Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לסיאט איביזה חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם.

רציתי לדעת מי מכם, שרכש את האיביזה שהיתה במבצע לא מזמן של 88k ומכיר היכן אפשר לבטח אותה בזול.

כרגע אני נהג צעיר (גיל 23) ולפני חודשיים רשמתי לעצמי ברקורד תאונה קלה שעירבה את הביטוח.

ההצעההכי זולה שקיבלתי היא 6000(!)₪.

אשמח לשמוע כיצד ניתן להוזיל את העסק.

פורסם

קראתי כאן בפורום על זה שהרבה שקנו את האיביזה החדשה ביטחו בחברה מסויימת שעובדת עם צ'מפיון אבל אני לא זוכר את השם שלה, תריץ חיפוש על האיביזה החדשה ותמצא את השם של החברה או שמישהו ירענן פה את זכרוני.

פורסם
קראתי כאן בפורום על זה שהרבה שקנו את האיביזה החדשה ביטחו בחברה מסויימת שעובדת עם צ'מפיון אבל אני לא זוכר את השם שלה, תריץ חיפוש על האיביזה החדשה ותמצא את השם של החברה או שמישהו ירענן פה את זכרוני.

לחברה קוראים אלייד.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום ,

רכשתי איביזה SC 1.6 .

בשני מקומות בהם בדקתי ביטוח (אחד מהם היה אלייד,החברת ביטוח של צ'מפיון...) נתנו לי הצעה של 1400 וקצת לחובה ו3600 וקצת למקיף.

סה"כ 5100 . אני מעל גיל 30 ללא תביעות.

הערות בנושא האם זה סכום טוב או למישהו יש מקום יותר טוב יתקבלו בברכה.

תודה,

נוני

נ.ב קיבלתי הצעה מAIG על 1600 חובה ו5500(!!!) מקיף. חיים בסרט...

פורסם

נשמע קצת יקר, למרות הפחד של חברות ביטוח מפני רכבים עם ריח של שימוש פרוע ("SC" :wink: ).

תשקיע חצי יום, תבקש הצעות נוספות מכמה שיותר חברות וסוכנויות (למשל 5 עד 7). יהיו כאלה שיתנו הצעות מופרזות לגמרי, יהיו כאלה שיתנו הצעות יותר אטרקטיביות מאלייד. תדרוש את אלה האחרונות בפקס, ותתמקח כמו מטורף עם כל אחת מהסוכנויות האלה ואלייד על מחיר ותנאים, תוך כדי זה שאתה טוען "אבל הנה, תראה, במנורה דרך חיימוביץ עשו לי גם בלי השתתפות עצמית בירידת ערך וגם יותר זול!". יש מצב לא רע שאלייד יתנו מחיר דומה להצעה [אמיתית] הכי טובה שתביא, עם תנאים קצת יותר טובים.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם
שלום לכולכם.

רציתי לדעת מי מכם, שרכש את האיביזה שהיתה במבצע לא מזמן של 88k ומכיר היכן אפשר לבטח אותה בזול.

כרגע אני נהג צעיר (גיל 23) ולפני חודשיים רשמתי לעצמי ברקורד תאונה קלה שעירבה את הביטוח.

ההצעההכי זולה שקיבלתי היא 6000(!)₪.

אשמח לשמוע כיצד ניתן להוזיל את העסק.

אני מניח שההצעה היא לביטוח מקיף, וכי ביטוח החובה יעלה לך עוד כ-3,000-3,500 ש"ח.

אתה נהג צעיר עם תביעת הביטוח בשנה האחרונה, ולפיכך צפוי שהביטוח יהיה יקר במיוחד, הן בשל הגיל והן בשל אבדן הנחת העדר תביעות, דבר שמגדיל את הפרמיה בעשרות אחוזים (אאל"ט 37.5%).

דווקא משום כך עליך לעשות מאמץ ולחפש סוכנות ביטוח שתתן לך תנאים משופרים, אבל אל תצפה להוזלה משמעותית, במקרה הטוב כמה מאות שקלים.

שים לב כי הוזלת הפוליסה עלולה להיות קשורה בתנאים פחות טובים, כגון הפחתת כיסוי נזקי צד ג', דרישות מיגון יותר מורכבות ויקרות וכו'.

כמוכן - יתכן שתוכל להוזיל את הפרמיה אם תהיה מוכן להתפשר על השתתפות עצמית יותר גבוהה. עליך להוועץ בסוכן הביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...