Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני יודע שנושא נוזלי הקירור לצרפתיות נטחן מכל הכיוונים. אבל לי יש שאלה עקרונית.גם במנוע הקודם שהוחלף בשל טיימינג קרוע וגם במנוע הנוכחי אני משתמש במים ירוקים פשוטים .ובקיץ כמות אובדן המים הוא בין כוס אחת לשתיים בחודש עשיתי בדיקת לחץ הכל תקין.מאחר ואובדן המים זהה בשתי המנועים כנראה שהדבר אופייני למנועים אלה.שאלתי היא האם ישנו נוזל קירור לא משנה המחיר שלא הולך לאיבוד גם אם הטמפרטורה בחוץ גבוהה והאוטו מתאמץ.האוטו באופן כללי לא מתחמם רק בעליות מאוד קשות או בפקקים וגם זה רק כשהמזגן עובד

פורסם

אם המערכת קירור אטומה, למים אין לאן לברוח, בדקת שאין מים בשמן ? אולי כדאי לעשות בדיקת קומפרסיה, ואם כבר מים , תשתמש במה שהיצרן ממליץ לרכב שלך.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מנוע 1800 XU הוא עם בלוק אלומיניום וכשאתה משקיע בנוזל קירור איכותי ולא מים עם קצת צבע שעולים 20 שקל ולדעתי הם לא נוזל קירור אתה שומר על הבלוק מפני חורים שהם המחלה של המנועים האלה גם כשמשתמשים בנוזל קירור אמיתי.

אז תחליט מה עדיף לך: לקנות נוזל קירור ב20 שקל במקום ב60 או שתגיע לחור בבלוק.

איבוד מים אם הוא לא בגלל חור בבלוק יכול להיות בגלל פקק רדיאטור ישן שצריך להחליף אותו,רדיאטור חימום נוזל,צינורות נוזלים ,רדיאטור נוזל ובטח יש עוד סיבות (אני לא מכונאי).

אין קשר בין שני הדברים.

פורסם

לא הגיוני ששתי מנועים מאבדים רק בקיץ, אותה כמות של מים, לא מתחממים .ומראים את אותם סימפטומים ,של התחממות רק בטמפרטורה גבוהה חיצונית, ומזגן עובד ומאמץ מנוע מאוד גבוה.

פורסם

.האוטו באופן כללי לא מתחמם רק בעליות מאוד קשות או בפקקים וגם זה רק כשהמזגן עובד

כנראה,שהבעיה היא דווקא במשפט הזה ולא צריך לחפש את המטבע מתחת לפנס.

אם הרכב מתחמם עם מזגן עובד יש לבדוק את כל הנגדים והמאווררים ולראות האם הם נכנסים לפעולה בזמן אמת או שמשהו אינו כשורה וזקוק לתיקון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...