Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס באלטרנתיבי ב-14 לפברואר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טאוס, אין כל סיבה לא לעבור את הקורס, גם על גרוטאה

אני הולך לעבור אותו גם על רכב לא ספורטיבי, אמנם מהנה יחסית, אבל לא ספורטיבי

והרכב גם יימכר כמה חודשים אחרי הקורס.... ככה שאין זה משנה בדיוק הרכב, אלא הידע הנרכש, שיעבור איתך לכל רכב

יובל.

פורסם

אמרתי שאני רואה את הנהיגת מתקדמת ככלי לנהיגה ספורטיבית יותר מאשר לימוד לשעת חירום, ואני אומר שעם האוטו שלי אני לא אגיע לנהיגה ספורטיבית כי הוא לא מיועד לכך :(

לכן שאלתי אם למישהו יש נקודת מבט אחרת למה אפילו עם הפונטו שווה לי להרשם לקורס ושאני אומר קורס אני מתכוון לכל 3 הרמות מהבסיס ועד המתקדם כמו שמופיע באתר של מסלולים

עכשיו מובן? :wink:

TAOS,

לצורך הדוגמה, אני עברתי גם את הקורס הבסיסי וגם את קורס הכבישים המפותלים עם רכב ממש לא ספורטיבי- פיאט מוליפלה. בוא לא נשווה לפונטו...

תאמין לי שקיבלתי הרבה מאד גם עם אוטו לא ספורטיבי!!!

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

מה אתם אומרים ???

כידוע (למי שיודע) אני נוהג ברגב אמריקאי מהזן הישן

Buick Regal 82

שווה בכלל לבוא עם רכב כזה ???

ספורטיבי הוא לא...

להחליק הוא יודע טוב מאד ! :wink:

העברות המשקל שם הן ........מורגשות ...

וגם אין לי מוט מייצב מאחורה...

ואם אני מרגיש נכון, בולמי הזעזועים נפטרו לא מכבר ....

מדובר בבולמים של Gabriel שטובים אולי לכיסא מנהלים שלי...

חשבתי להחליף לקוני ...

יש לכם דעה ???

עם נימוקים ?

(בקשר לקורס...לאו דאווקא לגבי הבולמים)

פורסם
מה אתם אומרים ???

Buick Regal 82

ספורטיבי הוא לא...

חשבתי להחליף לקוני ...

יש לכם דעה ???

עם נימוקים ?

אם זה הרכב שבו אתה נוהג בדרך כלל, אז כן - כדאי. כך תוכל ללמוד לשלוט טוב יותר ברכב שאני מניח שהוא לא בדיוק פאר התכנון ההתנהגותי ;-)

פורסם
מה אתם אומרים ???

Buick Regal 82

ספורטיבי הוא לא...

חשבתי להחליף לקוני ...

יש לכם דעה ???

עם נימוקים ?

אם זה הרכב שבו אתה נוהג בדרך כלל, אז כן - כדאי. כך תוכל ללמוד לשלוט טוב יותר ברכב שאני מניח שהוא לא בדיוק פאר התכנון ההתנהגותי ;-)

צוקרמן, מה פשר הסמלון שלך, החלפת את ה-GTI? :p

ול-V8Driver, הקורס הבסיסי הוא לא בהכרח בעל יומרה ספורטיבית, הוא יותר למידה של מצבי חוסר אחיזה ואיך לצאת מהם (כמובן, שהחלקות הן פועל יוצא של נהיגה ספורטיבית, אבל גם של נהיגה "רגילה" כביכול - איך אומרים, שווה לכל נפש - ורכב)

יובל.

פורסם

מי נרשם ? כמה נרשמים?

אני רוצה להרשם ...

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

פורסם

אני נרשמתי אני מקווה שאני לא יהיה לבד

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

פורסם

היום...חודשיים+- אחרי שעשיתי את הקורס הבסיסי של אלטרנתיבי הייתי צריך לשלוף את מה שלמדתי...

מאז הקורס אי אפשר להגיד שתרגלתי יותר מידי כי רוב הזמן האוטו היה במוסך , רנו אתם יודעים... :p , אבל היום...

נכנסתי לכיכר בנתניה (זו הצמודה למלון כרמל למי שמכיר...לכיוון היציאה מהעיר...) ראיתי שיש קצת מים\נוזל אחר אז האטתי... הכל היה בסדר אחלה אחיזה...התכוננתי לצאת מהכיכר וכמו שכולנו אוהבים להגיד "פתאום...." , הרגשתי שתוך שניה התחת עף החוצה והמדרכה מתקרבת יותר יותר לכיווני... אני חושב שבמעין אינסטינקט ביצעתי את מה שהייתי אמור לבצע...היגוי נגדי וגז עדין מאוד....התיישרתי חזרה והמשכתי בנסיעה עם כמה דפיקות לב קטנות...

קיצר,

למי שיש את האופציה הכלכלית (ואת הרשיון כמובן :twisted: ) - לכו תעשו את הקורס רק בשביל הרגעים הקטנים שבהם תצרכו את הידע הבסיסי....

:-)

פורסם

אני כמעט סגור, התאריך מצויין, שלח לי פרטים . . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
היום...חודשיים+- אחרי שעשיתי את הקורס הבסיסי של אלטרנתיבי הייתי צריך לשלוף את מה שלמדתי...

מאז הקורס אי אפשר להגיד שתרגלתי יותר מידי כי רוב הזמן האוטו היה במוסך , רנו אתם יודעים... , אבל היום...

נכנסתי לכיכר בנתניה (זו הצמודה למלון כרמל למי שמכיר...לכיוון היציאה מהעיר...) ראיתי שיש קצת מים\נוזל אחר אז האטתי... הכל היה בסדר אחלה אחיזה...התכוננתי לצאת מהכיכר וכמו שכולנו אוהבים להגיד "פתאום...." , הרגשתי שתוך שניה התחת עף החוצה והמדרכה מתקרבת יותר יותר לכיווני... אני חושב שבמעין אינסטינקט ביצעתי את מה שהייתי אמור לבצע...היגוי נגדי וגז עדין מאוד....התיישרתי חזרה והמשכתי בנסיעה עם כמה דפיקות לב קטנות...

קיצר,

למי שיש את האופציה הכלכלית (ואת הרשיון כמובן ) - לכו תעשו את הקורס רק בשביל הרגעים הקטנים שבהם תצרכו את הידע הבסיסי....

אריאל,

בשביל הרגעים הללו שבהם מודרכים חוזרים ומספרים לנו (המדריכים) על כך שתרמנו להם והם יישמו את מה שלמדו - בשביל הרגעים הללו אנחנו כ"כ מתאמצים !!!

כי,

אנחנו באמת רוצים לדעת שאם היה וקרה משהו בכביש - אתם תחיו גם אחרי זה בשביל לספר לנו ..

חיממת לי את הלב :D:oops:

• תוכן חדש...