Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום.

יש לי סופר רייסר 96,

השבוע הייתי אם הרכב בטסט בבאר שבע, בבדיקה של הטסט הבוחן הכשיל את הרכב על חופש בהגה וכיוון פרונט.

נסעתי אם הרכב למוסך כדי לסדר את החופש בהגה ובמוסך אמרו לי שאין חופש בהגה ושלא היו צריכים להכשיל את הרכב

נסעתי לעוד מוסך כדי להיות בטוח וגם שם אמרו לי שאין לי חופש בהגה.

גם כשהלכתי לעשות כיוון פרונט אמרו לי שאין לי חופש בהגה ביקשתי אישור מוסך כדי להראות לבוחן שאין לי חופש בהגה אבל כולם סירבו לתת לי אישור כזה בטענה שהם לא בצעו תיקון בהגה.

יום לאחר מכן חזרתי למכון הטסטים שבצאתי את הבדיקה וסיפרתי להם את הסיפור.

שם לא האמינו לי ולא הכניסו את הרכב לטסט חוזר בטענה שאין לי אישור ממוסך מורשה על ביטול החופש בהגה

איך אני אמור עכשיו להכניס את הרכב שוב לטסט ?

פורסם

לך לבוחן ראשי ותבקש ביטול חוות דעת קודמת. אם הוא מסרב תאיים בתלונה לרשויות. אין לך ברירה אחרת.

דרך אגב קצת קשה לבוחן מלמטה לבדוק את ההגה ברכב הזה כי הוא יושב למעלה על מדרגה שמסתירה אותו. ורוב הסיכויים שהוא העריך ולא בדק.

סתם ככה בפוקוס החדשה היתה בעיה בהגה של דפיקות כאילו יש חופש וזה קרה עוד באחריות יצרן וזה כמובן הרים את היבואן על הרגליים האחוריות. הביאו מומחים של פורד והם טענו שככה זו הפעולה התקינה שלו. ומאז יש הוראה לא לפסול את ההגה הזה על דפיקות.

וזה רק מראה לך את עליבותו של משרד התחבורה שחושב שהוא מבין יותר מהיצרן.

דרך אגב בפיגו הישנה שהיתה לי היצרן מרשה עד חופש מסוים במ"מ, וכמובן שכל שנה ההגה נפסל. אני דרשתי מהבוחן תביא מכשיר מדידה תראה לי חריגה. על סמך העינים שלך אני לא מוציא אלף שקל שיפוץ. כמובן שהוא הכשיר את השרץ.

פורסם

פנה למוסך רגיל(מורשה מטען משרד התחבורה), תבקש אישור שההיגוי תקין, עם האישור פנה למכון טסטים וזהו.

אם אתה לא מצליח להשיג אישור, לך לרב בוחן תדבר איתו, אם עשית את הטסט בסולל בונה אז הרב בוחן שם דווקא בסדר גמור הוא יבדוק בעצמו ויבין אותך.

חפש בגוגל כתובת של מוסך "הסרן" בב"ש זה מוסך מקצועי ואמין, פנה אליו עם הטופס של הטסט והוא כבר יבדוק אם באמת יש חופש.

פורסם

שלום לכולם.

הייתי אצל הבוחן הראשי של מכון הטסטים ובקשתי ביטול חוות דעת קודמת.

הוא סירב לבטל את חוות הדעת של מי שבדק לי את הרכב.

בסופו של דבר מצאתי מוסך שבדק את ההגה ולקח לי 250 ש"ח על הבדיקה + האישור בשביל הטסט.

גם במוסך לא מצאו חופש בהגה,

לא בצאתי שם תיקון בהגה הלכתי לטסט חוזר

ותתפלאו פתאום אין חופש בהגה והרכב עבר את הטסט.

הלכתי לבוחן הראשי של המכון וסיפרתי לו שלא בצעתי שום תיקון בהגה הוא לא האמין לי

ושוב טען שבצאתי תיקון בחופש

עכשיו אני יודע לא ללכת יותר למכון שבצעתי את הטסט

פורסם

פראייר אישור לא צריך לעלות יותר מ100 שקל בעיקר שלא עשו כלום . ב: למה לא להגיש תלונה לאיגוד המוסכים ככה לא בונים חומה. אם כל אחד היה מתעקש הנוהג החולני הזה היה מפסיק. לפסול רכבים כי בא לו.

• תוכן חדש...