Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הולך לקבל רכב חדש מהעבודה ורציתי לדעת על מה אתם הייתם ממליצים לי לקחת מבחינת נוחיות ואיכות נהיגה בלבד, ללא שום התחשבות בהוצאות שוטפות למיניהן כגון דלק, טיפולים וכד'.

סקודה אוקטביה TDI 1.9, סובארו B-4 2.0, טויוטה אוונסיס 2.0, יונדאי סונטה 2.0 ושברולט מאליבו 3.5.

תודה.

פורסם

מכל מה שציינת לדעתי המאליבו נותנת את המקסימום מבחינת הנאה, בזכות המנוע הגדול והתנהגות טובה מאוד. היא זוללת דלק כמובן אבל זה לא מעניין.

גם הסקודה יכולה להילקח בחשבון אני ממש אוהב אותה אבל, מעצבן אותי 2 דברים, הרעש של הדיזל עם כל הבידודים עדיין מציק, וזה שכל מונית שניה או רכב משטרה זה סקודה.

פורסם

יש סיכוי שאם אני אוסיף את סקודה סופרב באותה רמת מחיר של שאר ירקות זה ישפיע על ההחלטה?

פורסם

מבחינתי אם הייתה לי את אפשרות הבחירה ההתלבטות הייתה בין המליבו לבין האוונסיס.

לדעתי המליבו מדהימה מכל בחינה,אבל ממש לא אהבתי את תנוחת הישיבה הנמוכה ולא ממש נהנתי לנהוג עליה אפילו שנהגתי על הדגם היותר מפואר LTZ.

האוונסיס פשוט מדהימה לדעתי,הצורה שלה מאוד מיוחדת (החדשה) והאבזור מאוד איכותי,לא מתקרב לביצועים של המליבו אבל עדיין,אוטו מדהים.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
יש סיכוי שאם אני אוסיף את סקודה סופרב באותה רמת מחיר של שאר ירקות זה ישפיע על ההחלטה?

אם יש לך אפשרות כזאת, בהחלט כדאי לשקול ברצינות את סופרב.

תריץ חיפש לגבי הרכב הזה כאן, בפורום.

מדובר ברכב מצויין, בין הטובים בקבוצה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי המאליבו (ובניגוד למה שכתבו היא גם די חסכונית. כמו משפחתית ממוצעת).

המאליבו נוחה מאוד ומאוד חזקה. מה שכן, אל תצפה להגה מתקשר.

לגבי הסופרב מבחינת התנהגות ומרחב היא עדיפה אסבל הכיסאות שלה לא נוחים לטעמי. כשאנחנו היינו באותה ההתלבטות בחרנו בסוף במאליבו (החליפה מאליבו מודל 2005) ומאוד מרוצים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם הגודל זה לא מה שעושה לך את זה - הייתי שוקל אוקטביה 1.8TSI אותו מנוע וגיר של הסופרב בחבילה הרבה יותר קומפקטית ומהנה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חייב להודות שישנה התלבטות קשה בין הסופרב למאליבו.

משהו אחד קצת מטריד אותי וזאת העובדה שלסופרב יש גיר רובוטי, מניסיון העבר רובוטי גורם להרבה תקלות לא?

פורסם

לא דיברת על רכב מהעבודה?

ירידת ערך, תקלות, מחירי הטיפולים\הביטוחים, צריכת דלק - כל זה לא צריך להתריד אותך יותר מדי.

מה עוד - הגיר הזה מוצלח מאוד, על איזה נסיון מהעבר אתה מדבר? זה קשור לגיר של הרכבים מקבוצת פולקסוואגן?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לדעתי המאליבו (ובניגוד למה שכתבו היא גם די חסכונית. כמו משפחתית ממוצעת).

המאליבו נוחה מאוד ומאוד חזקה. מה שכן, אל תצפה להגה מתקשר.

לגבי הסופרב מבחינת התנהגות ומרחב היא עדיפה אסבל הכיסאות שלה לא נוחים לטעמי. כשאנחנו היינו באותה ההתלבטות בחרנו בסוף במאליבו (החליפה מאליבו מודל 2005) ומאוד מרוצים.

חסכונית? זה הרכב הכי לא חסכוני מבין כל הרכבים בקטגוריה,לאחד המכרים הטובים שלי יש את דגם הLTZ כמו שרשמתי למעלה שנסעתי עליה,והוא טוען שאם יכל היה מחבר משאבת דלק במקום הבגא'ז...

הרכב הזה בולע דלק,לא שותה,בולע.

מה שבטוח זה שיש גי'פים יותר חסכוניים ממנו.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

הזכרתי את בעיית הגיר הרובוטי לא בגלל הכסף שעולה לתקן אותו אלא בגלל שאני פוחד שהוא יכנס הרבה למוסך ואז אני אצטרך לקחת אוטו חלופי כל הזמן וזה סתם טירטור..

אני שמעתי על הרבה תקלות עם גיר רובוטי באופן כללי, למשל ב-I30 של יונדאי. יכול להיות שבמקרה של הסופרב זה לא נכון..

לגבי הC-5 שמישהו הזכיר אותה- מפתה חייב להודות, אבל העובדה שמקורה בצרפת לא כל כך משאירה לה סיכוי אצלי..

בכל מקרה, תודה לכולם על ההיערות.

אני צריך לישון על זה, כמו שאומרים..

פורסם
הזכרתי את בעיית הגיר הרובוטי לא בגלל הכסף שעולה לתקן אותו אלא בגלל שאני פוחד שהוא יכנס הרבה למוסך ואז אני אצטרך לקחת אוטו חלופי כל הזמן וזה סתם טירטור..

אני שמעתי על הרבה תקלות עם גיר רובוטי באופן כללי, למשל ב-I30 של יונדאי. יכול להיות שבמקרה של הסופרב זה לא נכון..

לגבי הC-5 שמישהו הזכיר אותה- מפתה חייב להודות, אבל העובדה שמקורה בצרפת לא כל כך משאירה לה סיכוי אצלי..

הגיר הרובטי של הסופרב ובכלל של הקונצרן מצויין.

לגבי הC5, מה הבעיה עם אוטו מצרפת?

העיצוב שלו עולה פה על כל מי שהציעו.

הנוחות שלו עולה פה על כל מי שהציעו.

הפנים שלו מזמין ואיכותי מאוד.

הבעיה שלה היא שבביצועים מול מי שהזכירו אני חושב שהיא יותר איטית.

פורסם

כן - היא הכי מפנקת מבין המכוניות באותה רמת מחיר.

מבחינתי אם הייתה לי את אפשרות הבחירה ההתלבטות הייתה בין המליבו לבין האוונסיס.

לדעתי המליבו מדהימה מכל בחינה,אבל ממש לא אהבתי את תנוחת הישיבה הנמוכה ולא ממש נהנתי לנהוג עליה אפילו שנהגתי על הדגם היותר מפואר LTZ.

האוונסיס פשוט מדהימה לדעתי,הצורה שלה מאוד מיוחדת (החדשה) והאבזור מאוד איכותי,לא מתקרב לביצועים של המליבו אבל עדיין,אוטו מדהים.

ואו, מאליבו מדהימה, אוונסיס פשוט מדהימה... מה פאקינג עובר עליכם אנשים? כנסו לפרופורציה. חורה לי במיוחד הקטע עם "הצורה שלה מאוד מיוחדת" - תשפשף את העיניים בבקשה.

תבחר בשברולט מאליבו... זה חתיכת אוטו מרשים

למרות שגם הסובארו B4 אוטו מדהים

מדהים, מרשים, מהמם, מושלם, אדיר, נפלא, פנטסטי... תזכיר לי, אתה מתאר פרארי או סובארו?

חייב להודות שישנה התלבטות קשה בין הסופרב למאליבו.

משהו אחד קצת מטריד אותי וזאת העובדה שלסופרב יש גיר רובוטי, מניסיון העבר רובוטי גורם להרבה תקלות לא?

הטענות לגבי גיר רובוטי אינן דווקא התקלות אלא נעימות השימוש - גירים רובוטיים מיושנים נוטים לטלטל את הנוסעים ולהעביר הילוכים לא באופן חלק. ב-DSG של סקודה ופולקסווגן זה נמנע כי מדובר בגיר רובוטי מודרני עם שני קלאצ'ים. הוא עדיין לא חלק לגמרי (בעיקר במהירות נמוכה) אבל בפירוש בסדר גמור.

ל-i30 אין גיר רובוטי.

C5 - אם אתה מקבל רכב מהחברה ואין לך בעיה של ירידת ערך, חשש מאמינות לקויה וכדומה - מדובר בבחירה הנעימה בקטגוריה. היא קצת איטית בגלל שילוב תיבה+גיר לא מוצלח, אבל מבחינת איכות הנסיעה - רמה אחת מעל השאר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...