Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אני חדש אני קורא המון את הדיונים שלכם ורק עכשיו נרשמתי נקווה להיות יותר פעילים עכשיו.

אז ככה, עד עכשיו במשך החמש שנים אחרונות היה לי פורד פוקוס שקרעה לי את הצורה מבחינת הוצאות.

השבוע סוף סוף קיבלתי אומץ והתפטרתי ממנה.

אני מעוניין כרגע לרכוש אוטו חדיש יותר , אוטו שישמש למשפחה בת ארבעה נפשות.

התקציב שלי הוא 70 75 אלף שקל .

המכוניות ששמתי עין עליהם לבינתיים הן טויוטה קורולה 2007 והונדה סיויק 2006 - 7 .

הבעיה בהונדה סיויק שקראתי שהם שתיניות לא קטנות ולעומת זאת הקורולה חסכונית מאוד מה שחשוב לי.

החיסרון בטויוטה שקראתי זה הצפיפות בה ולכן אני פונה אליכם בבקשה לעזרה.

מישהוא יכול לתת לי עוד המלצות לעוד רכבים שבאמת אמינים ועם חיסכון בהוצאות הדלק חשוב גם שלא יהיה צפוף בפנים.

תודה רבה לכולם ויום טוב

פורסם

קורולה לא תהיה צפופה ל 4 נוסעים.

האמת, כל משפחתית תהיה מתאימה לכם מבחינת הגודל, למרות שהן יהיו רובן פחות מרווחות מפוקוס (להוציא את מגאן).

קורולה אכן יחסית חיסכונית בדלק (יחסית למשפחתיות אוטומטיות אחרות), לא יקרה בטיפולים וביטוחים (בהשוואה לסיויק), אבל הכי יקרה לקניה (או יותר ישנה לתקציב).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

דווקא להונדה סיויק במודלים 2006-7 שזה הדגם הנוכחי יש תדמית של רכב חסכוני יחסית ויצא לי לנהוג ברכב כזה לתקופה ואכן צריכת הדלק הייתה חסכונית למדי, אבל החדשות הרעות מבחינתך הן שלתקציב שלך מתאים רק הדגם הישן שנמכר עד תחילת 2006.

קורולה נשמעת מתאימה לדרישות אבל כמו שציינו, המחיר שלה שומר על ערכו בצורה טובה יותר משל המתחרות (ללא כל סיבה נראית לעין) ולכן היא תהיה יקרה יותר לרכישה, חפש רכבים משנתון 2006, רצוי מידיים פרטיות ובדגם ה-GLI המאובזר יותר (שלא לומר עלוב פחות...) ולא בדגמי הסאן העניים.

בהצלחה.

פורסם

תודה על ההמלצות .

כנראה אני יעלה את התקציב לאוטו חדש יותר .

יש המלצות על הקורולה החדשה 2010 גיר אוטומט או הקיה פורטה .

הצעות אחרות יתקבלו בברכה .

החלטנו ללכת על רכב חדש בסופו של דבר אני ואישתי .

תודה על העזרה .

פורסם

הקורולה לא מומלצת עקב איבזור בטיחותי חסר (רק 4 כריות אויר) ואיבזור נוחות מועט.

בדוק את מאזדה 3 שאמנם בנאלית אבל זה רכב טוב.

קיה פורטה מתאימה מאוד, רצוי להוסיף את ההפרש הזעום וללכת על הדגם המפואר.

בידקו גם את היונדאי I30 שמציעה ביצועים טובים וצריכת דלק טובה.

ואחרונה חביבה מבחינתי, סקודה אוקטביה 1.2 TSI שתהיה חסכונית אף יותר ותציע ביצועים טובים וזיהום אויר מופחת ביחס למתחרות.

בהצלחה.

פורסם

גם אני חושב, שאוקטביה TSI עכשיו בין האופציות הטובות בתווך המחירים של 130 - 120 אלף ש"ח.

רכב מרווח, איכותי, חיסכוני וחזק יחסית לאחרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מאזדה 3 אני לא אוהב את נוחות הנסיעה שלה נסעתי בדגמים הקודמים ולא אהבתי יותר מידי מרגישים כל דבר בכביש אני לא יודע מה \יפרו בדגמים החדשים אבל גם צריכת הדלק שלה גבוהה לפי מה שכולם אומרים.

לגבי הקיה איך שוק המכירה שלה האם הוא טוב כמו הקורולה או שיהיה קשה להיפטר ממנה בבוא היום?

בעניין הקורולה החיסרון בה הוא רק עניין כריות האוויר או שיש עוד דברים?

יותר חשוב לי מכונית אמינה וצריכת דלק טובה לכן נגעתי בשני המכוניות האלה קיה וטויוטה שקראתי שהם ממש חסכוניות.

תודה

פורסם

אם אתה מסתמך על שמועות בהצלחה, אני מציע לגשת ולבצע נסיעת מבחן כדי לאמת את חששותיך או להתבדות. נוחות הנסיעה של ה-3 החדשה טובה בהרבה ובתנאי של החום והתנועה בארץ, הבדלים תהומיים בצריכת הדלק לא ירשמו בין מאזדה 3 טויוטה קורולה וקיה פורטה.

תא הנוסעים של הקורולה פשוט עני, פלסטיקים דקיקים וחלולים, הכל שחור ומשעמם ובניגוד לדורות הקודמים, גם איכות ההרכבה לא משהו. לדעתי אין שום סיבה להעדיף אותה על מאזדה 3 שמציעה תא נוסעים מושקע ואיכותי יותר, או על קיה שגם מתעלה עליה בסעיף הזה ובכלל לא הזכרתי את הסקודה.

בנוגע לנבואת הסחירות, אף אחד לא יודע אם יהיה קל או קשה למכור קיה פורטה בעוד 3 שנים, אולי לוי יצחק כבר מנחש (עצוב שזה המצב, אבל ככה זה נראה).

פורסם

אני יקבל את ההמלצה שלך ואכן יבצע נסיעת מבחן במאזדה החדשה יכול להיות שהשתנו דברים .

מה שטענתי קודם לא נבע משמועות אלא מניסיון אישי ולגבי צריכת הדלק שלה שמעתי פה שהגיעו איתה גם ל 1- 7.5 שזה המון.

לגבי הקורולה האם אתה מתייחס לקורולה 2010 על חלקים ופלסטיקים פשוטים או לדגמים קודמים?

ולגבי סחירות הקיה אפשר לדעת איך החברה הזאת נסחרת היום לא חייב להתמקד ספציפית בפורטה אין לי מושג איך החברה נסחרת.

בכל אופן תודה

• תוכן חדש...