Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כששללתי את הפיאט התכוונתי לפונטו, רציתי לכתוב פונטו אבל משום מה כתבתי פיאט.

את הפיאט פנדה בדקתי גם כן, היא נראית כבר יותר טוב פנימית.

גם את האוויאו אהבתי נורא ובדקתי עליה עוד מהמכוניות הראשונות שביררתי, הבעיה שאמרו עליה שהיא "פח על גלגלים".

אני לא יודע מה זה אומר אבל אשמח לשמוע עליה עוד דעות.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ישבתי פעם באוויאו: ממש מצועצעת , פלסטיקה זולה, ממש זבל של אוטו, לטעמי... הפנדה באופן מובהק עדיפה.

אבל כך גם הרכב עצמו או שהוא אמין, חסכוני ולא עושה בעיות?

לא משנה האיכות של הפלסטיקה כ"כ אלא העיצוב לכן אם הפלסטיקה מצועצעת אבל נראית טוב אז אין לי בעיה.

הפנדה מבפנים נראית גם די טוב, אבל מה ההבדלים בין גיר אוטומט לגיר רובוטי? למה הוא דומה יותר, לאוטומט או לידני?

פורסם

לגבי האוויאו - לטעמי גם העיצוב ממש מגעיל ומצועצע כאילו אתה יושב באוטו צעצעוע. לעומת זאת הפנדה גם יפה יותר פנימית וחיצונית, בטוח שהרבה יותר נוחה לישיבה. לגבי הגיר: גיר רובוטי זה גיר בעל קלאטץ' אשר מערכת רובוטית מבצעת את העברת ההילוכים לבד ע"י לחיצה על הקלאטץ'. היתרון בגיר הרובוטי שאתה מקבל מערכת שנותנת יחסי העברה אופטימליים מבחינת צריכת הדלק, זאת אומרת שהיא לא נותנת לרכב להגיע לטורים גבוהים לפני העברת כל הילוך, בתור בעל פנדה אני יכול להעיד שב- 70 קמ"ש הרובוט מחליף לי להילוך 5. ממהירות של 80 קמ"ש אתה כבר משייט בכיף. אתה תמיד יכול לבחור במצב רגיל, דהיינו לא חסכוני(עד כמה שפנדה עם מנוע 1242 סמ"ק יכולה להיות לא חסכונית :wink:) ואז הרובוט מתנהג ביותר אגרסיביות ומושך את ההילוכים יותר במעבר מאחד לשני כדי לתת נסיעה יותר מהירה , זה טוב למשל בעליות או כשאתה רוצה לבצע עקיפה. מדובר בלחיצת כפתור קלילה שבוררת מהמצב החסכוני לרגיל. בנוסף ניתן לעבור גם למצב ידני מלא כך שאתה פשוט מזיז את ידית ההילוכים ל "+" או ל "-" בהתאם לרצונך כמו בהעברה של הילוכים בראלי אם יצא לך פעם לראות בטלויזיה.(לי זה לפחות מזכיר את זה).

מקווה שעזרתי.

בהצלחה.

פורסם
לגבי האוויאו - לטעמי גם העיצוב ממש מגעיל ומצועצע כאילו אתה יושב באוטו צעצעוע. לעומת זאת הפנדה גם יפה יותר פנימית וחיצונית, בטוח שהרבה יותר נוחה לישיבה. לגבי הגיר: גיר רובוטי זה גיר בעל קלאטץ' אשר מערכת רובוטית מבצעת את העברת ההילוכים לבד ע"י לחיצה על הקלאטץ'. היתרון בגיר הרובוטי שאתה מקבל מערכת שנותנת יחסי העברה אופטימליים מבחינת צריכת הדלק, זאת אומרת שהיא לא נותנת לרכב להגיע לטורים גבוהים לפני העברת כל הילוך, בתור בעל פנדה אני יכול להעיד שב- 70 קמ"ש הרובוט מחליף לי להילוך 5. ממהירות של 80 קמ"ש אתה כבר משייט בכיף. אתה תמיד יכול לבחור במצב רגיל, דהיינו לא חסכוני(עד כמה שפנדה עם מנוע 1242 סמ"ק יכולה להיות לא חסכונית :wink:) ואז הרובוט מתנהג ביותר אגרסיביות ומושך את ההילוכים יותר במעבר מאחד לשני כדי לתת נסיעה יותר מהירה , זה טוב למשל בעליות או כשאתה רוצה לבצע עקיפה. מדובר בלחיצת כפתור קלילה שבוררת מהמצב החסכוני לרגיל. בנוסף ניתן לעבור גם למצב ידני מלא כך שאתה פשוט מזיז את ידית ההילוכים ל "+" או ל "-" בהתאם לרצונך כמו בהעברה של הילוכים בראלי אם יצא לך פעם לראות בטלויזיה.(לי זה לפחות מזכיר את זה).

מקווה שעזרתי.

בהצלחה.

תודה לך על ההסבר.

אני אברר לעומק על הפיאט ואנסה לראות אותה בחוץ.

אשמח לשמוע עוד קצת על האוויאו 2006.

תודה.

פורסם

בנוסף, אני לא רוצה שיהיה קשה למכור את הרכב בעוד מס' שנים (אני מניח 3-4) שנים.

בעיקרון אני לא צריך רכב משוכלל מדי למרות שהחוסר בחלונות חשמליים אחוריים בפנדה קצת מעצבן.

אשמח לשמוע עוד קצת על האוויאו, האמינות, צריכת הדלק והחשמל ברכב, זה שהפלסטיקה פשוטה לא כ"כ משנה לי מה שחשוב יותר זה העיצוב.

תודה.

פורסם

1. אל תדאג לגבי מכירת הפנדה, היא נחטפת.

2. לחלונות לא חשמליים מאחור יש גם היבט בטיחותי כי במקרה התהפכות קורה שהדלתות נתקעות והרכב ללא חשמל, מאיפה תצא....? :wink:

פורסם
1. אל תדאג לגבי מכירת הפנדה, היא נחטפת.

2. לחלונות לא חשמליים מאחור יש גם היבט בטיחותי כי במקרה התהפכות קורה שהדלתות נתקעות והרכב ללא חשמל, מאיפה תצא....? :wink:

1. מצוין.

2. חח חס וחלילה, לא עלינו...

אשמח לשמוע עוד קצת על האוויאו ועל הפולו.

תודה.

פורסם

כנראה שאלך על הפיאט פנדה, למרות שגטס ואוויאו עדיין נמצאות לי כל הזמן בראש.

איך האמינות של הפיאט, לא אתקל בבעיות?

שאלתי מישהו והוא אמר שהחלקים של פיאט יקרים ושכל בעיה תעלה המון.

זה נכון?

פורסם

1.5/5 crash stars

צודק, באמת מפחיד.

אוקי האוויאו ירדה מהרשימה סופית.

מה עם סיטרואן c2? אחלה אוטו וגם אוטומט

מצאתי רק תוצאות ביד 2, למה יש כ"כ מעט?

פורסם
אולי כי זה אוטו מולצח ולא רוצים למכור

אני צוחק.. אני לא יודע באמת.

תנסה לברר פרטים על הרכב אולי פג'ו 206 מנוע 1400.

לאחר כל הדיון הזה כמעט החלטתי שאני הולך על הפנדה, איפה היית עד עכשיו? חח..

מה שחסר לי רק זה לדעת על האמינות ועל החלקים של הפנדה.

אמרו לי שהחלקים יקרים מאוד ועל אמינות לא טובה, אולי בגלל כל מיני סטיגמות בגלל שזה פיאט...

מה אתם אומרים על האמינות שלה? אני אראה מוסך לעתים קרובות?

פורסם

האמינות של הפנדה סבירה לחלוטין ועלות האחזקה השוטפת לא שונה משמעותית מעלות האחזקה של רכבים אירופאים מקבילים.

האם תראה הרבה מוסך? תלוי בדרכים בהם אתה נוסע. בתקופה בה עבדתי בבניין משרדים ליד אזור התעשייה נהגתי לראות הרבה מוסכים, כל יום. היום אני עובד מהבית, כמעט ולא רואה מוסך. מקסימום פעם בשבוע, בדרך לסופר.

סתם, עכשיו ברצינות. מה שיקבע את האמינות של הרכב יותר מהכל זה אופי הטיפול שקיבל בעבר. חפש פנדה שטופלה כהלכה ע"י הבעלים הקודמים שלה ותוחזקה בצורה סבירה ולא תתאכזב. מה שכן, חשוב לבדוק את תקינות הגיר הרובוטי וההגה החשמלי כיוון שהם עלולים להיות יקרים לתיקון במקרים מסוימים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...