Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרפרים יצאו מליבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי נקשר קצת את השרשור למהות הפורום ?

איך בדיוק הבחור עשה שדרות --> רמלה בחצי שעה?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא עניין של תרבות ולא של אחרים, זו דרך התנהלות של אחוז מאוד גדול באוכלוסיה שלנו נכון להיום, אני בטוח שהבחורה הנחמדת הזאת תדע איך קוראים לייצור הקטן והחמוד שהתולעת הופכת אליו לאחר שהיא יצאה מהגולם.

העניין הוא שלאחרונה ושמתי לב לזה כשהייתי בצבא וחשוף לכל שכבות האוכלוסיה (גדודיסט) שמתי לב למין צורת מחשבה אצל המון אנשים "אני טיפש ועל ה"ז" שלי כולכם".

היום משום מה זה מגניב להיות טיפש, אף אחד לא שואף לידע כללי, לצורת דיבור נאותה, למרות שאני בטוח שכולם יודעים איך, פשוט לא בא להם, במילותיהם של חבריי היקרים לפלוגה, -שהייתי נותן את חיי בשבילם, אבל מה לעשות, גם הם חשבו ככה- "לצאת אשכנזי".

לגבי הבחורצ'יק, פשוט אין לי איך להגן עליו, באמת שחשבתי על זה וניסיתי, ופשוט לא הצלחתי.

זאת לא תרבות אחרת, זה גועל נפש.

ויסלחו לי כל אותם שחושבים שלהתייחס לנשים בזלזול, לעשן בגיל 15, ולזרוק פחיות קולה מלאות על הרצפה, זו "תרבות אחרת", אבל אתם חיים בסרט, זה רע ומגעיל בכל אמת מידה.

מה שהכי מטריד בכל הסיפור הזה, הוא שאותה בחורה, שמה לעשות, רואה את הדברים האלה כל יום כל היום (כמו כולנו ברחבי הארץ) הגיעה למסקנה שזה נורמטיבי ואף טוב והרושם הראשון שקיבלה מהבחור הוא שהוא "ערס" וזה טוב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

היום משום מה זה מגניב להיות טיפש, אף אחד לא שואף לידע כללי, לצורת דיבור נאותה, למרות שאני בטוח שכולם יודעים איך, פשוט לא בא להם, במילותיהם של חבריי היקרים לפלוגה, -שהייתי נותן את חיי בשבילם, אבל מה לעשות, גם הם חשבו ככה- "לצאת אשכנזי".

יש עדיין אנשים שרואים בשפה נכונה ובאינטליגנציה סוג של ערך עליון.

לא צריך להתמרמר כל כך מזה.

אני רק שמח שזו לא בעיה ישראלית אלא עולמית. ככה זה גם יחלוף מהעולם באיזשהו רגע.

רק תראו את המצב של הבריטים. אצלם זה יותר גרוע. רק בעונה האחרונה של טופ גיר רואים איך הם לא מפסיקים לרדת על בני נוער כי הם סתומים בכוונה.

מה שאני כן מסכים איתו זו העובדה שזו לא תרבות, אלא טמטום ללא פשרות ובאופן מכוון.

יש כמה וכמה חברי פורום שמסכימים אתי בנושאים האלו ואמרו לי את זה פנים מול פנים.

רק חבל שאתם לא עונים פה באוף טופיק.

פורסם

משום מה לא עובד לי הקישור, וטלוויזיה לא ממש יש לי בהישג יד אז אם מישהו יכול לתת את שמו של הקליפ ביויטיוב אשמח.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לא קראתי את כל השרשור אבל מה שקראתי הספיק לי.

ברור שהיא מגיבה כמו ילדה ואני מאמין שזה יעבור לה עם הזמן (ומקווה שגם לחבר שלה ההתנמהגות הזו תעבור).

אני מכיר לא מעט אנשים שהיו נערים כאלה וגדלו לאנשים מאוד חיוביים ותורמים (לא רק במובן של הצלחה כלכלית אלא גם הפכו לאנשים מתנדבים ומסייעים לאותם אוכלוסיות שעליהן ירדו כנערים). בכלל אני חושב שאדם נבחן לא בחיצוניות הסטראוטיפית שלו אלא בשעת מבחן כשזקוקים לו.

אני כמובן לא חושב שהבחירה שלה נכונה אבל מטעויות לומדים ואני מקווה שהיא תהיה בין אלה שכן לומדים מהטעויות.

מה שכן, מחובתכם כסביבה הקרובה שלה לעזור לה לפתוח את העיניים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה שאני מנסה להתנחם בו בכל הסיפור הזה, הוא שזו אופנה, וכמו כל אופנה, סופה לגווע ולחלוף מן העולם.

ויפה שעה אחת קודם

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
משום מה לא עובד לי הקישור, וטלוויזיה לא ממש יש לי בהישג יד אז אם מישהו יכול לתת את שמו של הקליפ ביויטיוב אשמח.

עזוב... תאמין לי.

תגיד תודה שלא עובד ותעבור לת'רד הבא.

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=oxq7OfYm4Ic

שווה לשמוע את זה רק בשביל הסוף והמשפט:

"סלקום , כי גם אם מישהו שברה לך את הלב , אחרי שתראה את החשבונית החודשית אתה תקבל פרופורציות מה זה באמת שבירת לב!"

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

עזוב אותך מקישור, תוציא את הראש מהחלון, אתה לודאי, לא?:-D

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

עוד פעם בולילה? זה מה שיש לכם כל היום בראש וזה מה שאתם מחפשים בתמונות של גברים?

אני מקווה שאני בפורום מכוניות ולא בפורום אחר

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מה שאני מנסה להתנחם בו בכל הסיפור הזה, הוא שזו אופנה, וכמו כל אופנה, סופה לגווע ולחלוף מן העולם.

ויפה שעה אחת קודם

טמטום יהיה באופנה תמיד, היות וטיפשים מתרבים יותר מהר מחכמים, והתפתחות הרפואה המודרנית רק עוזרת להם.

ראה סרט "אידיוקרטיה"

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ראיתי את הסרטון ואני לא אגיד כלום על הנערה (פשוט כי הכל כבר נאמר) אבל רק רציתי לציין שזה עשה לי פלאש-בק ישירות לתקופה שאישתי הייתה צופה נלהבת בג'רי ספרינגר.

i aksed him, you is wrong וכו'

באמריקה קוראים לזה "trailer trash".

go jerry...go jerry.....go jerry

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...