Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חיפושים באמת רבים הגעתי לשלב שבו אני חייבת להחליט על איזה רכב אני הולכת.

בגדול, התקציב 30-35K, כאשר אני מחפשת אוטו', חסכוני, זול יחסית לתחזוקה ועם זאת עם קצת סטייל.

שלושת המועמדים האחרונים:

1. פונטו ספייס (2004-2006)- במקרה הנ"ל, כל מודעה שאני רואה ועונה לדרישות שלי, אחרי שעה כבר לא קיימת באתר.

2. דייהטסו סיריון 1300 (2001-2002)- אין הרבה כאלה, ולמרות שמצאתי אחד או שניים נחמדים, ההגדרה של סטייל לא בדיוק נכנסת כאן.

3. איביזה 1400 (2003) - כאן הסטייל נכנס, אבל מבחינת תחזוקה וחסכון בדלק לא שמעתי יותר מדי.

אשמח לשמוע ממישהו שיש לו ניסיון עם האיביזה 2003 באשר לאחזקה ולחסכון, בעיקר בהשוואה לסיריון.

אני אציין שוב כי כל המכוניות אוטומט.

תודה!

פורסם

בסכום של 30K מומלצץ למצוא רכב שמור שלא עבר הזנחה. במצב כזה הוא יפגין אמינות בלי קשר לארץ המוצא.

לבדוק הסטוריית טיפולים לפני הקנייה ואחר כך בדיקה במכון.

בהנתן הרכבים הנ"ל כולם יהיו חסכוניים באותה מידה ( + - 30 ש"ח בחודש, אבל לא זה מה שיקרע לך את הארנק)

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
בסכום של 30K מומלצץ למצוא רכב שמור שלא עבר הזנחה. במצב כזה הוא יפגין אמינות בלי קשר לארץ המוצא.

לבדוק הסטוריית טיפולים לפני הקנייה ואחר כך בדיקה במכון.

בהנתן הרכבים הנ"ל כולם יהיו חסכוניים באותה מידה ( + - 30 ש"ח בחודש, אבל לא זה מה שיקרע לך את הארנק)

לא התכוונתי בהכרח לדלק.

הבנתי שהטיפולים מאוד יקרים באיביזה לעומת הסיריון. הדבר נכון?

פורסם

לא מאד יקרים, טיפה יותר יקרים.

טיפול קטן לדיהטסו (שמן + פילטר) יעלה לפחות 400 ש"ח, לסיאט יעלה בערך 450.

באופן כללי, צריך לדעת איפה לטפל, במוסך רון המחיר יהיה זול יותר מהמחיר במוסכי שירות של צ'מפיון.

מעבר לזה, זה שיקול שלך, במחיר של דיהטסו 99 מקבלים איביזה משנתונים גבוהים יותר, ומחיר האחזקה יהיה טיפה יותר גבוה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
לא מאד יקרים, טיפה יותר יקרים.

טיפול קטן לדיהטסו (שמן + פילטר) יעלה לפחות 400 ש"ח, לסיאט יעלה בערך 450.

באופן כללי, צריך לדעת איפה לטפל, במוסך רון המחיר יהיה זול יותר מהמחיר במוסכי שירות של צ'מפיון.

מעבר לזה, זה שיקול שלך, במחיר של דיהטסו 99 מקבלים איביזה משנתונים גבוהים יותר, ומחיר האחזקה יהיה טיפה יותר גבוה.

אם ההבדל בטיפולים נע באמת במחירים האלה, 100 ש"ח לפה או לשם זה לא מה שיעצור אותי מלקנות סיאט במקום דייהטסו.

איפה אני יכולה לברר מחירים של טיפולים במוסך מורשה? האם יש פרסום כלשהו?

פורסם

אין פרסום, אבל למה מוסך מורשה?

אלה רכבים שכבר לא באחריות, חבל לשלם על הקפה של הפקידה במוסך מורשה, יש המון מוסכים טובים שמטפלים ברכבים האלה,

לגבי הסיאט זה לא בעיה, טלפון למוסך רון, 2 דקות מזמנו הוא אומר לך כמה עולה טיפול שנתי של שמן + פילטר, וכמה עולה טיפול גדול יותר שכולל גם בלמים / מצתים / מסנן אויר וכו.

אם ממש רוצים מורשה, אז מוסך תושיה (לא רחוק מרון) הוא מורשה פולקסווגן / סיאט,

מוסך קרל מורשה דיהטסו (היחיד שאני זוכר מהתקופה שהייתה לנו כזו) , צרי איתם קשר תאמרי שאת צריכה להגיע לטיפול שנתי שכולל שמן מנוע + מסנן שמן ואת רוצה לקבל סדר גודל של מחיר לטיפול.

יתר הטיפולים לא יהיו שונים בהרבה. שעת עבודה פחות או יותר מחיר אצל כולם, באיזור 250 ש"ח, כנ"ל מחירי החלקים הסטנדרטיים, שמנים / מסננים / מצתים / בלמים.

• תוכן חדש...