Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

במדיד שמן המנוע באודי ישנם מספר נקודות על המדיד האם עד לשם זה מפלס שמן תקין?

האם יש מישהו בעל רכב דומה היודע עד היכן המפלס תקין?

פורסם

גובה השמן הרצוי הינו עד הקצה העליון של הנקודות או לייתר דיוק בתחום המסומן באות אלף בשרטוט שצירפתי לך, רצוי לא לעבור מעבר לתחום של הנקודות.

במידה ומפלס השמן נמוך מהחלק התחתון של הנקודות אזי יש להוסיף שמן.

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם
גובה השמן הרצוי הינו עד הקצה העליון של הנקודות או לייתר דיוק בתחום המסומן באות אלף בשרטוט שצירפתי לך, רצוי לא לעבור מעבר לתחום של הנקודות.

במידה ומפלס השמן נמוך מהחלק התחתון של הנקודות אזי יש להוסיף שמן.

תודה רבה !!!!

פורסם
בבקשה ידידי...

דבר נוסף... היום הייתי במוסך מורשה אודי פולקסווגן (שם גם עשיתי מצמד חדש השבוע) והוא הוסיף לי שמו סינטטי מלא מעל הנקודות עד לקימור העליון מקווה שזה בסדר ולא יותר מדי????

פורסם

כול עוד גובה השמן אינו מעל הקימור העליון אין לך ממה לחשוש אבל תמיד עדיף למלא עד הסימון שציינתי קודם לכן.

איזה כייף לי :)

פורסם
כול עוד גובה השמן אינו מעל הקימור העליון אין לך ממה לחשוש אבל תמיד עדיף למלא עד הסימון שציינתי קודם לכן.

מאה אחוז תודה רבה לך ידידי ושבת שלום!!!!

פורסם

וכמובן לא לשכוח, שמודדים שמן רק במנוע שהיה כבוי לפחות 15 דקות, והרכב עמד במקום ללא שיפוע.

מוציאים את המדיד, מנגבים עם מטלית, מחזירים פנימה ומוציאים שוב כדי לקבל מדידה נכונה.

כל מצב אחר - תקבל מדידה לא נכונה.

(כל השמן צריך להתנקז חזרה לקארטר ורק אז לעשות את המדידה).

בברכה!

יונתן.

פורסם
וכמובן לא לשכוח, שמודדים שמן רק במנוע שהיה כבוי לפחות 15 דקות, והרכב עמד במקום ללא שיפוע.

מוציאים את המדיד, מנגבים עם מטלית, מחזירים פנימה ומוציאים שוב כדי לקבל מדידה נכונה.

כל מצב אחר - תקבל מדידה לא נכונה.

(כל השמן צריך להתנקז חזרה לקארטר ורק אז לעשות את המדידה).

תודה!!

• תוכן חדש...