Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמינות של הפנדה סבירה לחלוטין ועלות האחזקה השוטפת לא שונה משמעותית מעלות האחזקה של רכבים אירופאים מקבילים.

האם תראה הרבה מוסך? תלוי בדרכים בהם אתה נוסע. בתקופה בה עבדתי בבניין משרדים ליד אזור התעשייה נהגתי לראות הרבה מוסכים, כל יום. היום אני עובד מהבית, כמעט ולא רואה מוסך. מקסימום פעם בשבוע, בדרך לסופר.

סתם, עכשיו ברצינות. מה שיקבע את האמינות של הרכב יותר מהכל זה אופי הטיפול שקיבל בעבר. חפש פנדה שטופלה כהלכה ע"י הבעלים הקודמים שלה ותוחזקה בצורה סבירה ולא תתאכזב. מה שכן, חשוב לבדוק את תקינות הגיר הרובוטי וההגה החשמלי כיוון שהם עלולים להיות יקרים לתיקון במקרים מסוימים.

מעורר חשש, הייתי בטוח שיהיה קשה למצוא בעיות בפנדה.

אז אתה אומר לבדוק את היסטוריית הטיפולים ואת מצב הגיר וההגה, אוקי.

אני לא רוצה גיר ידני שיש לו אופציה לאוטומטי אלא גיר אוטומטי שיש לו אופציה לידני.

כי אני מכיר גיר רובוטי וגיר טיפטרוניק.

הם לא אותו דבר, נכון?

אני מחפש משהו שבעיקרון יהיה אוטומטי כמו בכל גיר אוטומטי, מה שנלווה לו או נוסף לו פחות משנה לי.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הממממ... אתה מנסה לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

ידידי, הפנדה זה הכי קרוב שאפשר להגיע באכילת כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה לדעתי.

חפש אחת גיר רובוטי(כבר קבלת הסבר על הגיר הרובוטי).

טפל בה כמו שצריך ובזמן ואז העלויות השוטפות יהיו זולות.

אין ברירה אלא לבצע טיפול אחד גדול של יישור קו בכל רכב שאתה רוכש, כדי שתדע שאתה מתחיל לטפל בדרך שאתה בוחר מרגע שהרכב הוא שלך במקום להיגרר אחרי טיפולים פחות טובים של בעל הרכב הקודם.

פורסם
הממממ... אתה מנסה לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

ידידי, הפנדה זה הכי קרוב שאפשר להגיע באכילת כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה לדעתי.

חפש אחת גיר רובוטי(כבר קבלת הסבר על הגיר הרובוטי).

טפל בה כמו שצריך ובזמן ואז העלויות השוטפות יהיו זולות.

אין ברירה אלא לבצע טיפול אחד גדול של יישור קו בכל רכב שאתה רוכש, כדי שתדע שאתה מתחיל לטפל בדרך שאתה בוחר מרגע שהרכב הוא שלך במקום להיגרר אחרי טיפולים פחות טובים של בעל הרכב הקודם.

החלפים \ חלקים שלה יקרים?

ויש לי שאלה בנוגע לצביעת רכב, במידה ואקנה פנדה, כמה יעלה לצבוע אותה?

אני מאמין שאלך על הפנדה, יש מילים אחרונות לפני הקנייה כדי שאני אהיה בטוח בעצמי ורגוע?

פורסם

אני לא מבין למה הפונטו ספייס ירדה מן התמונה.

בפנדה יש לך מנוע 60 כ"ס עם גיר רובוטי (לא הכי מומלץ).

בפונטו יש לך מנוע 80 כ"ס עם גיר רציף (מאוד מומלץ).

הפלסטיקה בפונטו מבפנים נראית טוב מאוד, הרכב מרווח לקטגוריה, ולאחר מתיחת הפנים יש פלסטיקה שמגיע בשחור/לבן ולא האפור שנראה זול.

פורסם
אני לא מבין למה הפונטו ספייס ירדה מן התמונה.

בפנדה יש לך מנוע 60 כ"ס עם גיר רובוטי (לא הכי מומלץ).

בפונטו יש לך מנוע 80 כ"ס עם גיר רציף (מאוד מומלץ).

הפלסטיקה בפונטו מבפנים נראית טוב מאוד, הרכב מרווח לקטגוריה, ולאחר מתיחת הפנים יש פלסטיקה שמגיע בשחור/לבן ולא האפור שנראה זול.

מהו הדגם שלאחר מתיחת הפנים?

אתה יודע איזה שנה ואיזה תת דגם?

פורסם

בדקתי על הפונטו, אני מוותר עליה, תודה בכל אופן.

יש לי רק שאלות בודדות אחרונות ששאלתי קודם ולא עניתם עדיין, הן:

החלפים \ חלקים שלה יקרים?

ויש לי שאלה בנוגע לצביעת רכב, במידה ואקנה פנדה, כמה יעלה לצבוע אותה?

אני מאמין שאלך על הפנדה, יש מילים אחרונות לפני הקנייה כדי שאני אהיה בטוח בעצמי ורגוע?

תודה.

פורסם

חלפים/טיפולים לא יקרים, צריך למצוא רכב שטופל כראוי ואין סיבה שהרכב יעשה לך צרות (דגש על פראפלו - מיי קירור של פיאט).

צביעה - מתחיל בסביבות ה-5k (בשטחים 2k), הכל תלוי באיכות העבודה.

סתם בשביל לדעת כש"בדקת על הפונטו" מה מצאת שגרם לך לרדת ממנה?

פורסם
חלפים/טיפולים לא יקרים, צריך למצוא רכב שטופל כראוי ואין סיבה שהרכב יעשה לך צרות (דגש על פראפלו - מיי קירור של פיאט).

צביעה - מתחיל בסביבות ה-5k (בשטחים 2k), הכל תלוי באיכות העבודה.

סתם בשביל לדעת כש"בדקת על הפונטו" מה מצאת שגרם לך לרדת ממנה?

תודה, אבדוק את נושא ההיסטוריה של הרכב היטב.

הכוונה שלי כשבדקתי על הפיאט היא על העיצוב הפנימי.

לא משהו לא טוב ברכב עצמו או בעיות ברכב, לדעתי הרכב הזה הוא מצוין, רק לא כ"כ אהבתי את העיצוב הפנימי.

פורסם

אוקי, לאחר שקראתי עוד על הפנדה לצערי מצאתי המון מבחנים שכותבים דברים לא כ"כ טובים על הפנדה ושבמבחנים מול רכבי מיני אחרים היא זכתה במקום האחרון.

בנוסף קראתי על ה- C3, קראתי שהיא חסכונית וטובה.

רציתי לשמוע איך היא וההתלבטות שלי מגיעה שוב לצערי.

יש כ"כ הרבה אופציות ונורא קשה לבחור, אני מאוד לא רגוע כל פעם בבחירה ומפחד לקנות רכב לא טוב, אחת הבעיות שמטרידות אותי בפנדה היא ירידת הערך המהירה והגדולה והגיר האוטומטי (רובוטי או טיפטרוניק) שאיני מכיר ושומע עליו דברים לא טובים.

אשמח לשמוע קצת על ה- CS בין השנים 2003-2005, על צריכת הדלק שלה ועל הגירסה המומלצת ביותר.

סליחה ותודה.

פורסם

תעשה חשבון, ההבדל בין ירידת ערך של 15% לבין ירידת ערך של 20% בשנה, ברכב של 30 אלף ש"ח, זה בסה"כ 1500 ש"ח.

אני לא הייתי מחסיר שעות שינה בגלל זה.

טויוטה מאבדת בערך 10% בשנה, אולי פחות - אז תקנה יאריס מנוע 1000 שנת 2000 ידני עם 200 אלף ק"מ - שיהיה לך בהצלחה ואני בטוח שגם כשתמכור את הנבלה יהיה פראייר אחר שיקנה ממך.

פורסם

אני לא כ"כ רוצה את היאריס אבל אבדוק עליה קצת.

אני רוצה לדעת בעיקר על ה- C3, שמעתי המון דברים טובים וצריכת דלק נמוכה.

הייתכן?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עד 2006 היו שני דגמים של C3 -

האחד 1.4 עם גיר אוטומטי "רגיל" עם ביצועים ממש לא מרהיבים וצריכת דלק בינונית ומטה.

השני היה 1.6 עם גיר רובוטי לא מוצלח במיוחד.

הC3 נותנת יופי של תמורה כמשומשת דווקא בגלל שהיא סובלת מירידת ערך דרסטית. כנ"ל הפנדה.

אם צריץ חיפוש על המילה C3 תמצא עוד המון המון מידע מאנשים שהיתה להם C3.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...