Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוק החלפים נפתח לתחרות (YNET)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם שאלה- למה כולם הולכים לפרסי?

שבוע שעבר עברתי ורציתי לקנות שמן, הלכתי לפרסי הוא הציע לי ליקוי מולי 80 ש"ח 4 ליטר.

אמרתי לו שלום ולהתראות, התקדמתי 2 חניות לצנטרל וקניתי 2 גלונים של 5 ליטר ב70 ש"ח לכל גלון.

על הנוזל קירור G12 אגב הוא רצה 60 ש"ח.

קובי

פורסם

הגיע הזמן שיהיה פה קצת תחרות.

היום גליתי שאחד מחוטי ההצתה שלי נקרע קצת ולעיתים זה גורם לבריחת ניצוץ.

בגלל שהייתי ליד מוסך קרסו קפצתי למחלקת החלפים ובדקתי מחיר, אני מקווה שכולם יושבים, 1366 ש"ח לחוטי הצתה של קליאו ספורט.

מייל קטן לסוחר מוכר ואמין באיביי, 370 שקל כולל משלוח לסט חדש ומקורי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אייל- גם אני פרסי, תאמין לי אני יודע איך להתווכח על מחיר8).

בנוגע לשירשור עצמו- אני לא בטוח שזה ממש טוב שעכשיו כל יבואן ישלח לפה את החלקים שלו, הרעיון עצמו מבורך, אבל הדרך שבה זה קורה לדעתי לא נכונה ועלולה לסכן את כלל הנהגים.

קובי

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3918771,00.html

כמובן ש"באיגוד המוסכים זועמים, יבואני הרכב לא מרוצים"

גם אני במקומם הייתי מפחד מתחרות, זה עוד יגרום למחירי החלפים לרדת :idea:

אופיר, טעות בידך

אין ספק שאכן מעורבים כאן אינטרסים שונים של יבואני הרכב וכד' אלא מאידך, הסיבה האמיתית ל"פתיחת" השוק הנה יבואני החליפי וחברות הביטוח הרוצות לחסוך על חשבונך וחשבון אחרים.

מעניין אם הפוליסות יוזלו עקב שימוש, בין היתר, בחלפים תחליפיים נחותים וזולים.... לעניות דעתי - לא

מעבר להכל, אם אתה קונה רכב של יצרן כזה או אחר, אתה משלם פרמיה על איכות, טיב וכד' ולא יעלה על הדעת כי לאחר תאונה יותקן ברכבך חלף זול ולא באיכות מתאימה. לצה הדבר דומה ? ביטחת בביטוח כל הסיכונים שעון רולקס העולה 5,000 $ ושילמת פרמיה בהתאם והשעון אבד. האם לדעתך תנהג חברת הביטוח כשורה אם תשיב לך חיקוי תאילנדי שעולה 200 $ ?

ותחשבו על זה....

פורסם

לשמאי

אוהב את חתימתך

אך לדעתי אתה טועה

אם קרתה לי תאונה אני רשאי להכניס את רכבי למוסך יבואן ולקבל את החלק המקורי המסופק על ידי היצרן.

מי שמתפתה ללכת למוסכי הסדר בגלל ההפרש בגובה ההשתתפות העצמית ו"להינות" מחלקים תחליפיים ומפוקפקים - רולקס תאילנדי - שיבושם לו.

נקודת המוצא של הביטוח היא החזרת המצב לקדמותו לכן רולקס מקורי לא יוחלף ברולקס תאילנדי אלא אם אני המבוטח אסכים לכך.

ולכן מה שכתבתי למעלה כנס למוסך היבואן תקף אף לשיטתך.

זה במקרה של תאונה . במקרה של סתם תיקון. טוב שתהיה תחרות , כך יוזלו מחירי החלפים , בתקווה שמשרד התחבורה אכן גם יפקח על טיב החלקים המיובאים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה- רק רכב חדש עד שנתיים על הכביש זכאי לקבל (מחברת הביטוח) חלקים מקוריים בעת תיקון תאונה.

בשאר המקרים, במידה שהוכח שהחלק החליפי אינו תואם בתכונותיו לחלק המקורי המבוטח רשאי לקבל חלק מקורי.

יש מקרים רבים, בעיקר ברכבים חדשים, שהפגושים יושבים בתוך המרכב ללא מרווחים בכלל, ואין סיכוי שפגוש חליפי ישב כמו שצריך.

לפני שיצא החוק שהגביל את יבוא החלפים, המצב היה קטסטרופה, החל בחלקי פח שעוביים חצי מהמקורי וכנפיים קצרות מידי ועד לפנסים שצריך לנסר בשביל להרכיב.

מי שיוצא מרוויח מהמגמה החדשה הן חברות הביטוח השמנות. שהוזלת המחירים תוזיל את עלויות תיקון התאונה עבורן.

המפסידים הם בעלי הרכבים, שיקבלו במקרה תאונה חלפים שאינם תואמים ברמתם לחלק שמלפני התאונה.

והמוסכים שיאלצו לעבוד קשה יותר להתאמת החלקים, יאלצו להתמודד עם הלקוח המאוכזב, יאלצו לשאת באחריות על טיב החלפים

וכתוצאה מירידת המחירים יפגע מתח הרווחים של המוסך על החלפים.

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

• תוכן חדש...