Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים האורות מתחילים לשחק בזמן עמידה או אפילו בזמן נסיעה

זה קורה רק כשחם בסלון .

חשוב לציין זה לא משפיע אל הנסיעה , בזמן הנסיעה ההילוכים עוברים כמו שצריך .

מישהו מכיר את התופעה ?

ואולי מישהו יודע איפה נימצא היחידה ששולטת בחיווים הנ"ל כדאי שאולי אני יוכל לארגן משהוא שיקרר אותה .

ושאלה אחרונה בללילה אם אורות דולקים יש לי תאורת רקע רק לאותיות (P R D 3 2 1 ) ולא לקווי המתאר , זה תקין ?

הרכב : קסרה 2000 מילניום 1.6 , אוטומט כמובן.

http://www.youtube.com/watch?v=WUiqLcn1rLE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

תקלה בגיר האוטומטי, כנראה שסתומים חשמלים.

האם הרכב לא ננעל על הילוך שלישי ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יש לי קסרה כזאת ולפעמים נדלקת לי מנורת החיווי של הרברס באמצע נסיעה. האוטו כמובן נוסע רגיל. סורק תקלות לא אבחן דבר.

גם תוך כדי בתקלה. להערכתי התקלה היא בלוח עצמו כרטיס המסך משתגע. או היחידה שיושבת על הגיר איפה שהכבל ידית נכנס לגיר. היחידה הזאת לא קשורה למחשב הגיר. ואם אתה מנתק אותה חוץ מזה שאין לך סטרטר ואור רברס האוטו נוסע רגיל. יתכן שהיא מתחממת ומשגעת את התצוגה.

פורסם

לא שום הילוך לא נינעל - כמו שאמרתי זה לא משפיע על הנסיעה

וגם את הסרטון הזה צילמתי בכלל בחניה.

גבי אתה מתכוון ללוח של הדשבורד ? כאילו מה שיושב מאחורי המחוגים ?

ואיזה יחידה יושבת ליד הגיר , פירקתי פעם את הפלסטיקים מסיביב לידית של הגיר

ולא ראיתי שם שום יחידות .

אני צריך "לחפור" עמוק יותר כדאי להגיע אליה ?

פורסם

כן אני מתכוון ללוח על הדשבורד היחידה עם השעונים. ועל הגיר אני מתכוון במנוע. פתח מכסה מנוע, על הגיר יש כבל שמגיע מתחת לרכב מכיוון הבורר. איפה שממלאים שמן לגיר. יש יחידה עם קונקטור רחב, היא יושבת בדיוק על הציר שנכנס לגיר. התפקיד שלה זה לבטל את הסטרטר במצב הילוך משולב, ולחבר אותו בP וN ולהדליק אור רוורס.

היחידה הזאת משדרת ללוח איזה הילוך שילבת.

פורסם

לסוג החיווי הזה חייבת להיות סיבה, גש למוסך ש"קצת" מכיר את הרכב ותראה שהפתרון קל ופשוט.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איני מכיר את הרכב מקרוב, אך לפי התקלה ניראה כי מדובר במתג TR לא תקין.

המתג TR מדווח למחשב ניהול באיזה הילוך הידית הילוכים משולבת.

פורסם

אבל הרכב מעביר הילוכים כמו שצריך בזמן הנסיעה .

המתג TR שציינת הוא מדוח לתצוגה (לדש בורד) או למחשב שמעביר את ההילוכים ?

• תוכן חדש...