Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פותח השרשור אפשר לדעת למה פסלת את הרנו קליאו?

ספרטנית מידי לטעמי, מנוע אטמוספרי שמתעורר בסל"ד גבוה למדי, יקרה בהפרש ניכר מהשאר (178K)

פורסם
נכון יהיה מצידי להעלות את מה שאני מייצג אך התקציב דורש מתיחה כלפי מעלה וכנראה שזה לא הכיוון..

אנו לא שוללים אפשרות עתידית של גרסה פחות מאובזרת (ועדיין יותר מאובזרת מכל מה שעלה כאן..) במחיר נמוך מהתקציב שלך... :idea:

אני חושב שליאון תשעמם אותך בגלל היותה DSG ולא ידנית - לא שהDSG לא טוב- הוא מעולה. פשוט אין דוושה שלישית ואין ידית היל'...:roll: היא גם גדולה ומגושמת יחסית אבל זה תלוי בצרכים שלך..

המיטו עונה לך יפה על הבקשות למרות היותה לא באמת ספורטיבית טהורה ויהיה לך מכשול כבד בנושא ההגה אחרי 306 למרות שהיא תעשה לך את זה בעיצוב ואמוציונאל וכמובן במנוע גודש שמרגיש תמיד טוב אחרי אטמוספרי.

השירוקו 122 היא לדעתי השירוקו שתקלקל את השירוקו.. MORE SHOW NO GO. חבל,השירוקו שגם ככה קרובה מתמיד ,הולכת ליהיות ה"יונדאי קופה" החדשה - רכב פוזה המוני. חבל כי יש לה קוים באמת מיוחדים והיא יפייפיה! התדמית שלה מתקלקלת..

בצע נסיעות מבחן על המיטו ועל הליאון .

אני מהמר שהמיטו תהיה הבחירה בסוף.

בהצלחה.8)

אחח...ההגה של ה-306 זה אחד הדברים הגדולים ברכב הזה, כל הרכבים שביצעתי עליהם נסיעת מבחן (למעט המיאטה כמובן) היו נוראיים בסעיף הזה בשל הגה חשמלי.

ואכן יש לאון ידנית אבל דווקא ה-DSG הרשימה אותי יותר בנסיעה, לא יודע למה, אולי השילוב של גיר ידני עם הלאון לא הכי אופטימלי, ו-DSG עושה את העבודה יותר טוב עם הרכב הזה.

בכל מקרה אני ממתין ל-A1. מהשירוקו ירדתי (מחיר/כח) ככה שנשארו רק המיטו והלאון (או מיאטה משומשת אבל זה כבר סיפור אחר :))

• תוכן חדש...