Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעונין להתקין פנסי ערפל ביונדאי אלנטרה 06 .

האם זה לא מוסבך מידי להרכיב אותם לבד?

יש לי פנסי ערפל אחוריים שהיו כבר עם האוטו וכפתור שמפעיל אותם רק מה שנדמה לי שצריך לעשות זה לשים פנסים מקדימה ולחבר אותם למערכת של הפנסי ערפל . האם הדבר באמת כך?

פורסם

אני מניח שקראת את הכתוב באתר המשטרה וכל רצונך הוא לשפר את בטיחות הנסיעה בערפל ובאובך:

פנסי ערפל - כשמם כן הם. הם מיועדים לערפל ולרעות לקויה בלבד. אין להדליקם בתנאי מזג אוויר טובים - הם עלולים לגרום לסינוור (הכוונה היא גם לפנס הערפל האחורי וגם לפנסי הערפל הקדמיים - שנמצאים רק בחלק מהרכבים). נסיעה במזג אוויר טוב עם פנסי ערפל דולקים "לחינם" לא רק שגורמת אי נוחות לנהג, אלא גם יכולה לעלות לנהג ה"מאיר" 250 ש"ח...

ולידיעת חברי הפורום ממשטרת ישראל - השגיאה "רעות" במקום "ראות" היא במקור. אחסוך מהפורום בדיחות חבוטות על הנושא...

אם תרצו לתקן השגיאה - זה המקור:

http://www.police.gov.il/mehozot/agafTnua/betichot_badrachim/Pages/klaley_betichot.aspx

פורסם

בנושא זה

פנסי ערפל ותאורת קסנון לידיעתך גורמים לסנוור לנהגים מלפניך וממולך.

הדבר עלול לגרום לתאונה!

אני ועוד רבים אחרים יסכימו בנושא זה.

בברכה

גיא

פורסם

לא אמרתי שאדליק אותם כל הזמן אני רק רוצה להתקין אותם יש להם מקום מיועד באוטו למטה שרק צריך להוציא את הפלסטיק ולהרכיב אותם .

רק רציתי לשאול אם זה מסובך לעשות את זה

פורסם

ניתן להרכיב מערכת קסנון על פנסי ערפל. תקינת פנסי החזית לא חלה על פנסי הערפל.

לגבי תקינת השימוש בפנסי ערפל ,זה כבר סיפור אחר

ברוך

• תוכן חדש...