Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז קודם כל שלום לכולם.

ככה.

הקומפוננט הקדמי שלי זה מורל אלייט 2 way וסאב של MTX 350 RMS.

ה HU זה מערכת מולטימדיה של JVC טאצ'.

אני חושב שמגבר מונובלוק ומגבר שני ערוצים יספק סאונד טוב יותר אבל זה מיותר לדעתי ואני אעדיף מגבר ארבעה ערוצים באיכות גבוהה כשהסאב יהיה בברידג' והשני ערוצים האחרים יגבירו את הקומפוננט.

מחפש בבקשה המלצות למגברים כאלה.

תקציב יש מספיק , כלומר אני לא מחפש מגבר בעשרת אלפים ש"ח אבל כמה אלפים זה לא נורא מבחינתי לקנייה חד פעמית והשקעה.

בנוסף רציתי לדעת מה אתם אומרים על סדרת ה ZEUS של הייפוניקס לרכב בתור מגבר כזה.

רב תודות. :)

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ג'נסיס מייצרים מגברים custom, בקש מגורדון לשים לך דואל מונו ומיניבלוק תחת קייס אחד :)

תבין משהו- הסט הקדמי שלך הוא סט שדורש הגברה חזקה, הייתי אומר 150-200 RMS לערוץ, וזה משהו שקשה להשיג במגבר 4 ערוצים, וגם אם כן, הוא לא יהיה בהכרח יותר זול ממונו ומגבר 2 ערוצים נפרדים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לא מסכים לגבי 2 מגברים, אפשר להתקין 2 מגברים ברכב קטן בצורה יפה, פנה למתקינים מקצועיים ותגלה.

המגברים של הייפוניקס רחוקים מלהיות איכותיים ובטח ובטח שרחוקים מלמצות את האילייט מבחינה איכותית.

לצורך העניין, לא הייתי קונה את המגבר הזה בשביל דוטק.

תחשוב יותר בכיוון של ג'נסיס, DLS, סלסטרה, טרו ודומיהם.

טרו בילט 2200, ג'נסיס DMX, סלסטרה RA220X, DLS A3, אלו מגברי 2 ערוצים בכמה אלפים ראויים לאילייט.

תוסיף להם איזה מונו ב- 1500 שקלים בערך ויש לך הגברה מצויינת.

פורסם

לאחר לבטים החלטתי ללכת על מגבר MB QUART ארבע ערוצים.

נשמע מעולה...

שמעתי כבר את הסט שלי עם גנסיס שזה מדהים אבל זה נשמע כמעט אותו הדבר.... הבדל ישמע לחדי אוזן בלבד.

פורסם

באופן כללי גם אני מעדיף בסט אפים כאלו מגבר אחד טוב של 4 ערוצים מאשר מונו ומגבר דו ערוצים , לא כי יש לזה איזה שהיא עדיפות טכנולוגית או כלכלית - פשוט בזכות הפשטות שבעניין. למרות זאת אני גם אומר בפה מלא שהתקנה חכמה ונכונה של 2 מגברים כאלו לא בהכרח תגזול מקום ותראה מגושמת .

לגבי האלייט - לדעתי במידה ואתה רוכש מגברים ברמות שדובר פה (מהסדרות הגבוהות של - גנסיס , טרו , סלסטרה , DLS וכו) אתה לא צריך להפריז בעניין ההספקים - מגבר שיתן לסט 100 וואט ומעלה ינצל טוב מאוד את הסט . (אני שוב מדגיש שאני מתנה את זה בכך שמדובר בהספק ממגבר איכותי כדוגמת המגברים שרשמתי). אני שילבתי את האלייט עם סדרה 3 של גנסיס והתוצאה הייתה מעולה.

סרול רשמת לדוגמא את ה DMX - אין ספק שמדובר במגבר פנטסטי אבל לטעמי הוא אובר קיל רציני , בערך כמו שההיפוניקס הוא אנדר-קיל מהצד השני עבור סט ברמת האלייט.

אני לא יודע אם זה עדיין קים , לפני כמה חודשים טובים שמעתי אצל אדגר אלייט שמוגבר על ידי טרו והתוצאה הייתה מעולה לטעמי. הייתי ממליץ לבחון את השילוב הזה . כמובן שזה תלוי בהרבה גורמים אחרים בנוסף לכך אבל זכור לי לטובה השידוך הנ"ל.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

סרול ועופר - לא מתאים לג'נסיס להגביר וופרים ולא יעזור כלום, זה פשוט לא נשמע כמו שוופר כזה צריך להשמע, שמעתי את המגבר הזה על הרבה וופרים, זה לא גרוע להפך זה טוב אבל הוופר יוציא יותר ממגבר יותר אחר.

MISTER P - אתה תנגן איתם לתוך החלל של הדלת או שתבנה להם תיבות?

איזה MBQUART אתה הולך לקנות? באיזה חנות אתה קונה את המגבר? שים לב שהייפונקיס וMBQUART שייכים לאותו היצרן ומין הסתם לאותו הסוכן והסטים והמגברים שלהם כבר לא מה שהיו פעם, בתקציב של כמה אלפים יש מגברים טובים מהם, אם אתה מחפש מגבר שירים גם וופרים וגם סאב הייתי הולך על ZAPCO REFERENCE 1000.4 מספיק חזק להחזיק סאב וחזק מאוד להרים סט כמו האילייט ויושב בתקציב שלך, אם אתה פתוח ליד 2 יש אחד למכירה בפחות מחצי מהמחיר שהוא נמכר כחדש.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
סרול ועופר - לא מתאים לג'נסיס להגביר וופרים ולא יעזור כלום, זה פשוט לא נשמע כמו שוופר כזה צריך להשמע, שמעתי את המגבר הזה על הרבה וופרים, זה לא גרוע להפך זה טוב אבל הוופר יוציא יותר ממגבר יותר אחר.

התגעגעתי למשפט המחץ הזה.

:?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

על מנת לא להיכנס שוב לויכוח הזה בוא נעמיד דברים על דיוקם - זה לא נכון להגיד שזה לא מתאים ולא יעזור כלום. (הרי יש שטוענים ההיפך).

לפי דעתך האישית ולפי דעות בפורומים רוסים הגנסיס פחות טוב בתחום התדרים הנמוכים. זה עדיין דעה (לגיטימית) אבל לא עובדה מוגמרת כפי שמשתמע מאיך שכתבת זאת.

לפי דעתי ודעת עשרות אנשים אחרים שכתבו ובחנו זאת בעבר לגנסיס אין שום בעיה בתדרים הנמוכים. למזלי יצא לי להתנסות בשמיעה וכיוון של עשרות סט אפים מבוססים גנסיסים במגוון הרמות של החברה הזו ולעולם לא ניתקלתי בתופעה הזו ביחס לרכבים אחרים שהתדרים הללו הוגברו על ידי מגברים אחרים ברמה גבוהה מאוד.

דעתך היות ומבוססת כדבריך מניסיון אישי לגיטימית כדעתי . כל אחד ודעתו הוא . שכל אחד יבחר להסתמך על מה שהוא חושב לנכון וכמובן על ניסיונו ודעתו הוא .

רק לטובת הדיון בוא נציג את הדברים לא כעובדות אלא כדעות. אלא אם כן מדובר במשהו שאין חולקים עליו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר ואיתמר - יש צדק בגישה של הכתיבה, אחדד ואומר שלטעמי האישי יש הבדל ומורגש מאוד בין הג'נסיס למגברים אחרים על סטים באותו הרכב, אין ספק שמדובר במגברים שהם פסגת הטכנולוגיה אבל איך צדי אומר - משהו לא עובד :)

פורסם

אלעד-

יצא לך לשמוע DMX מגביר וופרים?

יצא לך לשמוע ג'נסיס מונובלוק מגביר צמד אודיופילים ?

יש לג'נסיס מגברים שנותנים את הטון בטווח הנמוך. והם מוכיחים את עצמם מסביב לעולם.

כשנשווה סטאפים 1:1 נוכל להגיד שX יותר טוב מ- Y בסטאפ ספציפי.

לי ד"א יש ניסיון יותר טוב עם טרו למידבאסים מאשר ג'נסיס, אבל מקרה אחד לא יכול להעיד על הכלל, כי מנגד אני מכיר עשרות שלא יחליפו את הג'נסיסים שלהם.

פורסם

דווקא המונובלוקים מצוינים ומגבירים טוב סאבים, הDMX לא בקלאסה בכלל של הסטריאו למינהם ומפה נובעת הטעות זה כמו שתשאל אם הLRX מגביר כמו התסיס - לא בר השוואה בכלל.

הטרו מגברים מעולים, יצא לי לשמוע איזה אחד או שניים כאלו :), גם הג'נסיס מגבר מצוין אבל לטעמי לוופרים הייתי מעדיף מגבר שהוא פחות אנמי.

• תוכן חדש...