Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ז"א לא ברמה של הסטריאו למיניהם? אתה מצפה שאנשים יגבירו וופרים של אילייט עם ST60 או ST100 ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ישראל הDMX עולה פי 3 מהST100 איך אתה בדיוק מתכוון להשוות בינהם?

ברור שוופרים אם הייתה לי את הבחירה בין ה60 ל100 הייתי הולך על ה100.

אם יורשה לי לשאול, למה הלכת על מגבר טרו להגביר את הסקנדינביה ולא בחרת בג'נסיס, יכולת באותו המחיר שקנית את הטרו לקנות 3 מגברי יד שניה ג'נסיס, האם רק המקום שיחק תפקיד או שגם האופי סאונד הכריע?

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

בוקר טוב אלעד

אם יורשה לי להתערב בשאלת המגבר של ישראל

כעיקרון למיטב ידיעתי התכנון המקורי של ישראל היה להפעיל את ה"סקנדינביה" בעזרת שלוש מגברי TA2 (טיובים) DLS

מהתרשמות שלי ושלי בלבד החיידק לא ירפה מישראל ובמוקדם או מאוחר נצטרך להטיס לו את השלושה לארץ

וזאת מכיוון שישראל החליט שהוא רוצה להגיע לטופ מבחינת הסט הקדמי

דרור

פורסם

דרור לא לזה התכוונתי, השאלה שלי הייתה מדוע בסוף נבחר מגבר הטרו על פני מגבר כמו ג'נסיס? מה גרם לישראל לבחור מגבר כזה על פני מגברי ג'נסיס שנמצאים ביד 2 במחירים הזוים לרמה של מגברים כאלו.

הלוואי ונראה שלושה מגברי טיובים שמפעילים סט כמו הסקנדינביה, צריך יהיה להיות מעניין מאוד.

פורסם

מה זאת אומרת "מה גרם" אפשר לחשוב שגנסיס לא טובים מספיק לסקנדינביה

ה-TRU מגבר מעולה ועוצמתי מאוד 4X100+2X150 ,ובנוסף אם אני לא טועה סרול רכש אותו

מ-eli_i בתור משומש לאחר שזה שידרג לסלסטרה VA .

כך סרול קיבל מגבר 6 ערוצים איכותי חזק ובמחיר טוב ,לפחות כמו שילוב באותה רמת מחיר של גנסיס

מבלי להעיד על גנסיס כלום וללא קשר טובים\לא טובים בתדרים נמוכים או לא.

פורסם

אודיו קינג, גם אתה לא ירדת לסוף דעתי, אין לי בעיה עם מגברי ג'נסיס נהפוכו מעולים, רק מעניין לדעת מדוע לא נבחרו על פני מגבר הטרו שהוא מגבר מצוין לכשעצמו.

פורסם

כן אבל את זה אפשר להגיד על כול מגבר היי אנד כול שהוא ,למה לא ניבחר מקינטוש.? למה לא ניבחר סלסטרה.?

למה לא ניבחר באטלר .? מפה ועד להגיד שגנסיס לוקים בחסר בטווח התדרים הנמוך אין לטענה הזו כול אחיזה במציאות.

בשורה התחתונה סרול קיבל מגבר היי אנד 6 ערוצים במחיר טוב,אז הוא הלך על זה ,מבלי שום קשר לחברה כזו או אחרת.

פורסם

לא לוקה בתדרים הנמוכים הוא פשוט קצת אנמי, לא יכול להסביר את זה, זה פשוט לא זה ושוב פעם זה מבחינתי - יכול להיות שלדעתך זה בסדר, לטעמי לא.

פורסם

לגיל(GILO21) -יש דואל מונו של גנסיס מהסדרה הגבוהה.הוא חשב למכור אותו ורק לאחר שחיבר אצלו ושמע את הפירוט והאיכות "התרצה" הבחור ועשה טובה לעצמו והשאירו. :wink:

שוב,הנושא הזה של גנסיס טובים או לא טובים בתדרים הנמוכים נטחן ונלעס עד זוב דם.תמיד יהיו כאלה שלא יאהבו וזה לגמרי לגיטימי.

לגבי סיבותיו של ישראל,אני משער שהמגבר היה זמין,במחיר נוח והגיע מכתובת מוכרת של בית טוב ואמין כדוגמת אלי.

אלעד-לא תמיד בחירת רכיב היא העדפה רצונית שלדעת הקונה היא המטרה הראשונית שמעידה על המגבר הזה למשל.

יש גם זמינות ועוד סיבות כהנה וכהנה.

דוגמה אישית קלאסית.גם אני מחפש דואל מונו טוב,חזק ואיכותי לשדרוג עתידי והמטרה היא בראקס אבל אם יפול לידיי גנסיס DMX במחיר "נוח" מבחינתי-אחטוף אותו מבלי להניד עפעף.

ועל כך נאמר-"שאין הנחתום מעיד על עיסתו". 8)

ליאור

פורסם

ליאור - יאללה על הבראקס יש כמה באיביי במחירים סבבה לגמרי כמו גם כמה סינפוני במחירים לא רעים בכלל.

דבר איתי נעשה לך ספירת מלאי ורשימות.

פורסם

אלעד, מעניין אותי לדעת אם דעתך מבוססת על ניסיון פרקטי שלך עם המגברים של ג'נסיס או על דעתם של אחרים בנושא (נראה לי שאתה יודע למי אני מתכוון).

שוב, שמעתי DMXים שהעיפו אותי באוויר מבחינת שליטה באלמנט.

לגבי הטרו שלי-

א. היה לי טרו לפני כן והייתי מרוצה ממנו, אז עברתי ל- 6 ערוצים.

ב. קניתי את המגבר מחבר.

ג. כמו שדרור אמר, לך תדע מתי אני אקבל את הג'ננה שוב, אז העדפתי את האופציה הכי משתלמת כלכלית (לאו דווקא זולה, אלא גם איכותית מאוד, גם בראייה של מכירה בעתיד וכו').

לגבי הג'נסיס- אני יכול לכתוב את דעתי העניה, אבל אני מעדיף שאלי י. יכתוב מנסיונו, ברכב שלו על הרווליטורים שלו, איך הם נשמעו כשהוופרים היו על DM והמידים וטוויטרים על טרו בילט 475, ואיך הם נשמעו כשהוא עבר לבילט לכל האלמנטים.

פורסם

ישראל - כשאתה שומע שני מגברים באותו רכב על אותם אלמנטים אין מצב לטעות ואת זה אני אומר לך מניסיון, הג'נסיסים מגברים טובים, פשוט לא מסתדרים לעומת מגברים אחרים עם איך שאני אוהב לשמוע, ולא דעתי לו מוטת פה ע"י אף אחד.

פורסם

גם דעתי לא מוטה לשום כיוון.

גם אני לא מתחבר לסאונד של ג'נסיס מנסיון עם מגברים ברכב שלי על 2 סטים שונים.

גם אני שמעתי DM שנופל מטרו בילט בהגברת וופרים של SS ברכב של אלי.

אבל

שמעתי גם ג'נסיס מונובלוק שנשמע כאילו הוא תופס את האודיופיל בב*צ*ם מרוב שהוא מדוייק.

שמעתי גם אילייט מוגברים על ג'נסיס באיזה פאסאט אצל איזה בחור מהצפון שהפילו אותו מהרצפה.

אז אני אומר לך את האמת? אני לא יוצא בהצהרות, כי למרות שיש לי נסיון, הוא גם טוב וגם רע.

הלכתי על מה שיש לי איתו רק נסיון טוב :)

• תוכן חדש...