סביר שהמב"ס ייתן לי לצלם 100 עותקים של משהו, מאשר איזה סרן עם הקצבת דפים...

תגיד אתה במילואים?

השבוע הגיע אלי בחור ללשכה וצילם 30-50 עותקים.

תמיר.

• תוכן חדש...