Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בואגית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התוספות לא נוראיות, מלבד החצאית האחורית. הג'נט סה"כ נראה טוב על הרכב.

נקודה למחשבה:

יש לך פנס חזית אחד מקורי של V5 והפנס הקדמי בצד הנהג הוא של גולף רגילה, ללא פנס ערפל אלא עם כיפה כסופה אטומה.

רמז לתאונה שעבר שעבר הרכב בצד הנהג ותוקנה ע"י הסוחר? :roll:

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רק לא הבנתי' date=' הבימר נמכרה או שביצעת החלפה?:roll:[/quote']

בוצעה החלפה, על BMW קיבלתי אותו סכום שהיציע לי קונה פרטי שבסוף לא היגיע ביום שקבענו.

אייל, אני מודע לתאונה בחזית שעבר הרכב (שמתי לב לזה מיד כשראיתי את הרכב). הסוחר לא הסתיר את זה מימני. הנזק לא היגיע לשלדה והוא התחייב על שלדה.

הבעייה של גולף V5 שבגלל מחיר ובגלל סיבות נוספות קונים אותם צעירים ונוסעים בצורה מטורפת. כבר בבדיקה ראשונה אמר לי בוחן שסיכוי שאחת מ-20 מכוניות מדגם הזה שתגיע בדיקה לא עברה תאונה בחזיק קטן מאוד. אני חיפשתי רכב עם קורות בריאות וחושב שמצאתי אחד כזה. רואים גם בקווים של מכסה מנוע וקווים בין דלת לכנף שהם ישרים. משהו שמאוד קשה לתקן באופן מושלם גם אם הפחח מעולה. רכב קודם שבדקתי, שמתי לב שקווים לא ממש ישרים וזה הדליק אצלי נורה אדומה וכדי להסיר ספק לקחתי למכון.

לרכב שלי התקינו וילון אחורי בסגנון אוטו דיפו עם חורים :( דרכו לא רואים שום דבר במראה לאומת וילון אחורי של BMW. כמובן שמיד הורדתי אותו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא יכלתי לערוך, לכן אני פותח תגובה חדשה.

ד"א, שמתי לב שלמרות צבע די בוהק של גולף שלי, נהגים מסויימים פשוט לא רואים אותה. ביקרתי במרכז מיסחרי, אישה אחת ברוורס עם פוקוס כימעט נכנסה לי לדלת, מזל שהיה לי קצת מרווח לאן לברוח.

ביציאה ממרכז מסחרי על מסלול השתלבות היה רכב שעמד, הוריד נוסעים או בסגנון, לכן כי כביש היה פנוי השתלבתי מוקדם יותר לנתיב נסיעה. נסעתי כחוק, במהירות חוקית בנתיב ימני ולפתה מונדאו הזה החליט שהוא נוסע, הוא התחיל את התנועה שלו ישר לתוך נתיב נסיעה במהירות מאוד נמוכה כאשר הייתי 5 מטר אחריו, כלומר חתך אותי. טוב שרכב שנסע בנתיב שמאלי נסע לאט יותר ממני ובמרווח מספיק, זה איפשר לי לברוח. גיליתי עד כמה תגובה מהירה להגה יש לגולף הזאת.

כל האירועים קרו בהפרש של 2~3 דקות.

שאלה לבעלי גולפים, האם גם אתם שמים לב לתופעה שלא רואים אתכם בכביש? דברים כאלה לא קרו לי עם BMW שהייתה בצבע אספלט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תתחדש, היא נראית מצויין.

אני אישית פחות אהבתי את החצאית מאחור. לדעתי החצאית המקורית צבועה בצבע הרכב (בדיוק כמו הקדמית) תתרום יותר למראה.

פורסם

כן, זה קורה בגלל שבירת גלי האור במבנה האוירודינמי של הגולף. :screwy:

זה בעיקר בדגמי ה-V5 ד"א, כי מספר אי זוגי של צילינדרים גורם בעצם למיסוך ההחזר ואנשים מתקשים לראות.

יש עדשות מיוחדות שמשפרות את זה....

מה נהיה איתך בן אדם? יש מצב שקצת - :drinking:???

אז נתקלת בשני נהגים אהבלים באותו יום... זה קורה.

פורסם

אני אישית פחות אהבתי את החצאית מאחור. לדעתי החצאית המקורית צבועה בצבע הרכב (בדיוק כמו הקדמית)

אני חושב שלרכב הזה מותקן סט שלם של חצאיות ומניח שגם קדמית לא מקורית. בגולף V5 קודמת שראיתי היה פגוש שונה לחלוטין (כמו לשאר גולפים, אןלי בגלל שעבר תאונה?). חצאית קדמית באוטו שלי מאוד נמוכה, גבשושיות שפעם הייתי יכול לעבור על 25~30, עכשיו אני יכול לעבוד על 10~15.

Nakamichi, אני מקווה שבאמת זה צירוף מקרים של אנשים שהתחממו יותר מידי. אולי זאת פשוט הרגשה של מעבר מרכב גדול לקטן יותר?

פורסם

אני חושב שזה יופי שאתה הולך על רכבים מיוחדים.

תתחדש ואני מקווה שתהנה.

עכשיו אתה מבין מה זה גולף ;-) ותוכל להשתתף בדיוני הפרמיום / לא פרמיום האין סופיים :-)

אגב, נחמד לדעת שבקריות עושים עוד כבוד לגולף בת 10 ומפנים לה את הכביש, רק בגלל קריצה בפנס ימין וחצאית קצרה מקדימה...

אגב II, אולי צבע כסף blends יותר מידי עם האספלט / עשן שיוצא מהארובות באזור המפרץ?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אגב, ניתן לראות בבירור שהרכב עבר תאונה לא קלה בחזית.

מכסה המנוע לא יושב ישר, כמו כן הגריל עקום, וגם פנסי החזית לא זהים, כפי שאמרו זאת לפני.

יתרה מכך - נצבעו/הוחלפו מכסה מנוע, טמבון, וכנף.

מלבד זאת - רכב מדהים !

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

נסעתי 3 שנים עם גולף בצבע כסף,

עכשיו עם הגולף שחורה אותם אהבלים ממשיכים לסכן אותי בנהיגה לא אחראית בלי קשר לצבע הרכב.

הפגוש הקדמי הוא מקורי, פשוט צבעו את כל הכונסים שלו ואת חלקו התחתון בצבע הרכב.

אני לא מבין איך לא לקחת גולף עם תאונה מקדימה לבדיקה אצל פחח , אבל חפיף.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מכסה המנוע לא יושב ישר, כמו כן הגריל עקום, וגם פנסי החזית לא זהים, כפי שאמרו זאת לפני.

יתרה מכך - נצבעו/הוחלפו מכסה מנוע, טמבון, וכנף.

מלבד זאת - רכב מדהים !

ביחס לכנפיים מכסה מנוע דווקא כן יושב ישר, פגוש ופנסים לא כ"כ ישר. יש רכבים שקיבלו מכות בפגוש וכתוצאה מזה הוא נכנס קצת פנימה ויורד למטה (נוצר מרווח בין פגוש לגוף הרכב), אם פגוש בא ביחד עם גריל התוצאה שגם גריל יהיה עקום וגם פנסים.

מה לעשות: מדובר על רכב בן 10 שנים על הכביש וקרוב ל-200,000 ק"מ. הוא ראה לא מאט בשנים האלו. לצפות ממנו שיהיה 100% כמו חדש - אני לא מצפה. אבל קרוב לוודאי גם לא מדובר על רכב ששוקם מטוטל לוס.

עכשיו אתה מבין מה זה גולף ;-) ותוכל להשתתף בדיוני הפרמיום / לא פרמיום האין סופיים :-)

למען האמת, אני מסכים שגולף ברמה שלו הוא כן פרמיום. לא הבנתי את זה קודם, חשבתי שזה עוד מכונית כמו אוקטביה שמבוססת על שלדה שלו. לא יודע איך הדגמים האחרים עם מנועים קטנים יותר, אבל אני עדיין בהלם מבידוד שלו. הבידוד באמת מעולה, עדיין לא סדרה 7, אבל מבחינת רעשים אוירודינאמיים, מנוע וכביש הוא שקט מאוד.

פורסם

תתחדש ותהנה.

אישית הייתי מסיר את חצאיות הצד ואת החצאית האחורית.

גם יראה מקורי ונכון וגם פחות פגיע.

חברים, מה כולם עברו פתאום קורסים בפחחות ?

זה רכב בן 10 סביר להניח שעבר תאונה במהלך חייב.

אם זה רק משמעות נמוכה כפי שמציין הבחור אין מה לדאוג.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

חברים יקרים,

אני רוצה להודות לכם על הברכות החמות. זה מחמם את הלב.

פורסם

תתחדש.

דווקא אהבתי יותר את הבימר, שהיתה הרבה יותר מכובדת וסולידית מהגולף המצועצעת הזאת, מה גם שמהתנסות ארוכה עם רכב שיושב על בסיס זהה אני יודע שההגה הוא הכל חוץ ממהיר וחד, אבל ניחא, כל זמן שאתה מרוצה אז הכל בסדר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
תתחדש ותהנה.

אישית הייתי מסיר את חצאיות הצד ואת החצאית האחורית.

גם יראה מקורי ונכון וגם פחות פגיע.

חברים, מה כולם עברו פתאום קורסים בפחחות ?

זה רכב בן 10 סביר להניח שעבר תאונה במהלך חייב.

אם זה רק משמעות נמוכה כפי שמציין הבחור אין מה לדאוג.

אז מה אם הרכב בן 10 ? לא חסר MK4 בשוק.

יש יותר מדי נורות אדומות בסיפור כאן, משהו לא יושב לי טוב.

ואני לא מצליח להבין איך אנשים לא לוקחים רכבים לבדיקה, ועוד מסוחר!

את הגולף שלי קניתי מחבר משפחה (יד ראשונה) עם 80KM ובכל זאת לקחתי אותה לבדיקה (ולמרות שהיה לי תיעוד מלא של כל פיפס שעבר הרכב במורשה).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

כל האירועים קרו בהפרש של 2~3 דקות.

שאלה לבעלי גולפים, האם גם אתם שמים לב לתופעה שלא רואים אתכם בכביש? דברים כאלה לא קרו לי עם BMW שהייתה בצבע אספלט.

אני לא מבין איך אחרי כ"כ הרבה זמן על ב.מ.וו סידרה 7 שחורה לא הבנת שאנשים מפנים את הדרך לכזה רכב (לא מטעמי נימוס או כבוד לתוצרת אלא מפחד מהנהג).

בשידרוג שביצעת ירדת אל העם והיום אתה נוסע בכביש כאחד האדם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...