Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קשור 0404 לפה?

יש לך שם 2 ערוצים ותו לא - אז לעבוד אקטיבי איתו ( בלי פרוססור חיצוני ) זה פנטזיה

ולהלן הוראות Auto Power On ל669 :

Have a video source on, I'm using DVI with the HDMI cable.
Turn the screen off.
Press and hold the power button for around 10 seconds.
Release and quickly hit and release power again.
Monitor will turn on and display a language config menu.
Press and release menu until you get to one with a 'POWER STATE' setting.
Use the + key to change this from 0 to 2.
Press and release menu until the menu disappears.
Now when you unplug and replug the power the monitor turns on by itself.

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

חוץ מהפרודיג'י אין ממש

יש לך את הasus xonar ב1200 בערך - אבל הוא pci-e , לא חושב שיש גרסאת pci

יש את הm-audio 1010 delta ב1300

חיצוני יש לך את הgigaport hd שיש מישהו אחד שהצליח לעבוד איתו כמו שצריך ונראה לי שזה בלאגן

הוא עולה 800

יש עוד כל מיני כרטיסים שלא נראה לי שניתן לקנות בארץ..

אם אתה עובד באקס פי אני ממליץ על הפרודיג'י

חדש או ממני זה לא משנה

איכות סאונד מעולה , החלפת opamp ופשוט כרטיס טוב וזול

ומבחינת איכות כמו שאמרתי לך בפרטי הוא עומד עם הm-audio 1010 שעולה פי 2 ממנו

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

מה התקציב שלך למחשב?

לאור כל מה שרשמת, כמה הנחות עבודה:

1. היות ואין לך בעיה של מקום, ובשל ההפרש הקטן במחיר, אני ממליץ על הM4.

2. מארז אתה יכול או לקנות או לבנות. כאשר אתה קונה, בעצם כל מארז יתאים! הייתי בוחר מיד טאוור פשוט או micro atx או אפילו ITX כמו מורקס ווום פיסי.

בבניה יש צורך במעט חשיבה ואני מוכן לעזור לך (מארז מMDF עם מכסה פרספקס, מרובע פשוט וקל לבניה ותכנון, יכול להיות מאוד יפה עם לדים גם).

מבחינת עלות, גם מארז שתבנה וגם מארז מוכן (מיד טאוור) יעלו אותו הדבר.

מפרטים:

1. d510 + 2GB + ssd 40gb intel = 1170 - לוח ITX (מתייחס לגודל הלוח, 17X17 בערך)

2. atom330 + 2GB + ssd4 40gb intel = 1420 - לוח ITX (מתייחס לגודל הלוח, 17X17 בערך)

3. e6500 + p5qpl-vm + 2GB +ssd 40gb = 1500 - לוח uATX (מתייחס לגודל הלוח, 20X25 בערך)

4. core i3 + p7h55-m pro + DDR3 2GB + ssd 40GB = 1900 - לוח uATX (מתייחס לגודל הלוח, 20X25 בערך)

היות ואצלך אין בעיה של מקום, הייתי בוחר ב"3", אם יש מקום בתקציב, אפשר לשדרג מעט - יותר זכרון או אפילו מעבד חזק יותר.

שים לב שלCarPC יש ציוד היקפי יקר ונרחב = מקלדת, מסך, יואסבי האב ומאריכים, מקלט GPS, מצלמת רוורס, מצלמת אינטנט, דונגל WIFI ועוד והם יכולים להגיע למאות רבות של שקלים (ד"א כל מה שיקר שווה להזמין מחו"ל, כמו מקלט GPS).

כמו כן, המחירים הם ללא מארז וללא ספק, בהתאם למארז שתבחר ולמחיר של הM4 (אם תקנה יד שניה, מהארץ או מחו"ל).

בקשר לכרטיס קול, תוכל לעבוד OB ואם לא יספק תרכוש כרטיס קול נפרד, יש לך גם PCI וגם PCI E.

אם כי ממה ששמתי לב אצל אופיר לדוגמא, יש עליה בווליום ובאיכות הסאונד מOB לכרטיס ייעודי.

נ.ב

אופיר, תודה על העדכון.

dan b.p תחשוב אם אתה רוצה להשקיע עוד 70 דולר על המסך HD, מצד אחד הבהירות היא מאוד חשובה ברכב ואני דוגל בזה שמסך לא קונים כל יום, מצד שני 70 דולר;)

אני הזמנתי את ה629GL כאמור, מגיע בע"ה מחר!!

• תוכן חדש...