Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אסביר לך למה המשטרה לא מבצעת אכיפה מוגברת של התופעה,

מפני שבכל פעם שהמנוולים שלוקחים את זכות הקדימה בכח רואים ניידת בהמשך הם נדחפים בחזרה לנתיב או ממשיכים ישר,

אם המשטרה באמת תרצה לאכוף מספיק לשים איזה ניידת סמויה שממנה יבצבץ שוטר או מצלמה שתתעד את העוברים על החוק ודוח ישר הביתה.

טוב שם טוב משמן טוב

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באמת אחת התופעות הכי מעצבנות. זה גם קורה כל יום ברח' אבו חצירא בבני ברק (הכביש שיוצא מהאזור תעשיה לז'בוטינסקי). יש שני נתיבים לפניה מרומזרת שמאלה ונתיב ימני ארוך ופנוי לפניה חופשית ימינה ללא רמזור. כמובן מה שקורה זה שהרבה אנשים נוסעים בנתיב הימני עוקפים את כל התור מימין ואז 2 מטר לפני הצומת נדחפים שמאלה. מה שבכלל מעצבן במקרה הזה זה שעד שהם מצליחים להידחף הם חוסמים את הנתיב הימני למי שבאמת רוצה לפנות ימינה. תמיד התפלאתי למה אף פעם לא עומד שם שוטר, הוא יוכל לרשום מלא דוחות.

בקשר למצב של ביאליק שהוזכר, כשאני נמצא במצב שאני מגיע לאמצע התור מחוסר ברירה אני אגלוש לאט (או אעצור במידת הצורך) תוך כדי איתות ואמתין שמישהו יתן לי אפשרות להשתלב, במקום לתפוס על זה טרמפ ולהדחף מטר מהפניה (או להצטרף לרכב שפונה ולחלוק איתו את הנתיב, גם מנהג נפוץ).

לדעתי לעשות פרסה ולחזור לתחילת התור זה כבר דבר מוגזם לעשות. לפחות למישהו שנוסע הרבה באזור המרכז ונתקל בסיטואציה הזאת מספר פעמים בכל יום.

פורסם
שאלה ללא שמץ של ציניות אליך ולאחרים.

נניח, אתה יוצא ממתחם הבורסה מרמת גן, פונה שמאלה לרחוב ביאליק, ורוצה לרדת לאיילון צפון.

מהרמזור, בו אתה פונה שמאלה, עד לירידה לאיילון יש כ 100-150 מטר.

כשאתה פונה שמאלה, אתה מוצא את עצמך במקביל לתור של המכוניות, שגם כן רוצות לרדת לאיילון, אבל הן באו מכיוון רחוב ביאליק.

אתה נהג הכי אדיב שבעולם, אבל עם כל הרצון הטוב, אתה לא יכול לעמוד בסוף התור, הי אתה "הצטרפת" באמצע.

מצד שני, כל הנהגים, שכבר עומדים בתור לא מאפשרים לך להכנס.

מה אתה עושה במצב הנתון הזה ?

נו בוקי, הכוונה לאלה שנדחפים כי הם רוצים, לא אלה שאין להם ברירה, למרותש גם אלה מוצאים לנכון להידחף בעיקר קרוב לרמזור הבא, ולא ממש במקום המוקדם ביותר בו הם יכולים לעשות זאת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
תופעה מעצבנת ביותר. יש בראשל"צ מקום קבוע שבו חוצפנים כאלה מנסים להדחף (הפניה מהרצל לכיוון כביש הכיכרות נחלת יהודה). כשאני עומד שם ברמזור,אני נכנס לכוננות וכל הזמן בודק במראות אם יש מישהו שמנסה להשתחל פנימה כדי לא לחכות כמו כולם. יום אחד עמדתי ראשון ברמזור ואיזה בחור פשוט החליט שהוא עוקף את כולם ונעמד לפני ברמזור. התאפקתי שלא לצאת אליו מהרכב ולכן החלטתי ללמד אותו לקח בצורה קצת שונה. היות והוא עמד כמעט במקביל אלי תזמנתי את היציאה שלי מהרמזור בדיוק כך שאני אהיה מעט לפניו כדי שלא יוכל לחתוך אותי ובאותו זמן לא לברוח לרכב שמאחורי כדי שלא יוכל להכנס מאחורי. את הפניה (שמאלה) לקחתי מאוד רחב כך שהובלתי אותו ישירות לאי תנועה של הנתיב הנגדי :evil:

זה בדיוק מה שאני עשיתי! אחד לאחד.

לפעמים הרמזור הזה כל-כך קצר שבקושי עוברות 3 מכוניות כל פעם.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
נו בוקי, הכוונה לאלה שנדחפים כי הם רוצים, לא אלה שאין להם ברירה, למרותש גם אלה מוצאים לנכון להידחף בעיקר קרוב לרמזור הבא, ולא ממש במקום המוקדם ביותר בו הם יכולים לעשות זאת.

המקום הנ"ל הובא כדוגמא על ידי פותח השירשור, ולכן ההתיחסות שלי הייתה בהתאם למקום.

פורסם
קיפוח זכות קדימה (קיפוח זכות השימוש בדרך) 500 ש"ח קנס.

הפרעה לתנועה.

נהיגה שלא בכיוון החץ.

פניה ימינה שלא בקשת חדה.

פנייה שמאלה/ימינה תוך כדי נסיעה.

הכל תלוי בנסיבות המקרה.

האם הנהג סיכן, הפריע וכו'.

ל'

ברוב המקרים יירשם דו"ח על סטייה מהנתיב והפרעה לתנועה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

:roll:

החלטתי ללמד אותו לקח

זה בדיוק מה שאני עשיתי!

וואלה יופי,

כביש זה בדיוק המקום בשביל לסגור חשבונות עם אנשים כאלו.

אתם אולי לא מבינים, שהחברה הנ"ל לא ילמדו שום לקח, בטח לא בדרך הזאת.

הם רק ימשיכו לנהוג בפראות, כי הם יתעצבנו עוד יותר על ה"שיעור" שהעברתם להם.

ואם זאת אתם גורמים להם לסטות עוד יותר מהנתיב, ומסכנים את עצמכם ואת הנהגים האחרים.

פגשתם מישהוא כזה - תנו לו להשתלב באופן בטוח, שיהיה לו "לבריאות".

כאלו מה, אחרי שהוא סטה לאי תנועה, הוא בפעם הבא יעמוד בתור כמו כולם? הצחקתם אותי :roll:

פורסם

אולי ואולי לא. בכל מקרה המצב הספציפי שהוא היה נתון בו היה מאוד לא נעים כי הרכבים שפנו המשיכו לסוע בלי לתת לו אפשרות להשתלב והוא נאלץ לחכות עד שהרמזור יתחלף,לספוג קצת צפירות מנהגים עצבניים שעמדו בנתיב הנגדי והוא חסם את דרכם ורק כשכל הרכבים סיימו לפנות הוא השתלב בחזרה. ולא יודע אם הוא התעצבן או לא, נסעתי לאט במיוחד על מנת לחכות במידה והוא ירצה לשמוע הסבר למה עשיתי מה שעשיתי, אבל הוא פשוט לא התקרב אלי מספיק.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

נו, על זה בדיוק אני מדבר, תקעת אותו באמצע הצומת, והוא יצר הפרעה ל50 נהגים, שעברו שם.

הם הרי בכל מקרה לא אשמים בשום דבר.

פורסם

מסכים איתך שהם לא אשמים,אבל הוא הרגיש מאוד לא נעים כשפתאום כל הצומת מסתכלת עליו ואין לו לאן להעלם.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
...ולכן החלטתי ללמד אותו לקח בצורה קצת שונה.... את הפניה (שמאלה) לקחתי מאוד רחב כך שהובלתי אותו ישירות לאי תנועה של הנתיב הנגדי :evil:

זה בדיוק מה שאני עשיתי! אחד לאחד.

לפעמים הרמזור הזה כל-כך קצר שבקושי עוברות 3 מכוניות כל פעם.

חייב לציין שכאשר ההידחפות נעשית בברוטליות מגעילה, גם אני חוטא בהובלות שכאלה ישירות לתוך המדרכה/תמרור/אי תנועה :lol:

כל מי שיצפצף, יפתח חלון ויגיד לי "מצטער, אני לא מהאזור, טעיתי בכיוון, תן בבקשה להכנס" יקבל בשמחה את זכות הקדימה.

כל מי שמתנהג באלימות רק כי הוא חושב שהוא נמצא בתוך איזה קפסולת פח שמבודדת אותו מהסביבה יקבל יחס בהתאם .

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מפני שבכל פעם שהמנוולים שלוקחים את זכות הקדימה בכח רואים ניידת בהמשך הם נדחפים בחזרה לנתיב או ממשיכים ישר,

אין צורך בניידות סמויות, יש מקומות בהם הדרך מעניקה לשוטרים מסתור, כך ניתן לראות את מבצע העברה, לשמור על קשר עין רצוף עימו, ולעצור אותו בצד לקבלת דוח לקול תשואות הנהגים שקיבלו "חיתוך" מאותו נהג.

מה שמזכיר לי אכיפה שראיתי השבוע על נתיבי התחבורה הציבורית של העיר ראשון לציון.

אני נוהגת בנתיב הרכבים הרגיל כאשר בנתיבי התחבורה הציבורית לימיני "טסות" להן גולף ואופל, ברגע שהתקרבו לצומת וראו כי יש שוטר תנועה בהמשך מחוץ לניידת ניסו לסטות לנתיב "הרגיל", כמובן שאף אחד לא נתן להם להשתלב, השוטר הבחין בשניהם ועצר אותם בצד.

כן ירבו, כך ממגרים את תופעת החוצפה של הנהג הישראלי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין כמעט יום שאני לא מוצא את עצמי בסיטואציה הזאת. אצלי זה בעיקר "מקצרי הפקקים" של כביש החוף דרך מפרצי האוטובוס ונתיבי ההאצה. ה"תחביב" שלי הוא לא לאפשר לנדחפים מימין להכנס, ככה שהם מוצאים את עצמם נוסעים על השוליים. חלקם פותר זאת על ידי נסיעה מהירה יותר על השוליים והדחפות לפני הרכב שלפני, אז לפחות הם הסבו בזכותי עבירה "לייט" בעברה בוטה.

למתחסדים - על הכביש הפשע כן משתלם. מי שנוהג בברוטליות ובחוסר התחשבות חוסך לעצמו דקות רבות של עמידה בתור, על חשבוני וחשבונכם. המשטרה מתעלמת ונוהגת באופן דומה (להם "מותר"). רק נהגים כמוני וכמו חלקכם יגרום למניאקים לחשוב פעמיים לפני ההדחפות הבאה. כמו ששי דרומי עשה שכל משטרת ישראל לא עשתה. עצוב.

:turn-l:
פורסם

אתה באמת מאמין שאתה תלמד אותם לקח בהצלחה תודיע לי שתצליח!

אחד הבעיות שאין לאנשים פרופורציות הוא כולה נדחף בכביש - מה שנפגע זה בעיקר האגו שלכם!

תנסה להדחף באירופה אף אחד לא יפריע לך - הם פשוט יצחקו על פרימיטיביות שלך זה הכל!

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

הצחקתם לי את הפרמשתק.

זה מה שמעצבן אתכם ? אני רואה כל יום אנשים פונים ימינה בצמתים אחרי אי ההפרדה, מהנתיב שנוסע ישר בלבד !!!

זה גם מעצבן מאד, גם מהווה סכנת חיים אמיתית לחוצים במעבר החציה שלא מצפים שיבוא להם רכב מאחורה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...