Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יוני,

לא יעזור כלום אתה צריך להמתין מס' ימים עד שהם יעברו על הניירת ויגידו לך אם חסר משהו.

אני לעומת זה יכול לבשר שקילנו אישור שכל המסמכים תקינים והרישיון בדרך.

השבועיים האחרונים גרמו לי להבין באופן חד משמעי שמדינת ישראל מעוניינת לחסל את היבוא האישי, אחרת לא ניתן להסביר את הבירוקרטיה האיומה בה נתקלתי בשבועיים האחרונים , אמנם יכולתי לסיים זאת מהר יותר (והמבין יבין) אך ההחלטה הייתה ללכת עד הסוף ולנצח את השיטה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היי יוני,

לא יעזור כלום אתה צריך להמתין מס' ימים עד שהם יעברו על הניירת ויגידו לך אם חסר משהו.

אני לעומת זה יכול לבשר שקילנו אישור שכל המסמכים תקינים והרישיון בדרך.

השבועיים האחרונים גרמו לי להבין באופן חד משמעי שמדינת ישראל מעוניינת לחסל את היבוא האישי, אחרת לא ניתן להסביר את הבירוקרטיה האיומה בה נתקלתי בשבועיים האחרונים , אמנם יכולתי לסיים זאת מהר יותר (והמבין יבין) אך ההחלטה הייתה ללכת עד הסוף ולנצח את השיטה.

שיהיה בשעה טובה!!!

אז כנראה שאני לא אספיק לשחרר את האופנוע שלי לפני האוטו שלכם...

העיקר ששניהם ישתחררו במהרה ובשלום!

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

דיברתי מנסיון אישי,

כאשר האוניה שהכילה את המוסטנג שלי הייתה בים, עקבתי אחריה כל חמש דקות , מכיר את התחושה

:-D

אבל בסוף היא מגיעה ואז ....

ד"א, הכי טוב שאני הצלחתי למצוא, זה איזה אתר המתעדכן פעם בכמה שעות, וגם אז לא ברור אם זה בדיליי או לא.

אני יודע שניתן למצוא מיקום מדוייק ובזמן אמת, רק שאין לי מושג היכן, וחיפוש בגוגל העלה בחכתו רק מקומות בתשלום ע"מ לראות היכן האוניה נמצאת.

אז אם יודעים איך אני יכול להזריק את האופנוע לוריד כבר כעת, אשמח לדעת...

פורסם

היום אחה"צ התקשרתי לכוכבית 5678. אמרתי לעצמי שלפחות אם הם לא עושים את העבודה שלהם, לא יקרה כלום אם אציק להם מידי יום או יומיים.

ענתה לי בחורה נחמדה בשם מיטל, ולאחר זיהוי הפרטים שלי, היא אמרה לי: אישרו את הבקשה שלך היום, תמתין, זה יישלח אליך בדואר.

אין ספק כי אלו חדשות טובות, אשר בטח ישמחו את ששת קוראיי, אך נשאלת השאלה האם זה אכן כך...

כל כך פשוט וקל? רק להגיש מסמכים ולקבל תשובה חיובית???

נאאאאאאאאאא... לא נראה לי, ולכן עד שלא אראה את רשיון הייבוא אצלי, או לחלופין אשמע שהכל בסדר לפחות מעוד שני טלפנים, לא ארגע...

אם אכן יש רשיון ייבוא, זה מעמיד, לפחות מבחינתי, את משרד התחבורה באור אחר ושונה לחלוטין מכל מה שחשבתי עליהם עד היום (אם כי עד היום, הנסיון שהיה לי איתם בבקשות לא שגרתיות היה טוב, אבל זה כבר סיפור אחר).

עכשיו אני ממשיך לטפס על הקירות, והאוניה נמצאת רק בדרך לנמל בספרד.....

כבר אין סבלנות......

פורסם

שב,,,,,,,,,,, תנוח,,,,,,,,,,,,צבור כוחות,,,,,,,,,,,,, עוד כמה ימים אתה משחרר מהנמל, תצטרך הרבה כוחות וסבלנות.........

בהצלחה.

בועז.

פורסם
שב,,,,,,,,,,, תנוח,,,,,,,,,,,,צבור כוחות,,,,,,,,,,,,, עוד כמה ימים אתה משחרר מהנמל, תצטרך הרבה כוחות וסבלנות.........

בהצלחה.

בועז.

איזה שב? איזה תנוח??

מסתובב כארי בסוגר, חושב כל הזמן על הדברים שיש לעשות לפני שהאופנוע מגיע, כאשר הדבר הגדול שיש לעשותו הוא לסדר לו מקום חניה מאובטח ומסודר.

לגבי השחרור מהנמל, החלטתי לקחת עמיל מכס, אשר אני מקווה שיעשה את העבודה יותר טוב ממני, יותר מהר ממני, ובעיקר יותר זול ממני.

הדבר שהכי הפתיע אותי הוא שהאופנוע אמור להגיע לאשדוד.

במעקב אחרי האוניה מתברר כי האוניה כלל לא אמורה לעגון באשדוד כי אם בחיפה.

התקשרתי לזה שעושה עבורי את המשלוח בארה"ב, והוא הסביר לי שהאוניה גדולה מידי ע"מ להכנס לנמל אשדוד, ולכן היא תעגון בחיפה, ואילו המכולה תעבור ברכבת מחיפה לאשדוד.

מעניין מאוד...

לו הייתי יודע זאת מראש, הייתי משחרר את האופנוע בחיפה, וכך הייתי נפגש איתו יום או יומיים לפני המועד המשוער.

נו שוין... זה מה יש...

מכל דבר לומדים.

פורסם

אני מציע לך שבמקום לכסוס ציפרניים ולבזבז זמן בשיחות עם *5678 תתחיל לחפש לך ב EBAY לפחות כמה פריטים שאם אתה לא יודע בוודאות בני כמה הם על האופנוע שלך , מאד כדאי שתחליף לפני שאתה מתחיל לרכב..

אני חושב שאם תזמין לפחות רצועות טיימינג (מקוריות הונדה OEM) , פילטר אוויר, פילטר שמן, ואלי גם גם קיט קרבורטורים מלא ממקור מוכר ואמין (מומלץ מאד) - לא תצטער.(הקרבורטורים והסינכרון שלהם הם עניין קריטי לאופנועים האלה, במיוחד אם הם עמדו זמן ממושך בלי לעבוד.). גם מחזירי שמן לבולמים הקדמיים זה פריט לא יקר שכדאי שיהיה, כי גם זו נק' תורפה של המון גולדווינגים ישנים.

לאור ההתרגשות שלך לקראת הכלי החדש (והיינו בסרט הזה :) אתה תתבאס כהוגן אם יהיה עליך להשבית את הכלי לכמה שבועות טובים אם יתברר לך שאתה צריך פריטים שלוקח זמן לאתרם ולקבלם בדואר..

פורסם
כפי שבוודאי זכור לששת קוראיי, החלום האמיתי הוא אופנוע אמיתי, כזה אשר יכול להוביל אותי ועוד מישהו בהרכבה לכל מקום על פני כדור הארץ, בבטחה, ביעילות ובנוחות.

לטובת העניין נעשו מעט שינויים בצי הרכבים, והריקשה נמכרה (אם כי עדיין לא הועבר כסף והיא עדיין נמצאת אצלי בחניה, אך יש סיכום בע"פ, אשר מבחינתי העניין סגור לחלוטין). הלמברטה עדיין משמשת לנסיעות הנאה תוך עירוניות, והפרוייקט שיפוץ הלמברטה עם הסירה, כרגע תקוע - בעיקר מפאת חוסר זמן.

לאחר שיטוט מקיף ברחבי האינטרנט, ולא רק שם, נמצא כלי הרכב אשר עונה על דרישות החלום.

הונדה גולדווינג מודל 1980.

נפח מנוע 1100 סמ"ק, פיירינג מלא.

האופנוע קיבל צמיגי דלנופ חדשים, הוחלפו לו האטמים של הבולם הקידמי וכן קיבל מצבר חדש, וכל זאת לפני כ- 20 ק"מ (כך לפחות לדברי המוכר).

לאחר שהמוכר עשה הסבה בטייטל שלו על שמי, אני מחזיק באופנוע אמריקאי גאה.

עכשיו אני חושב על איך להביא אותו ארצה, כאשר מסתבר שזאת משימה לא פשוטה כלל וכלל, אך אני משוכנע כי אצליח לעמוד בה בכבוד, ואם יש למישהו רעיונות איך לצלוח את המשימה הזאת בקלות, במהירות ובזול, אשמח להתעדכן.

וכן...

אני יודע...

אתם לא מאמינים למה שאני כותב ואתם רוצים תמונות.

לא תקבלו!

למה?

כי אני מניח כי לאחר שהוא יעבור גיור כהלכה, תהיה לו קבלת פנים בעיר הקודש, וארצה לראות שם את כולכם.

כמובן אם מסיבות כאלו ואחרות לא תהיה קבלת פנים (למשל הוא יטבע, או שחלילה הרבנות לא תסכים לגיירו), או אז יתפרסמו התמונות.

שיהיה חג סוכות שמח!

בהצלחה והערה קטנה,אולי חלום אבל לא יתגשם במלואו,אולי יקח אותך על פני כדור הארץ אבל לא לכל מקום,יש פינות שגולדוינג לא מסוגל להגיע אליהן,כנף הזהב יודעת לנסוע רק על אספלט.

פורסם
היום אחה"צ התקשרתי לכוכבית 5678. אמרתי לעצמי שלפחות אם הם לא עושים את העבודה שלהם, לא יקרה כלום אם אציק להם מידי יום או יומיים.

ענתה לי בחורה נחמדה בשם מיטל, ולאחר זיהוי הפרטים שלי, היא אמרה לי: אישרו את הבקשה שלך היום, תמתין, זה יישלח אליך בדואר.

אין ספק כי אלו חדשות טובות, אשר בטח ישמחו את ששת קוראיי, אך נשאלת השאלה האם זה אכן כך...

כל כך פשוט וקל? רק להגיש מסמכים ולקבל תשובה חיובית??? אפשרי - קרה אצלי (אם מלאת את כל הטפסים נכון בד"כ כן)

נאאאאאאאאאא... לא נראה לי, ולכן עד שלא אראה את רשיון הייבוא אצלי, או לחלופין אשמע שהכל בסדר לפחות מעוד שני טלפנים, לא ארגע...

אם אכן יש רשיון ייבוא, זה מעמיד, לפחות מבחינתי, את משרד התחבורה באור אחר ושונה לחלוטין מכל מה שחשבתי עליהם עד היום (אם כי עד היום, הנסיון שהיה לי איתם בבקשות לא שגרתיות היה טוב, אבל זה כבר סיפור אחר).

עכשיו אני ממשיך לטפס על הקירות, והאוניה נמצאת רק בדרך לנמל בספרד.....

כבר אין סבלנות......

אין סבלנות? קח בגד ים, רד לתל אביב ותתחיל לשחות לכיוון האוניה ....... תפגשו באיזור כרתים.... :roll:

בהצלחה, קצת סבלנות הכל יגיע ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

רשיון הייבוא הגיע היום בדואר!!!

בהחלט אושר גדול.

כעת כל שנותר הוא שהאופנוע יגיע....

חשבתי על האפשרות לקחת בגד ים ולהתחיל לשחות לכיוון האוניה, אך אני מפחד שרשיון הייבוא יירטב, ואצטרך לעבור את התהליך מחדש, אם כי עכשיו, אחרי שאני יודע בדיוק מה צריך לעשות ואילו משמכים לצרף, זה עשוי להיות פחות מסובך.

המון המון תודה לכל מי שסייע לי בשליחת הטפסים, בייעוץ ובשאר הדברים.

היות וישנם אנשים אשר מעדיפים להישאר מאחורי הקלעים, לא אציין כאן תא שמות העוזרים, רק אודה להם מקרב לב!

פורסם
לא רק שהרשיון יבוא ירטב, אתה יודע לשחות. האופנוע לא.

אתה כנראה לא במצב הנפשי להבין ,

הרעיון הוא להגיע כבר לאופנוע , לעמוד לידו , ללטף , לשבת או אפילו רחמנא ליצלאן להניע.

שום דבר מעבר לזה. אח"כ אפשר לחכות שהאוניה תגיע לנמל ואז לרדת.....

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...