Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון יהיה מצידי להעלות את מה שאני מייצג אך התקציב דורש מתיחה כלפי מעלה וכנראה שזה לא הכיוון..

אנו לא שוללים אפשרות עתידית של גרסה פחות מאובזרת (ועדיין יותר מאובזרת מכל מה שעלה כאן..) במחיר נמוך מהתקציב שלך... :idea:

אני חושב שליאון תשעמם אותך בגלל היותה DSG ולא ידנית - לא שהDSG לא טוב- הוא מעולה. פשוט אין דוושה שלישית ואין ידית היל'...:roll: היא גם גדולה ומגושמת יחסית אבל זה תלוי בצרכים שלך..

המיטו עונה לך יפה על הבקשות למרות היותה לא באמת ספורטיבית טהורה ויהיה לך מכשול כבד בנושא ההגה אחרי 306 למרות שהיא תעשה לך את זה בעיצוב ואמוציונאל וכמובן במנוע גודש שמרגיש תמיד טוב אחרי אטמוספרי.

השירוקו 122 היא לדעתי השירוקו שתקלקל את השירוקו.. MORE SHOW NO GO. חבל,השירוקו שגם ככה קרובה מתמיד ,הולכת ליהיות ה"יונדאי קופה" החדשה - רכב פוזה המוני. חבל כי יש לה קוים באמת מיוחדים והיא יפייפיה! התדמית שלה מתקלקלת..

בצע נסיעות מבחן על המיטו ועל הליאון .

אני מהמר שהמיטו תהיה הבחירה בסוף.

בהצלחה.8)

Not the sound of silence -ABARTH

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ללאון ישנה גירסא ידנית של מנוע הTSI עם 160 כ"ס בסביבות ה130K ש"ח.

אותו אבזור במחיר ללא תחרות.

נסיעת מבחן!

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אלכס, מאיפה הבאת את זה שהשירוקו הוא רכב לא נוח?!

נסעת ברכב בכלל?! אני חייב לציין שזאת אחת המכוניות הכי נוחות שנסעתי בהם!!

חבל להטעות אנשים.

כרגיל, העצה הכי טובה היא לעשות נסיעות מבחן!

Got To love It

פורסם

לא יודע על מה נסעת, הכל יחסי.

לעומת גולף או לאון השירוקו לא נוחה.

בנוחות אני מתייחס להתמודדות עם שיבושי כביש, לא נוחות מושבים.

emotion of motion

פורסם

במחיר הזה אתה יכול לקחת גם את המיצובישי לנסר החדשה בגרסת ספורט, מנוע 1.8 עם 140 כ"ס אני חושב.

יש לסבא שלי את הלנסר החדשה בגרסה הרגילה עם 109 כ"ס, האוטו גדול ומרווח וכיף לסוע בו.

מה שקצת מפריע באוטו הזה, זה הבולמי זעזועים שכל במפר הכי קטן מרגישים ממש.

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

פורסם

פותח השרשור אפשר לדעת למה פסלת את הרנו קליאו?

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

על מה נסעתי. גולף MK4-MK5-MK6, איביזה 07(במשך 3 וחצי שנים), פיאט 500, סובארו B3 ספורט, טוארג, X6, שלל גרסאות מרצדס.. הבנת לאן אני חותר כן?

תראה, הכל יחסי. ביחס לאיביזה הנוכחית והישנה השירוקו הרבה יותר נוחה הן בישיבה והן במעבר על מהמורות בכביש.

לא יצא לי לנסוע במיטו ואני לא יכול לתת חוות דעת. להגיד שהשירוקו לא אוטו נוח זה מתן חוות דעת לא נכונה לדעתי, אי אפשר להגיד שהוא שיא הנוחות, אבל הוא נחשב כרכב נוח.

בן.

Got To love It

פורסם

לא יודע מה הוא נחשב אבל הוא יותר קשיח מגולף למשל ולכן פחות נח. בכלל, הנוחות פחות טובה מאשר במשפחתיות הרגילות ולכן אם מישהו מחפש נוחות זה לא הכיוון.

emotion of motion

פורסם

אתה יודע לקרוא, ראית מה ההתלבטות שלו.

הוא לא כתב שהוא מתלבט בין כמה סוגים של משפחתיות.

הקביעה שלך שהשירוקו הוא רכב לא נוח יכולה לגרום לבחור לפקפק ברכישת שירוקו ואולי לפספס.

השירוקו מדהימה, ואני לא מדבר על המראה.

חומרים מאוד איכותיים, הרכבה מעולה, הרכב שקט גם במהירויות גבוהות.

יחסית לרכב הנעה קדמית הוא מתנהג ואוחז טוב מאוד. התנוחת ישיבה בו מאוד נכונה ולא גורמת לכאבי גב תחתון/רגליים.

גם אם הוא פחות נוח מהגולף(למרות שלי אישית התנוחת ישיבה בגולף היתה פחות נוחה מבשירוקו) זה לא אומר שהאוטו לא נוח!

ואני מאמין שתסכים איתי לגבי זה.

סך הכל כל אחד מהאופציות טובות, כל אחת והיתרונות והחסרות שלה.

תקח את העצה שעידן תמיד נותן ואני גם דוגל בה. גש לעשות נסיעות מבחן!!

Got To love It

פורסם

סיאט לאון היא משפחתית. אמנם אחת עם הרבה פלפל, אבל עדיין.

השירוקו פחות נוחה מרוב המכוניות שמוכרים היום. נכון, זה לא קטסטרופה, אבל אי אפשר להגדיר אותה כנוחה (כנ"ל לגבי המיטו).

emotion of motion

פורסם

אלכס, ת'שמע..

להגיד על השירוקו שזה רכב מצידך זה מגוחך, לא נראה לי שאתה נוסע על אחת בבסיס יום יומי שאתה יכול להגיד באמת איך הנוחות שלה.

בתור אחד שיש לו אחת, אני יכול להגיד לך שהנוחות שלה מעולה! מהמורות בכביש לא גורמות לך "לעוף" מהמושב, בורות וכ'ו לא מורגשים בצורה שונה מאשר בכל רכב משפחתי אחר.

כמו כן אם נדבר על הנוחות מבחינת מושבים/ישיבה אז גם לאחר נסיעה רצופה של שעתיים+ אתה יוצא כמו חדש מהרכב וללא תחושת עייפות או כאבי גב למינהם.

בן.

Got To love It

• תוכן חדש...