Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי לפטופ של לנובו. הוא מתחמם מאוד ברמה שלא נעים לגעת בו בחלק התחתון.

ראיתי בזאפ שיש כל מיני פלטות שמתחברות לחלק התחתון שלו ואמורות לשפר את הקירור.

כמו זו

847837.JPG

האם זה אפקטיבי?

האם עדיף להוסיף מאוורר חיצוני שיונק מפתח האיוורור של המחשב?

img.aspx?img=5768.jpg&width=200

יש פיתרון אחר?

תודה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אני עובד באופן קבוע עם משטח קירור של ZALMAN.

הוא אמנם יקר יחסית לזבל הסיני שאפשר לרכוש בחמישית מחיר, אבל הוא כבר למעלה משנה מקרר מצויין את המחשב ומאפשר עבודה נוחה עם המחשב (נייד מונח על הרגליים).

אם אתה הולך על הזלמן- אין סיבה לרכוש שום דבר נוסף.

פורסם

הוא מתחבר דרך USB והוא נותן כניסת USB חלופית (כלומר,לא מאבדים חיבור USB).

צריכת החשמל לא נמדדה באופן פורמלי אבל מהיכרות מעמיקה היא זניחה לגמרי עד כדי שלא רואים הבדל.

פורסם
נסה לנקות עם לחץ אוויר,

תבדוק CPU שלא טוחן את המעבד.

חוץ מזה, שאגב מומלץ בחום לעשות אחת לחודש ולא רק למחשב הנייד אלא גם לנייח.

שווה לבדוק האם קיים פגם בייצור של הנייד אשר גורם לבעיות של התחממות, אני זוכר שלפני כשנתיים היה פגם דיי חמור בייצור של כרטיסי מסך מסדרה Geforce 8x go, ובערך 60% מהניידים עם הכ.מסך מהסדרה הנ"ל שרפו את הלוח אם שלהם תוך שנה-שנה וחצי.

בתמורה היצרניות מספקות אחריות נרחבת לניידים כאלה, שירותי לקיחה והחזרה ע"י שליח מבית הלקוח ועוד כל מני דברים שלא צצים לי לראש כרגע.

היה לי סיפור מצחיק עם הנייד HP של אמא:

יום אחד היא מצלצלת אליי ואומרת שאי אפשר להקליד שום דבר במקלדת, מכיוון ש"זה חם".

הגעתי הביתה ובדקתי האם מעברי האוויר בנייד נקיים מאבק וכאשר היו הרצתי על המחשב CoreTemp ואיזה פלא ! הטמפ' בidle הייתה 50 מעלות, מספיק שפתחתי דפדפן ופתאום הוא על 85 מעלות !

טלפון לשירות לקוחות של HP, קצת וויכוחים על העובדה שמעבדים לא אמורים לעבוד בטמפרטורות שמאפשרות לי לטגן ביצה על המקלדת וHP ניאותו לספק אחריות למוצר.

יום למחרת הגיע שליח ולקח את הנייד, 3 ימים אח"כ חזר השליח עם הנייד, בטופס היה מפורט מה הוחלף בנייד ומאז הוא לא עובר את ה50 מעלות במאמץ.

כמובן שאם אין אחריות, אז הפתרון הטוב ביותר בשבילך יהיה ללכת על משטח קירור.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם
יש לי לפטופ של לנובו. הוא מתחמם מאוד ברמה שלא נעים לגעת בו בחלק התחתון.

חכה לחורף, תראה איזה נעים זה.

תבדוק מה טמפ' העבודה של המחשב, ואז לוודא שהיא בטווח המומלץ ע"י היצרן. אני עובד עם מקבוק פרו שמגיע גם ל-80 מעלות ויותר - לפי היצרן זה תקין.

אמנם איני עובד איתו על הברכיים, כך שזה לא ממש איכפת לי, אבל אם כן אני שם אותו על דיקט. משטחי קירור כאלה יכולים להיות פיתרון אם אתה שם אותו הרבה בחיקך. מצטרף להמלצה לרכוש אחד איכותי, מנסיון של חברים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

תודה רבה.

אני עובד באופן קבוע עם משטח קירור של ZALMAN.

הוא אמנם יקר יחסית לזבל הסיני שאפשר לרכוש בחמישית מחיר, אבל הוא כבר למעלה משנה מקרר מצויין את המחשב ומאפשר עבודה נוחה עם המחשב (נייד מונח על הרגליים).

אם אתה הולך על הזלמן- אין סיבה לרכוש שום דבר נוסף.

אני שמח לקרוא. בזאפ יש רק חוות דעת אחת על מוצר זה והיא מאוד שלילית

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=748701

נסה לנקות עם לחץ אוויר,

תבדוק CPU שלא טוחן את המעבד.

נשמע לי הגיוני שניקוי יסייע. המחשב כבר בן 4. מצד שני, אם צריך לפתוח את המחשב נראה לי שאוותר. אני חושש לעשות נזק:oops:.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אני נתקלתי בZM-NC1000 והוא חמוד אבל זה לא פתרון לחימום יתר, את האמת לדעתי זה לא שווה את הכסף.

אודי A4

דימה.

פורסם
תודה רבה.

אני שמח לקרוא. בזאפ יש רק חוות דעת אחת על מוצר זה והיא מאוד שלילית

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=748701

הביקורת הזאת היא עבור מוצר אחר של ZALMAN אותו אינני מכיר.

אני מכיר אישית את ה-NC1000 שברשותי.

הוא אמנם אינו ממש קומפקטי (בערך במידות של מעטפת הנייד) אך הוא קל משקל ,הוא פונקציונאלי והוא אכן מקרר ושומר על טמפ' קרירה וטובה.

שווה את הכסף או לא שווה?

הוא עלה לי 280 ש"ח באייבורי, הוא מחובר למחשב באופן קבוע ולמרות שיש לי אחריות מלאה של דל ל-3 שנים ואין לי ממה לחשוש אני משתמש בו באופן קבוע כשאני עובד עם הנייד מהבית.

להזיק למעבד של ה-XPS זה לא יכול להזיק. להועיל? בוודאי שכן.

במחשב שמחירו בארץ היה כ-8K, לא חסכתי 280 ש"ח למען נוחות ויעול.

שים לב!

משטח קירור לא אמור לפתור בעיות של חימום יתר קריטי! זאת בעיה שטיפולה צריך להיות יסודי ופנימי בליבת המחשב/ המעבד/CPU.

אתה טענת שהמחשב מתחמם ולא נעים לך לעבוד איתו, הסקתי שזה עבור טמפ' נורמליות אך עדיין לא נעימות ולמענם בדיוק יש את משטח הקירור.

-אני משתמש בו כשאני עובד על המחשב הנייד במקום הנייח בשימוש משרדי.

-אני משתמש בו כאשר המחשב משמש כמערכת מולטימדיה מחוברת לטלויזיה ובמשך שעות שהוא מונח על השולחן ומשדר לפלזמה הוא מקורר היטב על משטח הקירור ללא צורך בתהערבות המאוורר הפנימי.

כשאני מתנייד עם הלפטופ, איני סוחב איתי את משטח הקירור והמערכת קירור המקורית עושה את עבודה נאמנה.

• תוכן חדש...