Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על הסאב Sony XS-LB10S

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest itzik.sharabi
פורסם

אהלן חבר'ה,

אני מחפש סאב לאלטו שלי, ומקווה שהסאב הזה יכנס במידות, צריך לבדוק.

היתרון של סאב הזה הוא שהוא מגיע בתיבה מקורית מותאמת והמחיר שלו סביר.

אשמח לשמוע חוות דעת עליו ממישהו שמכיר.

פורסם

הסאב הזה מאוד ממוצע למחיר שלו אני מכיר את הסאב הזה בתוך הונדה סיווק וד"א הוא למכירה, בהונדה הוא לא מספיק חזק רכב גדול לעומת האלטו אני מאמין שבאצבק למינהם הוא יתן תמורה יותר גדולה לעומת התמורה שהוא נותן בסיווק.

הוא בסה"כ בסדר..

אם תרצה לקבל פרטים על מכירה שלו תשלח לי הודעה פרטית

פורסם

סאב חלש והתפוקה שלו לא מסספקת,לך על קיקר C12 בתיבה אטומה מותאמת,יעשה לך עבודה יותר טובה,או בתיבה פתוחה קטנה כדי לקבל סיפוק יותר גדול בנפח קטן.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

Guest itzik.sharabi
פורסם

חשבתי על הקיקר C12 הבעיה היא שהוא לא יכנס בתא המטען של האלטו. ואם הוא כן יכנס, הוא יתפוס חצי ממנו

פורסם

אוקיי עזוב בלבולי שכל,הסוני יעשה לך עבודה יפה באוטו הקטן שלך לך לשלום בהצלחה.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם
אוקיי עזוב בלבולי שכל,הסוני יעשה לך עבודה יפה באוטו הקטן שלך לך לשלום בהצלחה.

תגיד לי - מה הבעיה שלך ? הבחור שלל את הצעתך, ומסיבה הגיונית ביותר. זו סיבה לענות לו בצורה כזו ? עדיף שתשמור את תגובותיך לעצמך. בינתיים, שלל תגובותיך בפוסטים השונים אינן מרמזות על ניסיון רב כל כך, כך שעדיף שתאמץ את המשפט - "השתיקה יפה לחכמים".

לפותח השרשור שתי שאלות:-

1. האם שמעת את הסאב שבנידון ?

2. איזה מגבר עתיד להגביר את הסאב ?

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

***הנהלת הפורום רואה בחומרה העלבות והקנטות של חברי פורום ולכן הערתך נמחקה. ראה הוזהרת***

אני לא מבין באיזה צורה הבנת את מה שאמרתי לו אבל אני יסביר.התכוונתי לזה שעדיף שלא יכנס להרבה בילבולים ואפשרויות שהוא לא בדיוק מתמצא ומבין בהם.

לכן ואם זאת,הצעתי לו לבחור בסוני עם התיבה האוריגנלית שתופסת מקום קטן יחסית,וימנע מבילבולים והסתבכויות בסך הכל,באתי לטובתו.

ובקשר לניסיוני בוודאי שאתה לא מישהו שיכול להטיל ספק אבל כך זה יגמר הדיבור.אני לא בא להיתנפל,אני בטוח שיש לך ידע אולי יותר ממני בכמה דברים אבל בחייך אל תפנה אליי כאל איש המציאה חתול בשק.

תשאיר את הבוד איפה שהוא אמור להיות.

פותח השרשור,הסאב הנ"ל הסוני,הוא סאב די אנמי אבל עם זאת אני יחזור ויגיד,הוא יתן לך תפוקה די טובה ברכבך,אם כי ישנם אופציות שונות ומגוונות כל זה תלוי בך.

הינה עוד הצעה שלי לסאב נחמד וטוב שאני מאמין שישתלב אצלך בבגז':

s3-10f Almani

סאב שהיה לחבר בתוך פג'ו 106 אוטו מאוד קטן ועוד נישאר מקום.ואת התפוקה שמעו טוב מאוד אני מדגיש את המאוד.יחסית ל-10'.

פורסם

סאב יבש כזה לא משתלב בעל סאונד ברמה שהאוזן הפשוטה שלי לא מצליחה להבין ולאהוב. (לאיו דווקא מדובר על עוצמה),לא מצאתי את המילה הנכונה היה זכור לי שאנמי זה המילה שחיפשתי:shock: (רנזי!אתה מחפש אתי על הקטנות כפרה עלייך :-P)

Guest itzik.sharabi
פורסם

המגבר שאני עומד לקנות יהיה כנראה Rockford R3004 או אחד דומה סביב ה 1000 ש"ח.

אני מחפש סאב כמה שיותר קטן ( מצידי שיהיה 8") ושהיה במחיר של +-500 ש"ח כולל תיבה.

אולי אפילו המגבר הזה יכול להתאים לי http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=APX4241&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zap&lang=he

פורסם

היה לי את הסאב הנה"ל והאמת אני מסכים עם GLANSFOR. ברכב שלי אני לא יכול להגיד שהיה חסר לו כוח , הוא דווקא נשמע מאוד חזק, פשוט הוא נשמע יבש. קצת קשה להסביר , אבל הוא נשמע כאילו לפעמים הוא נותן מכות באס שלא קשורות כל כך למוסיקה שמתנגנת . כמובן חשוב גם מה אתה שומע כי יכול להיות שבסגנון מסוים זה יהיה בסדר ובאחר לא.

אני החלפתי אותו ל ES250 של HERTZ ואני חייב לומר שאני מאוד מבסוט ובהתחלה זה הרגיש כאילו החלפתי את כל המערכת. ה ES250 לא תופס הרבה מקום, אבל אם אתה מחפש משהו עוד יותר קטן (קח בחשבון שזה יבוא על חשבון האיכות ) אז עדיף לדעתי ללכת על ה ES200. הוא לא הרבה יותר יקר מהסוני, טיפה יותר קטן ויותר טוב.

פורסם

ממה שאתה אומר פותח השרשור,אפשר להבין שהתקציב שלך נע סביבות ה1500-+.

אז הינה סאב שאני חושב שכבר הצעתי לך,אלמני,כולל תיבה 10' אפס מקום 1000שקל כולל התיבה.

בקשר למגבר:

Mac Audio MPX2500 מאק אודיו מגבר מעולה 600שקל מוצהר 250RMS X2

הוא יעבוד בצורה פנומנלית לפי דעתי עם הסאב הזה.

זה התשובה שלי בשבילך הסאב והמגבר הזה,יצא לך 1600 בערך לא חריגה מהתקציב.

אצל חבר שלי הסאב הזה היה בפז' 106 מחובר למגבר קרדינל מטונף,וזה היה נישמע חזק דופק לא פראייר.ממליץ מאוד.

ותיהיה בטח שהמאק ידחוף את הסאב הרבה יותר זה הצעה משתלמת לפי דעתי.

פורסם

הסאב של סוני לא משהו,אבל דווקא באלטו יכול להתאים

ברור שהרץ הרבה יותר טוב זו בכלל לא אותה ליגה,כל מה שיפה בסאב שאתה יכול לבדוק על האוטו שלך עם המגבר שלך לפני הקניה לא כמו בקומפוננט

לי היה סאב 8 JBL סדרת GT בתיבה של 0.75 קיוביק פיט עבד מעולה

פורסם

מחזק לגביי ההרץ ES200 בתיבה אטומה, סאב קטן שנותן פאנץ טוב ומשלים יפה את הסאונד.

יתרון גדול שלו זה הגודל הפיזי, לדעתי לרכב כמו אלטו יתאים טוב.

11062010.jpg

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

• תוכן חדש...