Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספר רכב של "HAYNES" סאאב 95\96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם היום ביצעתי הזמנה של ספר זה דרך איביי.

רציתי לשאול כמה שאלות:

אני מבין שזוהי חברה מוכרת מאוד בתחום ספרי הרכב ושרבים מחברי הפורום השתמשו או משתמשים בספרים כאלו, אז שאלתי היא מה למעשה מכיל ספר שכזה מבחינת התוכן ולאיזו רמת פירוט הוא יורד?

אני משפץ את הרכב הזה בעצמי והייתי רוצה לדעת האם בעזרת הספר אוכל לשפץ בעצמי מכלולים שונים מהרכב?

יצא לי רק לעיין בספר כזה של סאאב 99 לרגע ונוכחתי לראות שרטוטים רבים ומפורטים ובנוסף בזכות כמה המלצות החלטתי לקנות את הספר ולכן אשמח לפירוט והכוונה לגביו.

תודה מראש לכל המגיבים ואתם מוזמנים להתעדכן בשיפוץ הסאאב שלי בשירשור "יומן שיפוץ סאאב 96 סוף סוף מתחילים..."

דקל.

פורסם

ספר מפורט ומצוין שמכיל פשוט הכל, לפרטי פרטים. עשית בשכל שקנית אחד.

יש הרבה דברים שלא יכולתי לעשות בלעדיו.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תוכן חדש...