Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

V1 לא מחסן מעקיצות דבורה ! שימו לב !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי מצוייד בV1 ולייזר פרו, נעקץ בסופ"ש ע"י דבורה.

נראה שהמשטרה מחפשת דרכים להתגבר על הגלאים, הם יושבים עם הדבורה כבויה, ורק כשרכב נכנס לטווח הם מדליקים אותה.

זה לא מוד POP (הוא בדק את הקריאה במכשיר ושאל את השוטר). כנראה שגם ממצב כבוי הזמן שלוקח לה לקבל קריאה מספיק קטן כדי שלא יהיה אפשר להאיט משמעותית. הוא קיבל צפצוף חזק וקצר מהV1, בלם מ-160 בערך, נמדד על 136, 131 אחרי הפחתה.

זה קרה גם לי בכביש החוף לפני כמה שבועות, בשעות הקטנות. הייתי על 160, פתאום קיבלתי מV1 צפצוף חזק מאד, בלמתי, אבל כנראה שזה היה כבר מאוחר מדי. למזלי בדיוק הייתי במצב שהיו סביבי מכוניות אחרות, וכנראה זה מה שהציל אותי. אחרי כמה שניות עקפה אותי ג'טה סמויה עם דבורה. בהמשך הדרך ראיתי אותו עוצר מישהו אחר.

כרגע הפתרון היחיד שנראה לי יעיל זה להיות תמיד ליד רכב אחר. אם הכביש ריק לגמרי - להאט.

צריך גם לשים לב את מי עוקפים כמובן - לוודא שזו לא ניידת סמויה, וגם לחפש אותם בצידי הכביש.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

ראיתי אותם יושבים מול שפיים לכיוון צפון בתוך ניידת מאונכת לכביש וללא אקדח לייזר.

הוולנטיין שלי לא התריע כשנסעתי בנתיב הנגדי למרות שהגיוני שיקלוט משהו.

שמעתי שהם יכולים להשתמש בדבורה בצורה שבלתי ניתנת לגילוי, ע"י סטופר או משהו בסגנון.

שי, האם אתה נוסע 90 קמ"ש ומטה בכביש בין עירוני ו50 קמ"ש ומטה בכל כביש עירוני לא משנה גם אם הוא עם 20 נתיבים ?קשה לי להאמין.

אפילו אמא שלי נתפסה על 70 בתוך העיר (כביש שאם אתה נוסע ב70 אתה נחשב איטי כי כולם טסים בו) .... והיא נוסעת לאט בדרך כלל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עם המצלמות החדשות וההתפתחות הטכנולוגית שהגיעה אלינו באיחור-מה,

השיטה היחידה שבה לא תוכל להיתפס היא לא לעבור את המהירות הקבועה בחוק.

בעסה, אבל ככה זה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

טוב - כל החכמים שאומרים לנסוע במהירות המותרת - שיהיה לכם לבריאות, אתם פטורים מלהגיב בשרשור הזה.

אחרי סיעור מוחות נוסף שעשינו, מסתבר שהיה עוד צפצוף חלש לפני הצפצוף החזק, 10-15 שניות קודם.

נראה שזאת שיטת הפעולה שלהם :

הטווח האפקטיבי של הדבורה הוא כ-2 ק"מ. מותר להם לרשום דו"ח עד מרחק של 1200 מטר.

הם משתמשים בטווח הרחוק מ-1200 כדי לזהות רכבים מהירים, אז מכבים את השידור, ומחכים שהרכב יכנס לטווח החוקי, ואז מדליקים, מקבלים מדידה קבילה ועוצרים אותו.

הV1 מזהה את הדבורה גם מטווח של יותר מ-2 ק"מ. כדי להקטין את סיכויי התפיסה - בכל מקרה של צפצוף צריך להאט למרחק של 2 ק"מ.

כל מי שנוסע עם V1 - תנסו לראות אם אתם מזהים את שיטת הפעולה הזאת ותדווחו פה.

אגב - האם דו"ח עם מדידה של דבורה צריך להכיל גם את מרחק המדידה. כי בדו"ח שהוא קיבל לא רשום המרחק וגם לא נאמר לו ע"י השוטר. אפשר להשתמש בזה כעילה לביטול ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

היום בבוקר, כביש החוף לכיוון דרום.

אני נוסע ופתאום הולנטיין מצפצף על המקסימום, ישר אני מאט ולא רואה משום כיוון ניידת (עם צפצוף כזה תיארתי לעצמי שהיא ממש קרובה)

אחרי כמה שניות ראיתי ג'טה סמויה עוברת בנתיב הנגדי.

שששששששששירוקו אדומה

• תוכן חדש...