Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שישראל אמר, אצלי ברכב הגביר DM צמד רבולייטורים של SS. היה באס, קשה לי לומר שהDM חוטא בתחום זה רק

מה שכן השליטה שלו באלמנטים היתה לוקה בחסר, הבאס מהוופרים לא היה מספיק מרוסן מדויק ובכלל ההשתלבות שלו עם המידים

והטויטרים לא היתה מושלמת.

הטרו, לפחות בסט אפ שלי, עשה עבודה הרבה יותר טובה והVA זאת בכלל ליגה אחרת מכל הבחינות. אבל מפה ועד לומר

שהג'נסיס, בכל סט אפ ובכל קונפיגורציה, לוקה בתחום הנמוכים, הינה אמירה קצת, איך לומר זאת, חסרת אחריות.

שמעתי מספיק סטאפים, כולל ברכב של עופר, שהג'נסיס עשה בהם עבודת קודש בתחום הזה.

אלי

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קצת הוצאתם את התגובה שלי מפרופורציות, כשהולכים להשקיע סכום של כמה אלפי שקלים על מגבר לא הייתי הולך על GENESIS כאופציה היחידה, הייתי שוקל מגברים אחרים שבוא נגיד לא פחות טובים ממנו. בסופו של יום בהשקעה של כמה אלפי שקלים כמו שיש לבחור הייתי בוחר באופציות אחרות ZAPCO TRU POWERAMPER AUDISON VRX ולא חסר עוד חברות.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

ברור שג'נסיס היא לא החברה היחידה, הטווין מונו של DLS הוא אחד המגברים היותר טובים לוופרים, זאפקו קומפטישן שמישהו מוכר ביד שניה ב- 4K בערך (לא מהפורום), סלסטרה RA (אם בשליטה באלמנטים עסקינן :)) ועוד הרבה טובים.

אני פשוט לא אוהב את האמירה על ג'נסיס, כי שמעתי סטאפים מבוססי ג'נסיס שפשוט הפילו אותי לרצפה. ומצד שני- כן, יש מגברים טובים יותר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אווה איזה נושא פתחתי פה.

תודה רבה לכולם, אבל אני חושב שהמחירים מעט מנופחים ואני אוכל "להסתפק" במגבר של MB QUART כמו שכבר כתבתי וכנראה זה מה שאעשה.

שמעתי את התפקוד והייתי מאוד מרוצה.

אולי בעתיד הלא כל כך רחוק אחשוב לשדרג ל DLS וכדומה.

• תוכן חדש...