Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי מאיביי שעון VOLT ושעון וואקום

מהשעון וולט יוצאים שתי חוטים

ומהוואקום 2 חוטים וצינור.

איך אני מתקין ,אם מישהו יוכל לתת לי כיוון אני אשמח מאוד

איך אני מעביר את הצינור מהאוטו לתא המנוע ?

אם מישהו יצרף לי תמונות אני נורא ישמח

שייהיה לכולנו אחלה יום.

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

אם תצרף תמונות פחות נצטרך לנחש...

שעון מתח- מינוס לגוף הרכב (או חוט אדמה אחר זמין שיש לך (דיבורית, רדיו וכו')). חוט פלוס לפלוס אחרי הסוויץ'. שוב תוכל למצוא אותו ברדיו נניח.

שעון וואקום- מימין לסעפת היניקה יש את הצינור שהולך לכיוון בוסטר הבלמים. לפני שסתום האל חזור שלו יש פיצול ואמורה להיות יציאה אחת שחסומה עם פקק. אם תוציא את הפקק תוכל לחבר את הצינור. אם אין לך את היציאה הזו תוכל לפתל את אחד מצינורות הוואקום שיוצאים מאותו אזור והולכים לכיוון הסולנואיד של מדף הסירקולציה. את הצינור תוכל להעביר בפתח שנמצא מתחת למיכל העודפים על קיר האש.

חיבורי המתח שלו כנראה משמשים לתאורה של השעון. חבר אותם במקביל לשעון המתח.

שלח תמונות.

פורסם

תודה רבה לך אביב ניסיתי לחבר את השעון באוויר פלוס ומינוס למצבר ואת הצינור לאותו מקום שאמרת ואכן השעון פועל.

אם תוכל בבקשה לעזור לי ולהדריך אותי בצורה יסודית יותר איך אני אמור להעביר את הצינור בתוך האותו ולהסתיר אותו שלא יראו אני בהחלט אשמח

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
מה שעון וואקום יתן לך במנוע אטמוספרי?

בדיוק מה שהוא יתן במנוע מוגדש. נראה לי שאתה מבלבל בין שעון לחץ לשעון וואקום.

לפותח השרשור-

כמו שאמרתי, תפרק את הברגים של מיכל העודפים, ותחפש מתחתיו על קיר האש את המעבר שבין תא המנוע לבין תא הנהג. לא תוכל לפספס, זה חור גדול ועוברים ממנו הרבה חוטים. בצד השני הוא יוצא באיזור בית הדוושות. תעביר את הצינור במסלול נוח, ללא קיפולים וללא אפשרות שמשהו יצבוט אותו.

• תוכן חדש...