Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגזמתם לגמרי לגבי הדוגמנית, רובכם היו רוצים אחת כזאת בבית :wink:

היו רוצים?

הגזמת,לכל אחד שעקץ וקטל את האישה בתמונה,יש בר רפאלי בבית..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בואו נעשה סדר קטן... הבחורה בתמונה הוגדרה כדוגמנית.

אם היה כותב פותח השירשור שהיא בת הדודה שלו או ידידה, אני מאמין שהרוב היה אומר מברוק.

אבל היא הוגדרה כדוגמנית... וזה משהו שהיא לא.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
לוקיישן מטריף. נראה כאילו נלקח מאיזה סצנה מסרט.

העצים עם הגזעים המקומטים והענקיים האלה והענפים שסוככים על כל הכביש,

פשוט אתר צילום בהזמנה. :wink:

אגב, רואים שם ברקע תחנת אוטובוס... נראה לי לא כל כך נעים לחכות שם לבד לאוטובוס בלילה. :roll:

איפה זה בהרצליה בדיוק?

הרצליה פיתוח,רח' הנשיא יצחק בן צבי קצת לפני רח' קרן היסוד (איפה שמסעדת טאבולה)

אל תדאג,לא מפחיד בכלל לחכות שם בלילה. מקסימום תיתקל ביאפים.

פורסם
בואו נעשה סדר קטן... הבחורה בתמונה הוגדרה כדוגמנית.

אם היה כותב פותח השירשור שהיא בת הדודה שלו או ידידה, אני מאמין שהרוב היה אומר מברוק.

אבל היא הוגדרה כדוגמנית... וזה משהו שהיא לא.

לא הבנתי, אז נפגעת בגלל שהוא תייג אותה כדוגמנית, וגם חברה שלך דוגמנית אז החלטת שתקין לרדת עליה בצורה מגעילה ?

גם אם הוא הגדיר אותה כדוגמנית אפשר עדיין פשוט לא להתייחס לכך וזהו,הרבה יותר נעים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אף אחד לא מדבר על הדוגמנית ברמה האישית שהיא סתומה,מכוערת,כוסית וכו'

מדברים על התמונה כמשהו כללי,אין מה לעשות משהו בשילוב של הבגדים שלה,ההנעלה,פוזת העמידה משהו לא מסתדר שם.

פותח השירשור ביקש חוו''ד על התמונות שצולמו,וכנראה רצה לדעת מה אפשר לתקן לפעם הבאה.

אני בטוח שעם צלם עם קצת יותר ניסיון בהפקות אופנה למשל היה אפשר להוציא מהדוגמנית הנ''ל הרבה הרבה יותר.

לנושא הת'רד,תמונה ראשונה יפה,היה צריך להוציא את פ' משם,צבעים יפים,הייתי משנה קצת את הקומפוזיציה,אבל איך צדי צרפתי אומר:"בכללי זה מרגש,זה עשה לי משהו,יופי יופי..."

לגבי התמונה השניה היה אפשר להוציא ממנה הרבה הרבה יותר,פחות אהבתי.

פורסם
לא הבנתי, אז נפגעת בגלל שהוא תייג אותה כדוגמנית, וגם חברה שלך דוגמנית אז החלטת שתקין לרדת עליה בצורה מגעילה ?

.

מה קשורה החברה שלי לעניין??? היא לא נושא לדיון פה! זה ממש לא במקום!

אין לי שום דבר כנגד הבחורה ברמה האישית, אבל כשהיא אמורה לפרסם מותג כלשהו או לייצג את הרכב (היא עומדת בחזית התמונה לכן היא עיקר התמונה) היא צריכה להראות טוב. נקודה.

אתה בתור צרכן היית מעוות את הפרצוף אם היית נתקל בפרסום של "דוגמנית" כזו (ותעשה טובה, אל תתייפיף.. גם אתה כמו כולם מצפה לדוגמנית פצצה בפרסומים למינהם).

התמונות של המיטו אמורות להגיע למגזין מסויים (גם אם לא נחשב) וזוהי לא תמונה ראוייה, פותח השירשור ביקש חו"ד. הנה הוא קיבל.

מאחל ל"דוגמנית" להיות מצדי מדענית אטום, היא לא מעניינת אותי ואינני מכיר אותה וגם אם הייתי מכיר אותה עדיין הייתי אומר לה בפנים שהיא פשוט לא מתאימה לצילומים.

גם אני לא מייקל לואיס אתה יודע... לכן אני נמצא מאחורי המצלמה.

פורסם

ראשית ידידי בוא נשים דברים בפרופורציה, אף אחד לא שם את חברה שלך בדיון.

דבר שני, אני ממש לא מנסה להתייפייף, אבל לפעמים צריך לדעת גם לעדן דברים, ולפעמים צריך גם לדעת להתעלם מדברים, גם זה לא בושה.

זו דעתי ובזאת סיימתי את דברי בנושא.

:-)

עידן

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אתה צודק, ובהודעה הקודמת שלי החמאתי לצלם כי התמונות לדעתי טובות.

אך הוא ביקש את דעת משתמשי הפורום ולכן הבעתי את דעתי גם אם היא לא מוצאת חן בעיני אנשים אחרים.

בפעם הבאה שאתה מגיע לארץ תביא איתך דוגמנית מהונג-קונג, נצלם אותה עם ניסן מיקרה :roll:

פורסם

ואני בכלל אומר תודה שהוא השיג דוגמנית, לא משנה כמה עקומה היא, או לא.

תחשבו שבפעם הבאה הדוגמנית, מרוב פחד שיעבירו עליה ביקורת, היא זו שתתחבא בתוך הרכב, ואילו פייביש יעטה על עצמו שמלה אדומה, נעלי עקב (של פרארי), גרביונים של פיאט (קופה) וייגדוש לנו בפוזה מגרה על המכסה מנוע של המיטו :onfire:

פורסם
ואני בכלל אומר תודה שהוא השיג דוגמנית, לא משנה כמה עקומה היא, או לא.

תחשבו שבפעם הבאה הדוגמנית, מרוב פחד שיעבירו עליה ביקורת, היא זו שתתחבא בתוך הרכב, ואילו פייביש יעטה על עצמו שמלה אדומה, נעלי עקב (של פרארי), גרביונים של פיאט (קופה) וייגדוש לנו בפוזה מגרה על המכסה מנוע של המיטו :onfire:

:roflmao::roflmao: הרגתם את הבנאדם....

• תוכן חדש...