Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם , ברצוני להציג בפניכם זוג תמונות מסקירה חובבנית שתעלה בקרוב על הרכב אלפא מיטו תלתן ירוק.

11049841.jpg

תמונה שניה לאחר הפקה קטנה :

תודה לדוגמנית עדן פילו

27741158.jpg

תגובות יתקבלו בברכה

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתמונה הראשונה אהבתי את הצבעים - לא אהבתי את הפרספטיבה!

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

תמונות יפות ומכונית חמודה, אבל ה"דוגמנית" (עאלק) די הורסת את התמונה השניה.

לא יודע אם זה הבעת הפנים, הנעליים הלא-קשורות או השמלה המוזרה, אבל בשורה התחתונה, היא נראית כמו פרחה. :roll:

פורסם

בתמונה הראשונה - ההשתקפות על הכנף הקדמית וההצללה על האחורית גורמות לכך שלא ניתן לראות בכלל את קווי המתאר של הרכב.

בתמונה השניה - הצילום של הרכב הרבה הרבה יותר טוב אבל מישהוא תקע שם איזה מכוערת, שלבושה ונעולה בצורה מזעזעת וגם עומדת בתנוחה מוזרה.

ועוד היא עושה מין פרצוץ שלי נראה כמ "אם לא תגיד מיד שאני כוסית-על, אני תוקעת לך את המקל הזה בת*ת!".

תחתוך אותה מהתמונה והצילום של הרכב טוב מאוד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לטעמי התמונה הראשונה ממש לעניין, במיוחד שילוב הצבעים. בהחלט תמונה יפה מאוד. בקשר לתמונה השניה, מעדיף לא להגיב :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מצטער אבל כשאני רואה את התמונה השניה אני לא יכול להפסיק לדמיין את חיזקי מארץ נהדרת בא ואומר לבחורה בשקט... "גברת נכבדה את הורסת את הנוף היפה שהמיטו משרה פה, אני חוזר ומתחנן, אנא, תעופי תת*ת שלך מפה!!! את מפריעה לי להסתכל כל המיטו!!"

אני בעד בנות במכוניות, אם הן בבגד ים ושוטפות לי את הרכב אז עוד יותר, אך, מה שלא צריך להיכנס לתמונה לא צריך בכח, אני בטוח שלא תרצה לצלם אותי עם המיטו הזו כשאני לובש את מה שהיא לובשת:lol:

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

התמונות לא עושות צדק עם הרכב הזה.

הוא קטן אבל מדהים. פשוט תענוג לשטוף את העיניים עליו כשרואים אותו על הכביש...

אחחח אם רק היה לי את הכסף.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

התמונה הראשונה מאוד יפה לטעמי, ההשתקפות מעט הורסת אבל בכללי יפה מאוד.

הערה קטנה לגבי התמונה הראשונה: כשמצלמים תמונות "רציניות" מעיפים את הנהג מתוך הרכב....

לגבי התמונה השנייה, נחמדה רק שה"דוגמנית" הורסת (את התמונה). הפלטפורמה מזעזעת והורסת את התמונה, בגלל שאין ייחוס של גובה בין הרכב לדוגמנית יכלת לוותר על הפלטפורמה.

אבל בלי קשר היא כונפה. :?

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

אם יש משהו שהורס את עיצוב הפרונט של האלפא הוא העובדה שחייבים "להדביק" עליו את לוחית הרישוי וזה פשוט מכער את כל העסק.

בכל אלפא מהדורות האחרונים זה פשוט מבאס.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
התמונה הראשונה מדהימה! איפה יש לוקיישן כזה???

הרצליה, באיזור הפחות "רעב":wink:.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.

• תוכן חדש...