Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי דעתי בלי טייטל אין לך מה להוביל אותו לישראל חבל על הזמן שלך!

יש לי שכן שהביא מרצדס SL עם טייטל ויש משהו לא תואם, הוא לא קיבל אישור להכניס את הרכב לארץ.

פורסם

טייטל לא חייב להיות על שימך כי הכלי יוצא מגבולות ארה"ב,מה שכן אתה חייב זה BILL OF SALE עם הסכום שקנית

בדף מאחור בטייטל אתה יכול לרשום את שם בעל הכלי שירשם בישראל.

כעקרון המשלח לארץ צריך טייטל וחשבון מכירה בלבד.

לא לשכוח 2 צילומים של הכלי משני צדדיו חזית ומאחור צבעוניות לצורך בקשת רשיון היבוא

בהצלחה

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

בשעה טובה הוגשו היום כל מסמכי הבקשה לרשיון הייבוא - בין אם באופן מקוון, ובין אם בדואר רגיל (מכתב רשום).

לגבי הטייטל.

מתסבר שישנן מדינות לא מעטות בארה"ב אשר לרכבים מעל גיל מסויים אין טייטל. ניו יורק, היא אחת מהן.

אז מה עושים?

יש להם משהו הנקרא transferable registration.

למעשה, כך הם מעבירים את הבעלות.

באופן מפתיע ביותר, משרד התחבורה הישראלי מכיר בזה, ואחד מחברי הפורום, אשר ביקש להישאר בעילום שם (או לפחות כך הבנתי ממנו), סיפר לי שהוא הביא רכב ללא טייטל, אלא אם המסמך השני.

כדאי לצרף לבקשה מסמך רשמי של המדינה ממנה יוצא הרכב, שאין לרכבים משנת הייצור הזאת טייטל, דבר העשוי להקל על רענון זכרונו של משרד התחבורה.

כעת כל שנותר הוא, להמתין לקבלת רשיון הייבוא, כאשר במקביל, אני אמור לקבל עוד היום הצעת מחיר אחרונה עבור המשלוח, ע"מ לתת אור ירוק למי שיביא לי את האופנוע ארצה.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

אני עברתי את כל התהליך הזה בתחילת השנה. ( גם אני הבאתי GL1100 interstate שנת 80')

נכון שזה תהליך די מתיש, במיוחד כשנפל בחלקי העונג להתמודד מול שומת מכס מופרזת ולהגיש ערעור וכל מה שכרוך בפרוצדורה המרגיזה הזו..

זה מתיש,אבל אפשרי. צריך עצבים די חזקים..

אני מצטרף בחום להמלצה לברר היטב את עניין הטייטל לפני שאתה שולח את האופנוע לארץ. אל תתחיל לפני שיש בידך רשיון יבוא.

אגב גם בשלב התקינה במשרד הרישוי , כשהאופנוע כבר בארץ עם מספר ישראלי ורשיון רכב זמני , דרשו ממני להציג את הטייטל המקורי (שהוא ממוספר בספרות מנוקבות- לא מודפסות סתם) . הבעיה היא שכולם ראש קטן. אם אין לך את המסמך המסויים בדיוק שאותו הם דורשים אתה תטפס על קיר חלק..

מעבר לכך יש כאן באתר כמה מדריכים ממש יעילים לכל מי שמתכוון לייבא רכב אספנות.

אם תצטרך עזרה - אנחנו כאן..

בהצלחה רבה!!

פורסם

המלצה חמה, קרא את יומן היבוא שכתב נמרוד רחמימוב, נעזרתי בו מאוד כאשר הבאתי אופנוע דומה לשלך.(Yamaha XS1100) לפני מספר חודשים.

חשוב מאוד, אל תשלח לפני שיש לך רשיון יבוא.

חשוב מאוד, בדוק את כל הנתונים (מס' שילדה, מס' מנוע וכו ) ספרות ואותיות, והתאמתם בין הניירת ובין המציאות, חוסר התאמה בניהם יכול לגרום לך צרות צרורות בשחרור האופנוע מהנמל והעלתו על הכביש.

הכי חשוב! אל תתיאש, הסיפוק בסופו של דבר להוציא את האופנוע מהנמל ולהעלותו על הכביש הוא אדיר (שלא לדבר בכלל על השימוש באופנוע אחר כך !!!).

בועז.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בשעה טובה ומוצלחת, היום (שעון ארה"ב) האופנוע עזב את הנמל בארצות הברית, והוא מתקדם אל עבר ארץ הקודש.

נכון, רשיון ייבוא עדיין אין, ומחר אברר במענה הקולי של משרד התחבורה היכן הדברים עומדים, כאשר אני יוצא מנקודת הנחה (תמימה לחלוטין), כי עד שהאופנוע יגיע ארצה, כבר יהיה בידי רשיון הייבוא המיוחל.

כל מי שאני מספר לו את הסיפור של קניית האופנוע מסתכל עליי כלא מאמין ואומר: "מה? באמת קנית אופנוע בארה"ב, בלי לראות אותו? אתה לא נורמלי בכלל. ממש משוגע!"

אין ספק שכולם צודקים... אחד אחד... אך לפחות כאן בפורום יש עוד משוגעים כמוני, שמוכנים לשים לא מעט כסף ולקנות כלי רכב מבלי לעשות עליו סיבוב ו/או למשש אותו בידיים.

כעת, כל שנותר הוא לטפס על הייקרות, לגרד מהם את הטיח ולהוציא את העצבים על כל מה שרק חושב לזוז, עד שהאופנוע יגיע ארצה.

כבר לא יכול לחכות יותר.....

אם יש כאן מי שיכול לעשות Fast Forward לזמן (רק עד אשר האופנוע יקבל אזרחות ישראלית), אני בהחלט אודה לו!

פורסם

ראשית מזל טוב,:-D

וכן האוניה לא התקדמה הרבה ב 5 דקות האחרונות (מאז שבדקת בפעם האחרונה באינטרנט את המיקום)

:roll: :roll:

אם אתה מתכוון לברר ב *5678 אז אני יכול לחסוך לך את הזמן, אין להם שם מושג, והם סתם ימרחו אותך או יגידו שטויות. אני התקשרתי לברר שם כמה פעמים , כל פעם אמרו שטות אחרת, בפעם האחרונה שהתקשרתי לשם אמרו לי שהנושא עדיין בטיפול. רק שכחו לציין שזה בטיפול של הדוור השכונתי והוא בדיוק מחלק את המכתבים היום (התקשרתי מהעבודה , והרשיון כבר נח לו בתיבה בבית) תנסה לתפוס את מחלקת היבוא נדמה לי שאמור להיות מענה טלפוני בימים א, ג, ה בין השעות 13:00-15:00

תקווה שהרשיון יגיע לפני שהאוניה תכנס בשערי הנמל, אחרת תאלץ לשלם כופר מס.:evil:

בהצלחה , ומחכים כבר לראות תמונות של החלום בארץ

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

וכן האוניה לא התקדמה הרבה ב 5 דקות האחרונות (מאז שבדקת בפעם האחרונה באינטרנט את המיקום)

אם אתה מתכוון לברר ב *5678 אז אני יכול לחסוך לך את הזמן, אין להם שם מושג, והם סתם ימרחו אותך או יגידו שטויות. אני התקשרתי לברר שם כמה פעמים , כל פעם אמרו שטות אחרת, בפעם האחרונה שהתקשרתי לשם אמרו לי שהנושא עדיין בטיפול. רק שכחו לציין שזה בטיפול של הדוור השכונתי והוא בדיוק מחלק את המכתבים היום (התקשרתי מהעבודה , והרשיון כבר נח לו בתיבה בבית) תנסה לתפוס את מחלקת היבוא נדמה לי שאמור להיות מענה טלפוני בימים א, ג, ה בין השעות 13:00-15:00

תקווה שהרשיון יגיע לפני שהאוניה תכנס בשערי הנמל, אחרת תאלץ לשלם כופר מס.:evil:

בהצלחה , ומחכים כבר לראות תמונות של החלום בארץ

ירון

אכן בכוכבית 5678 לא ממש יודעים מה אני רוצה מהם.

היא אמרה לי שזה הועבר למחלקת ייבוא לפני יומיים.

שאלתי מאיפה זה הועבר אליהם, והיא ענתה שהיא לא יכולה לדעת. שאלתי לאן זה אמור לעבור משם, והיא אמרה שאין לה מושג...

כייף לדבר בטלפון עם אנשים מקצועיים שיודעים את העבודה.

אמרתי לה שהתקשרתי כבר לפני שבוע אליהם, ולא קיבלתי תשובה ברורה מה קורה עם זה, אז היא אמרה לי שעצם זה שזה הועבר למחלקת ייבוא אומר שלא חסרים להם שום טפסים.

אם ניקח את המשפט האחרון של הפסקה הקודמת, כל שנותר הוא לכתוב: אשרי המאמין.

וכן, האוניה שטה לאט. מאוד מאוד לאט....

פורסם

זה כלום, שהתקשרתי לדואר עם מס' חבילה שעת יציאת המשלוח מארה"ב ובסיס הקבלה, אמרו בדואר

שהחבילה טרם התקבלה בארץ, למחרת היא היתה אצלי בתיבת הדואר-מקצוענים!

אין על "השיטה" הישראלית! -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אכן בכוכבית 5678 לא ממש יודעים מה אני רוצה מהם.

היא אמרה לי שזה הועבר למחלקת ייבוא לפני יומיים.

שאלתי מאיפה זה הועבר אליהם, והיא ענתה שהיא לא יכולה לדעת. שאלתי לאן זה אמור לעבור משם, והיא אמרה שאין לה מושג...

כייף לדבר בטלפון עם אנשים מקצועיים שיודעים את העבודה.

אמרתי לה שהתקשרתי כבר לפני שבוע אליהם, ולא קיבלתי תשובה ברורה מה קורה עם זה, אז היא אמרה לי שעצם זה שזה הועבר למחלקת ייבוא אומר שלא חסרים להם שום טפסים.

אם ניקח את המשפט האחרון של הפסקה הקודמת, כל שנותר הוא לכתוב: אשרי המאמין.

וכן, האוניה שטה לאט. מאוד מאוד לאט....

*5678 הוא שירות המופעל ע"י חברה פרטית (טלאול) והטלפנים העונים לשיחות ממש לא 'מקצועיים' ואין להם שום דרך לעזור מעבר למידע שהם מקבלים ממשרד התחבורה וזה לא הרבה.

אין מה לכעוס על המסכנים האלו ואין מה להציק להם ב'קושיות'

פורסם

אוניות הקונטיינרים הן אוניות מהירות,מעל 23-25 קשר כך שב 5 דקות ...עברו עוד 2 מייל שזה 3.7 ק'מ אז לא לאבד תקווה:evil::evil:

בתקווה שזה לא יקרה...

אלפה אקשן 1.jpg

פורסם

אוניות הקונטיינרים הן אוניות מהירות,מעל 23-25 קשר כך שב 5 דקות ...עברו עוד 2 מייל שזה 3.7 ק'מ אז לא לאבד תקווה:evil::evil:

בתקווה שזה לא יקרה...

דיברתי מנסיון אישי,

כאשר האוניה שהכילה את המוסטנג שלי הייתה בים, עקבתי אחריה כל חמש דקות , מכיר את התחושה

:-D

אבל בסוף היא מגיעה ואז ....

:-D

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לעזאזל עם משרד התחבורה הזה...

אין עם מי לדבר.... רק הכוכבית הזאת, ועם כמה שהם מנסים להיות נחמדים, פשוט אין להם את הנתונים, והם גם לא יודעים למי להפנות ע"מ לקבל את הנתונים האמורים.

אני רק רוצה לדעת שיש להם את כל הדברים שהם צריכים, ושלא יצוצו לי פתאום כלמיני עזים ברגע האחרון.

אין מענה טלפוני אמיתי ו/או קבלת קהל בשום מקום.

ישראל, סוף 2010.

כייף.

• תוכן חדש...