Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשבון עסקי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

הבנתי שפתיחת חשבון עסקי בכל בנק גוררת עלויות ניהול נכבדות שלפעמים לא שוות את זה.

האם ניתן לפתוח חשבון פרטי רגיל (מבחינה חוקית כמובן) ולהשמיש אותו כחשבון לעסק שלי?

תודה!

פורסם

החשבון העסקי שלי בבנק מוגדר בעצם בדיוק כמו חשבון רגיל (אני עוסק מורשה ולא חברה בע"מ)

ואחרי קצת מיקוח עם הבנק והשוואת מחירים בבנקים אחרים הצלחתי להשיג תנאים לא רעים.

אין לי מושג איזה עסק יש לך אבל הבעיה הכי גדולה שלי הייתה להשיג אשראי גבוה ללא ביטחונות (מעל 200K באשראי ללא שיעבוד)

פורסם

לחשבון פרטי לא תוכל להפקיד צ'קים שהמוטב הוא שם העסק אלא רק שמך הפרטי.

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם
לחשבון פרטי לא תוכל להפקיד צ'קים שהמוטב הוא שם העסק אלא רק שמך הפרטי.

למיטב ידיעתי - לא נכון. יש טופס הרשאה שמאפשר לבנק להפקיד לחשבונך שיקים ע"ש העסק לחשבון הפרטי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

באיזה בנק? אני פתחתי חשבון במזרחי לפני 3 שנים ואילצו אותי לפתוח חשבון עסקי כדי שאוכל להפקיד צ'קים על שם העסק וגם לשים חותמת מאחורי הצ'ק. החשבון הקודם היה בלאומי, בשנים הראשונות לא היתה בעיה אך בשלב מסוים לא הסכימו לקבל צ'קים עם שם העסק.

כנראה שזה תלוי ברמת הפעילות בבנק ובמדיניות בכל סניף.

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

אם אתה עוסק מורשה, אין שום בעיה לפתוח חשבון עם שם העסק ואז ניתן להפקיד שיק של העסק לחשבון הפרטי.

ישנו טופס שאליו מצמידים את הטופס של עוסק מורשה, ומחתימים רואה חשבון שמאשר את הטופס הנ"ל.

גם אם יש צורך בחשבון עיסקי, במשך השנה הראשונה החשבון נקרא עיסקי קטן והעמלות נמוכות יותר (בסביבות ה 140 ש"ח לרבעון) כך שבפועל לא מדובר בסכומים מטורפים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...