Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

ברשותי גטס ידנית, שנתון 2005 יד ראשונה אצל חמי ובשלוש שנים אחרונות ננהגת על ידי ואשתי בלבד.

הרכב אמין מאוד, לא ביקרתי במוסך למעט הטיפולים הרגילים.

לגבי צריכת הדלק - בממוצע 1:12 כאשר בנסיעות ארוכות הגעתי גם ל - 1:13.

בשנתונים הללו הדגם השתיין הינו האוטומט...

במידה ואתה לא רוצה רכבים מליסינג תחפש את הדגמים שבהם 2 כריות אוויר ו-4 חלונות חשמל מכיוון שרוב הרכבים בחברות הליסינג היו מהדגם הזול יותר - סינון כזה יעיף לך את רוב רכבי ההשכרה והליסינג.

בהצלחה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה שבשנים האלו לא הגיע דגם ידני מאובזר.

עם גיר ידני הגיע הר הדגם הבסיסי ודגם "ספורט" 1600 3 דלתות.

כל השאר אוטמטיים.

פורסם

חברה תודה על עזרתכם!

אין לי בעיה לקנות רכב שהיה בליסינג,השכרה אני לא נוגע!

חשוב לי מהאוטו שיהיה פשוט זול אמין וכמה שיותר חסכוני.

אין לי בעיה כרגע לקחת את הדגם הפשוט הGLF עם שתי חלונות חשמל וכרית אויר אחת

כרגע אני מתרכז בנתונים טובים של הרכב(קילומטרג' נמוך,יד נמוכה וללא תאונות)

יש למשהוא מושג בכמה הם נסחרות הגטס הידניות שנת 2003-2004?

תודה שבוע טוב ושנה טובה

פורסם

בוקר טוב.

תחילה אציין שהיה לי גטס שנה בליסינג, גם אוט' וגם רגיל. הגטס הידני שותה בממוצע 1-12 כאשר בבין עירוני צריכת הדלק יכולה להגיע גם ל1-14/15 ואלו נתונים ע"פ מדידות חודשיות שעשיתי. הידני ממש לא שתייין כפי שאוהבים לתאר את הגטס, האוט' זה סיפור אחר, אם כי גם באוט' לא ירדתי מ1-10 ממוצע בנסיעות מרובות פקקים, עם רגל שמרגישה שזה רכב ליסינג.

הרכב אכן היה אמין בצורה מוחלטת, וכן הוא היה ספרטני ונטול כל איבזור שהוא (בלי ABS אפילו, בדגם ה GLF הנפוץ בליסינג).

אבל, בתג המחיר שלו וכרכב לאדם צעיר המחפש אמינות ומחיר זול ללא יומרות כלשהן, אזי הגטס הוא אופצייה מצויינת.

אני כמעט בטוח שישנם את דגמי הGLS המאובזרים יותר והבטיחותיים יותר בשנים שאתה מחפש. לראייה יש 3-4 כאלו למכירה, ובמחירון מופיע הדגם הזה בשנים האלו, (אך הנחרצות של "בוקי" מעוררת ספק קטן לכן בדוק זאת שוב).

ובנוגע למחיר, הכל עניין של מצב הרכב והסיטואצייה שהקונה והמוכר נמצאים בה: מצאת רכב מהדגם המאובזר, יד פרטית ונתונים טובים, יש סיכוי טוב שתוכל אפילו להוריד עוד 1000-3000 ממחיר המחירון ולקחת את הרכב (הסחירות של הגטס בינונית אם כי קשה למצוא מיד פרטית, מה שנותן נק' פתיחה טובה למוכר מפרטי). בכל אופן נתונים טובים ורכב שמור, במחיר קרוב למחירון או מחירון, עדיף על רכב עם נתונים בינוניים ומטה ומחיר נמוך- זו דעתי בכל אופן.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

כל הדיון סביב צריכת הדלק המוגזמת של הגטס (שעולה בערך אחת לשבוע) הוא מעט מגוחך. מבחינה כלכלית גרידא, עדיף לרכוש רכב שהוא מעט יותר צרכן בדלק אך יותר אמין, כי בסופו של יום זה יוצא יותר זול.

לצורך ההמחשה - אם מישהו נוסע 10K ק"מ בשנה, אז הפער בין צריכה של 1/12 לבין צריכה של 1/10 הוא 90 ש"ח בחודש. הסכום הזה (בערך שנתי) מתקזז בקלות מול עלות של תיקון תקלה אחת בלתי צפויה.

פורסם

בגיר הידני הוא דווקא נסע לא רע.

הבעיה הייתה שבסיבוב לא יכלתי להיכנס במהירות שגבוהה מ 30 ק"מש [פעם אחת ניסיתי וכמעט עפתי].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
הרכב שברשותי הוא מהצורה הישנה, שנתון 2005, ידני עם מנוע 1350 וכמו שציינתי הוא המאובזר יותר.

שיערתי שאותן רמות האיבזור הגיעו גם בשנתונים 03-04...

מעניין, לא נתקלתי עדיין בכאלו.

תוכל לפרט, איזה איבזור בדיוק יש ברכב שלך?

תודה.

אני כמעט בטוח שישנם את דגמי הGLS המאובזרים יותר והבטיחותיים יותר בשנים שאתה מחפש. לראייה יש 3-4 כאלו למכירה, ובמחירון מופיע הדגם הזה בשנים האלו, (אך הנחרצות של "בוקי" מעוררת ספק קטן לכן בדוק זאת שוב).

כמובן שיש דגם GLS בשנים האלו, אבל למייטב ידיעת הוא לא הוצע עם גיר ידני.

פורסם
מעניין, לא נתקלתי עדיין בכאלו.

תוכל לפרט, איזה איבזור בדיוק יש ברכב שלך?

תודה.

הרכב שלי הינו מדגם GLS , שתי כריות אוויר, 4 ח"ח, ABS, ידיות בצבע הרכב (לא באמת חשוב אבל עוזר להבחין בקלות בין הדגמים).

המנוע הינו 1350 סמ"ק והרכב ידני.

הרכב עצמו זריז למדי, לא חזק במיוחד אבל אמין מאוד ובסה"כ לא שתיין ובמיוחד מול הדגמים האוטומטיים.

פורסם

תודה, למדתי משהוא חדש.

לא יצא לי אף פעם לראות את הדגם הזה.

מה שכן - במדינות מסויימות יש/הייתה אפשרות להזמין יונדאי גטס עם איבזור עוד יותר נמוך ממה שיש כאן בדגם GLF.

כלומר ללא חלונות חשמל בכלל, ללא כרית אוויר, ללא מזגן ונראה לי שגם ללא הגה כוח.

פורסם

מה שכן - במדינות מסויימות יש/הייתה אפשרות להזמין יונדאי גטס עם איבזור עוד יותר נמוך ממה שיש כאן בדגם GLF.

כלומר ללא חלונות חשמל בכלל, ללא כרית אוויר, ללא מזגן ונראה לי שגם ללא הגה כוח.

הרכב הגיע עם גלגלים ומנוע :?:

• תוכן חדש...