Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות גולף חדשה, ואני מתלבט בין TSI 1.4 לבין DSG AUTOMATIC 1.6.

מה בדיוק ההבדל ומה יותר כדאי לי לקחת לדעתכם ?

תודה מראש.

פורסם

מה שלא תבחר תעשה לעצמך טובה - אל תיקח את הדגם עם הידיות השחורות, אני לא מבין איך אנשים מוציאים 130K+ על רכב עם רמת גימור כזאת.

פורסם

באופן נחרץ את מנוע ה 1.4 TSI את היתרום שהמנוע הקטן הזה בסיוע מגדש טורבו מוציא הספק של 122 כ"ס ומומנט של 21 קג"מ מה שאומר שהוא הרבה יותר חזק ממנוע ה 1.6 105כ"ס לצורך השוואה, מה גם שהמנוע 1.6 מיושן כבר והמחילף שלו 1.2 TSI כבר ממש בפתח (בפולקסווגן) , היתרונות הנוספים של ה1.4 החיסכון בדלק מול ה- 1.6 כמו כן פליטת מזהמים נמוכה יותר (למי שירוק חשוב לו) והשידוך עם תיבת ה DSG 7 הילוכים בהחלט משובח המלצה זו באה מנסיון אישי של קרוב לשנתיים ולרגע אין חרטה.

וכן עשה לעצמך טובה תשקיע בדגם הג'נרישיין ממולץ ולא בדגם הבסיסי.

פורסם

אני קניתי לאחרונה את ה1.4 TSI במקום 1.6 לאחר הרבה התלבטות ואני שמח מהבחירה. הייתי בנסיעת מבחן ל1.6 וה1.4 הרבה יותר חזקה ממנה.

בנוגע לרמת גימור ג'נרישיין - לפי צ'מפיון הם לא מביאים את רמת הגימור הזו לארץ. בכל זאת אני מתכוון ללכת לסדנא שתצבע או תשים מדבקה על הידיות והמראות.

פורסם

לא מביאים יותר אתה מתכוון? כי יש הרבה דור 6 ג"נרישן 1.6 וראיתי גם כמה TSI.

ד"א הגולף לא זולה, אבל ברמת הבסיס היא עוד סבירה בתמחור, בג"נריישן היא הופכת ליקרה מאוד.

פורסם

אם אתה אומר שהיה לפני אני מניח שהם הפסיקו להביא. לי פשוט אמרו שלא מוכרים אותה בארץ.

ובאמת ברמת הג'נריישן היא נהיית יקרה הרבה יותר - 15,000 שקל יותר אם אני לא טועה.

פורסם

סתם תהייה,

חשבת על סקודה אוקטביה? במחיר של ה-1.4 TSI תוכל לקנות אוקטביה 1.8 עם 160 כ"ס וברמת גימור אלגנס הגבוהה יותר.

יש גם את סיאט לאון שמוצעת עם מנוע זהה לשל האוקטביה אבל היא כבר יקרה יותר ופחות מאובזרת.

בהצלחה.

פורסם
שלום,

אני מעוניין לקנות גולף חדשה, ואני מתלבט בין TSI 1.4 לבין DSG AUTOMATIC 1.6.

מה בדיוק ההבדל ומה יותר כדאי לי לקחת לדעתכם ?

תודה מראש.

ה TSI יותר חזקה ומעט יותר חסכונית.

ה 1.6 יותר קונבנציונלית, והכי חשוב 17 אלף זולה יותר.

בתמחור הזה, 1.6 קניה עדיפה בהרבה, אלא אם אתה מחפש ביצועים.

פורסם
מה שלא תבחר תעשה לעצמך טובה - אל תיקח את הדגם עם הידיות השחורות, אני לא מבין איך אנשים מוציאים 130K+ על רכב עם רמת גימור כזאת.

השאלה היא איך היבואן יכול לספק רכב במחיר כזה עם ידיות שחורות ?

יוסי

• תוכן חדש...