Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תמיד כשבאים לקנות רכב השירות נהדר, השירות נמדד כשמגיעים עם בעיות. :)

כל הרכבים ברשימה נהדרים תתחדש.

מסתבר שזה לא כך בכל מקום...ישנם מקומות שאפילו כאשר אתה מגיע לקנות רכב השירות הוא לא בסטנדרטים שהיית מצפה יחסית לסכום שאתה מוציא (לא שלעניות דעתי רמת השירות צריכה להיות ביחס ישיר לסכום). ישנם יבואנים שעדיין לא הפנימו את חשיבות תודעת השירות ללקוח והנזק שנגרם בעקבות שירות לקוי, אולי כי זה פרמטר לא מדיד...(בכל מקרה בתור מי שנכווה קשות מהשירות והטיפול של לובינסקי בעבר זו אחת הסיבות שהיבואן הזה הוא בתחתית הרשימה אצלי)

פורסם
אין שום סיבה שהג'ולייטה תעלה מתחת ל 170 , אם המיטו עולה 150 בגרסת הבסיס.

ההערכות שנמסרו הן בין 160K (לגירסת 122 כ"ס) ל-190K (לגירסאת ה-170 כ"ס). בכל מקרה לא נותר הרבה זמן לגלות את התשובה, אמורה להגיע לקראת סוף החודש.

פורסם

כמו הלאון והאלפא, אז זה זניח...

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

האלפא נותנת שנה שלישית בתשלום, לפחות זה. גם במיקוח לעסקה אתה יכול לקבל את זה בלי תשלום.

פיאט 500 - שלוש שנים.

צ'מפיון שנתיים לכל הדגמים חוץ מ-אודי אם אני זוכר.

זה משמעותי שהמנוע הוא חדיש מסוג TSI.

פורסם

אני רציתי לשלם על שנה שלישית אחריות ונאמר לי שאין כזה דבר, נותנים שנתיים אחריות ואולי יהיה אפשרי בעתיד לשלם על אלפא WAY לשנה שלישית והלאה.

אתה מדבר מתוך ידע או משמועות?

פורסם
האלפא נותנת שנה שלישית בתשלום, לפחות זה. גם במיקוח לעסקה אתה יכול לקבל את זה בלי תשלום.

פיאט 500 - שלוש שנים.

צ'מפיון שנתיים לכל הדגמים חוץ מ-אודי אם אני זוכר.

זה משמעותי שהמנוע הוא חדיש מסוג TSI.

סליחה שזה יוצא עליך אבל יותר מידי אנשים אומרים ש TSI זה מנוע חדיש!

אז זהו שזה לא מנוע חדש הוא יותר מ 4 שנים בחוץ

פורסם

אופציות נוספות... ואלפא ג'ולייטה (120 כ"ס ידנית) שנותר רק לחכות לתמחורה.

אני לא רואה סיבה להעדיף אותה על המיטו, בשביל השימוש שלך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לגבי השנה שלישית, אני יודע שכתוב אבל הם אמרו לי שהם כבר לא עושים את זה, לכן זה שווה בדיקה נוספת.

לגבי המיטו הבסיסית, ממש לא מתחילה מ150K, אפילו לא קרוב, המיטו הבסיסית בעלת 120 כ"ס ומתחילה באיזור ה132K אם אני לא טועה, שאם אתה לא מחפש את הכח אז זאת גם יכולה להיות אופציה נחמדה, ההבדלים זה שאין לה בקרת אקלים, אין לה ניקלים (בדומה לQV) וזהו פחות או יותר (ד"א בגלל שאין ניקלים ובמקום ניקלים יש צבע אפור כזה, צבע לבן ממש הולם אותה).

בקשר לג'וליה, לפי מה שאומרים מבחנים זה רכב יותר מאוזן מהמיטו ובעל התנהגות יותר טובה, אך אתה תקנה את הדגם היותר זול עם הפחות כח. אם יש רכב שאתה אוהב, פשוט תקנה את הרכב הזה וזהו, לא יודע אם יש טעם לחכות.

בהצלחה,

פורסם

EYAL צודק אבל 4 שנים עדיין לא הרבה זמן. וגם המנועים עוברים שיפורים וגירסאות חדשות לדוגמת ה- 1.2 TSI ב- 2009.

לגבי ישראל המנועים כאן לא יותר משנתיים.

פורסם

אני אישית (ואני באמת אומר אישית, אם היה לי את הממון) הייתי מחכה ל-A1. מדהימה (לפחות בתמונות). נחכה למבחנים שיעשו לה, ונדע אם היא באמת נוסעת כמו שהיא נראת.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בקשר ל4 כוכבי בטיחות של הלאון, שים לב שהלאון מקבלת רק נקודה אחת פחות מהגולף, וזה הרף בין 4 ל5 כוכבים, ההבדל בבטיחות בין הגולף ללאון זניח באופן יחסי.

Auto Emoción

• תוכן חדש...