Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות לעצמי רכב, אין לי תקציב גדול מידי ואני מחפש רכב שאני יוכל לעבוד עליו(מתחיל בקרוב מכונאות רכב+ הנדסאי רכב).

בין החיפושים מצאתי אודי A4, שנת 96, מנוע 1600.

המוכר, רוצה 5 אלף ש"ח בגלל שצריך לעשות ראש מנוע ולהחליף את המדחס של המזגן, מבחינתו ההשקעה לא משתלמת ולכן הוא רוצה למכור.

רציתי לדעת האם כדאי לקנות את הרכב הנ"ל, ולבצע ראש מנוע בעצמי בעוד X זמן כשיהיה לי מספיק ידע?

האם זה רכב שאני יוכל "ללמוד" עליו, או שאני עלול להכניס את עצמי לבור ללא תחתית?

כמה אמור לעלות ראש מנוע(לפי מה שהבנתי הראש מנוע כבר מפורק, ואין אפשרות לשפץ אותו)?

כמה יעלה מדחס למזגן?

מהי הערכה של עלות העבודה שיקחו במוסך על כך(במידה ואני אתקע).

תודה רבה, וגמר חתימה טובה.

קובי

פורסם
אני מעוניין לקנות לעצמי רכב, אין לי תקציב גדול מידי ואני מחפש רכב שאני יוכל לעבוד עליו(מתחיל בקרוב מכונאות רכב+ הנדסאי רכב).

בין החיפושים מצאתי אודי A4, שנת 96, מנוע 1600.

המוכר, רוצה 5 אלף ש"ח בגלל שצריך לעשות ראש מנוע ולהחליף את המדחס של המזגן, מבחינתו ההשקעה לא משתלמת ולכן הוא רוצה למכור.

רציתי לדעת האם כדאי לקנות את הרכב הנ"ל, ולבצע ראש מנוע בעצמי בעוד X זמן כשיהיה לי מספיק ידע?

האם זה רכב שאני יוכל "ללמוד" עליו, או שאני עלול להכניס את עצמי לבור ללא תחתית?

כמה אמור לעלות ראש מנוע(לפי מה שהבנתי הראש מנוע כבר מפורק, ואין אפשרות לשפץ אותו)?

כמה יעלה מדחס למזגן?

מהי הערכה של עלות העבודה שיקחו במוסך על כך(במידה ואני אתקע).

תודה רבה, וגמר חתימה טובה.

אם אתה מחפש רכב כשפן נסיונות בתחום המכונאות ההאודי הוא רכב דיי בעייתי בתור התחלה. חלפים לא זולים ואם צריך להביא ראש מנוע במקום מה שיש לו כרגע זאת תהיה השקעה של עוד איזה 5000 ש"ח לפחות רק בגלל שמדובר בהאודי. כמו כן כיוונונים לראש ולקאמשאפטים וכל עניין השסתומים שם הוא לא פשוט ודיי מורכב למי שאין את הנסיון. הייתי ממליץ לך להתחיל בתור התחלה ברכב יותר פשוט וזול משהו כמו פיאט פונטו או איזה יונדאיי אקסנט שנתון נמוך.

:)
  • ספונסר פורום
פורסם

לא ההיתי ממליץ לך להיכנס להרפתקאה כזאת עם אודי ישנה שכזאת .

אם אתה אוהב את רכבי הקבוצה והתקציב הוא נמוך אז אני ממליץ לך ללכת על גולף

דור 3 עם גיר ידני בלבד ,יש למצוא כאלו שמורות בפחות מ10 אלף וזה רכב מעולה

שבעיניי נחשב עדכני אפילו היום .

ואל תדאג תמיד יהיה לך מה לטפל שם .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• ספונסר פורום
פורסם

92-98 אני ממליץ על שנת 96-97 עם מנוע 1.8 מדגם ADZ עם תיבה ידנית .

אני חושב שהמחיר הוא באיזור 10-15 אקזמפלר אחד שמור יגרום לך הרבה הנאה

זו באמת אחת המכוניות האהובות עליי .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...