Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הוא הגיע!!!

האוניה עוגנת כעת בנמל חיפה, וב- 24 שעות הקרובות, ייפרקו את כל מטענה, ויעמיסו עליה מטען חדש.

מחיפה האופנוע אמור לעבור, באדיבות רכבת ישראל, לנמל אשדוד, כאשר אני מקווה כי זה יקרה היום או לכל היאוחר מחר.

מרגע שהאופנוע יהיה באשדוד, אהיה תלוי בחסדיהם של אנשי המכס.

אין כבר סבלנות........

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

מזל טוב ונקווה שהכל ייגמר בצורה הטובה ביותר לטובתך.

עם כל החששות ואי הידיעה תוך 5 שבועות האופנוע בארץ. זריז אתה.

פורסם

המכולה בארץ...

לא רק זה, היא כבר באשדוד...

נסעה לטיול ברכבת מחיפה לאשדוד.

כעת נותר לחכות ליום ראשון שייפתחו את המכולה ויוציאו את הארגז, וייפרקו את הארגז, ויביאו שמאי שייתן הערכת מחיר סבירה, ושאבוא ואקח את האופנוע...

כל זה צריך להיות ביום ראשון או שני, כי ביום שלישי שלולה להיות שביתה שרק תגדיל את החורים בקירות הבית...

חסר סבלנות שכמוני.

פורסם

הרי לא ייתכן כי הכל יילך חלק וקל. פשוט אין מצב כזה.

מחר אמור היה להגיע שמאי להעריך את האופנוע, אך היות וחברת השילוח "שכחה" לשלוח את ה- bill of sale המקורי לארץ, כמו גם את החשבונית על התשלום (שילמתי עבור המשלוח בארה"ב) זה ייאלץ להתעכב מספר ימים.

כל נסיונותיי לאתר את ה- bill of sale המקורי עלו בתוהו, וככל הנראה הוא אי שם בדרכו הארוכה מארה"ב לישראל (קצת מוזר שלאוניה לקח פחות זמן להגיע).

אם לא יימצא ה- bill of sale המקורי בהקדם, נראה מה יהיה ניתן לעשות.

בכל מקרה, בתחילת שבוע הבא שוב יהיה שמאי בנמל אשדוד, וכולי תקווה כי המסמכים יגיעו עד אז.

אוף אוף אוף!!!

פורסם

תתנחם , אצלי זה קרה עם ה title ....

הוא פשוט נשאר בחברת השילוח בארה"ב,

וכאשר שלחו לי אותו ב DHL לארץ, החליט לו פתאום איזה הר געש מוזר באיסלנד להתפרץ, וכמובן להשבית את כל התנועה האווירית מעל אירופה...... :oops:

אני מקווה שה Title המקורי נמצא בארץ לפחות .....

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
תתנחם , אצלי זה קרה עם ה title ....

הוא פשוט נשאר בחברת השילוח בארה"ב,

וכאשר שלחו לי אותו ב DHL לארץ, החליט לו פתאום איזה הר געש מוזר באיסלנד להתפרץ, וכמובן להשבית את כל התנועה האווירית מעל אירופה...... :oops:

אני מקווה שה Title המקורי נמצא בארץ לפחות .....

ירון

אין טייטל... לא מקורי ולא לא מקורי.

יש רק רג'יסטריישן (ומכתב רשמי האומר שבמדינה ממנה הוא בא, לרכבים אשר יוצרו בשנים אלו אין טייטל אלא רק רג'יסטריישן).

הזמן לא עובר....

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
..................................................

וכן...

אני יודע...

אתם לא מאמינים למה שאני כותב ואתם רוצים תמונות.

לא תקבלו!

למה?

כי אני מניח כי לאחר שהוא יעבור גיור כהלכה, תהיה לו קבלת פנים בעיר הקודש, וארצה לראות שם את כולכם.

כמובן אם מסיבות כאלו ואחרות לא תהיה קבלת פנים (למשל הוא יטבע, או שחלילה הרבנות לא תסכים לגיירו), או אז יתפרסמו התמונות.

שיהיה חג סוכות שמח!

עדכן אותנו מה קורה ,האופנוע משוחרר? במידה וכן אז היבטחתה תמונות

איציק

הוא לה הבטיח תמונות ץ!!!!

יש חדשות??

פורסם
עדכן אותנו מה קורה ,האופנוע משוחרר? במידה וכן אז היבטחתה תמונות

איציק

הוא לה הבטיח תמונות ץ!!!!

יש חדשות??

כן... אכן לא עדכנתי זמן מה את ששת קוראיי בתהליך השחרור, אבל זה בעיקר בגלל שאכלתי את הציפורניים עד הרבה אחרי האצבעות, וקשה לי כבר להקליד.

בסיבוב אחרון של הטפסים בטרם הוגשה הבקשה לשמאי, הסתבר כי ברג'יסטריישן המקורי חסרה ספרה אחת (10 ספרות ואותיות במקום 11).

ביום שישי שעבר, עוד בטרם המפגש בטוביה, שלחתי מייל למוכר שאומר זאת, וביקשתי ממנו שיישלח לי רג'יסטריישן מעודכן.

עד שחזרתי מהטוביה, קיבלתי ממנו מייל האומר כי נשלח אליי בדואר רג'יסטריישן מתוקן.

ככה חלפה לה עוד שבת באכילת ציפורניים במרור, כאשר ביום שלישי הדוור הביא עימו מכתב, מכתב עם בול (מארה"ב), ובתוכו נח לו הריג'סטריישן החדש.

כן, לא יאומן כי יסופר. ביום שישי זה נשלח מארה"ב, וביום שלישי הגיע ליעדו בעיר הקודש. כשצריך לתת מילה טובה לדואר ישראל, אעשה זאת - "מילה טובה לדואר ישראל".

מייד הועבר הרג'יסטריישן לעמיל המכס, והפגישה עם השמאי נקבעה ליום שני הקרוב, מתוך תקווה שבשבוע הבא עלינו לטובה, אשלם את הכופר, ואקבל לידי את החלום.

לא עובר לי הזמן.............

• תוכן חדש...