Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע שעבר שוב נדלקה לי נורת האנטי פולושין מה שסימן לי שאיכות הדלק שמילאתי בתחנה שאייני רגיל למלא בה, - ירודה.

וגם הגיע הזמן לתת למנוע K44 שאמור לפתור את הבעייה (פעם ב 10K ק"מ אני מוסיף למיכל דלק ולאחר מכן מחליף שמן מנוע ופילטר שמן)

באוטו דיפו שם רכשתי את ה K44 הומלץ לי לרכוש תוסף לשמן מנוע BG RF-8 שמומלץ למנועים עייפים.

המנוע שלי גמע 230K ק"מ ב 9 שנים אמנם הוא לא עייף - עדיין יש לו כח אדיר, עובד עגול וחלק ללא זיופים ועשן למינהו.

אבל הוא אוכל שמן כ- 2 קילו ל 4000 ק"מ,

במילוי שמן האחרון כנראה שהוספתי יותר מידי שמן ואז התחילו נזילות מהצד הימני (כיוון נסיעה) של המנוע שאינן מפסיקות כנראה מחזיר שמן כל שהוא דבר שמוסיף לאיבוד השמן.

אני מתכוון לבצע את טיפול החלפת השמנים בשבוע הבא ולפנק את המנוע בשמן אחר 5W40 המומלץ ע"י לובינסקי (כרגע יש לי 5W30)

השאלה שלי האם כדאי / רצוי להוסיף את התוסף המדובר BG RF-8.

אני יודע שהוא מתנהג כמו דבש (צמיגי) אבל האם הוא יכול לגרום נזק למנוע?

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

אני ממש לא ממליץ לך להשתמש בתוסף שמן במיוחד מסוג ה"דבש".

התוסף עלול לגרום לסתימות, ולהרס של המנוע בטווח קצר, בצע חיפוש הנושא ניטחן.

פורסם
תעלה צמיגות והוא יאכל לך פחות שמן

מה זה אומר להעלות צמיגות?

מה יותר צמיג מ 5W40 ?

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

אם המנוע אוכל שמן חבל על הכסף לשים שמן יקר.

תשתמש ב 10-40 סטנדרטי שעולה כ 80 ש"ח לגלון.

צריכת השמן שלך (קילו ל2000 ק"מ) היא סבירה ואל תילחץ ותקנה חומרי קסם ושטויות.

הודעת האנטי פוליושון מחייבת חיבור סורק שיראה מה מקור הבעיה, לא הייתי מחבר את זה לאיכות הדלק, על פי רוב ישנן סיבות אחרות להודעה.

• תוכן חדש...