Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

היום קיבלתי בדואר דו''ח חנייה שחניתי באדום לבן בתאריך 13/1/08 מתחת לבית שלי, זהו דו''ח מהעירייה על סך 100 ש''ח, אני מאמין שלא התווספו ריביות כאלו ואחרות כי זה סך הכל 100 ש''ח.

העניין הוא שאני לא זוכר את המקרה, ולא נראה לי שאני יצליח להזכר, זאת הפעם הראשונה שאני מקבל את הדו''ח, לפני כן לא קיבלתי כלום, אין לי מושג אם הדו''ח מוצדק או לא, זה פחות העניין של הכסף, זה פשוט מוזר לי שאחרי שנתיים וחצי נזכרים לשלוח לי דו''ח, האם חל חוק התיישנות או שזה כשר למהדרין?

(מנהלים, עשיתי חיפוש, אבל לא מצאתי מידע קונקרטי שיעזור לי, אם תצליחו למצוא, עמכם הסליחה:-P )

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

האם כתוב בדוח שהרכב צולם? אם כן, גש לעירייה ובקש לראות תמונות, הגיוני לגמריי שלא תזכור מקרה כזה אחרי כלכך הרבה זמן.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יש, אבל אם אני זוכר נכון, התיישנות (על דוחות חנייה, במקרה שלא נשלחו תזכורות) חלה רק אחרי 3 שנים או משהו כזה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

חכה שתקבל מכתב מביטוח לאומי לאחר 7 שנים ואז נראה אותך.. :cry:

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
סעיף 225 א לחסד"פ, קובע שבמידה ועברה שנה מיום ביצוע עבירת קנס, לא יוגש עליה כתב אישום ולא הודעת תשלום קנס, כך שבמידה והודעת תשלום הקנס הראשונה נשלחה בדואר רשום לאחר שנה מיום העבירה (רק במידה והרכב רשום על שמך), פנה מייד לעירייה בדרישה לביטול הדו"ח לאלתר.

מישהו יכול לעזור בדחיפה?

פורסם
חכה שתקבל מכתב מביטוח לאומי לאחר 7 שנים ואז נראה אותך.. :cry:

חח+ הרבה מאוד חח , בוא ותספר לי על זה, אני מבטיח שאני לוקח אותך בגדול.

על גלגלים, תודה רבה על הלינק החשוב, איך אתם מוצאים את הדברים האלה, איזה גוגל יש לכם??:-P

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...