Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכשיר בין כ 3 שנים ( ללא אחריות ) הפסיק לחמם .

המנוע עובד הצלחת מסתובבת אבל חימום נאדה!

מה האפשרויות לתיקון אם בכלל ..

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה הלך המגנומטר [מה שבעצם מייצר גלי מיקרו].

אני מאמין שאם תקנה חדש תקבל עודף ממאה או מאתיים שקלים.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

בתוך המכשיר יש פיוז גדול יושב בתוך בית פיוז, בדרך כלל צבע אדום) רוב הסיכויים שהוא נשרף, הפיוז עולה כמה שקלים והמיקרו ימשיך לעבוד.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

פתחתי ומצאתי פיוז קטן - בבדיקה עם אוםמטר יצא תקין .

פיוז גדול אין בנמצא .

לפחות לפי מה שראיתי ויש לי חוש טכני מסוים .

טוב , המכשיר ייצא מחר לרחוב ונקנה חדש .

ניסיתי היום בצהריים להיזכר איך מחממים אוכל ( הייתי רעב - כמה חריג ) ולא ממש הצלחתי :roll: להיזכר איך חיממנו אוכל טרום עידן המיקרו .

בסוף חיממתי את האוכל בתוך מחבת על האש עם קצת שמן - יצא טעים אבל אכלתי אותה בצרבת שחבל על הזמן :|

פורסם

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תודה רבה על הצילום שצירפת , זה עזר לי לאתר את הפיוז הסורר שהוחלף .

המיקרו חזר לעבוד כחדש .

שבת שלום

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ:

המיקרוגל שלי החל להראות אמש סימפטומים זהים לאלה שתיאר פותח השרשור. האם אני יכול להיות בטוח בכך שמקור הבעיה הוא המגנטרון?

כמה מסובכת היא החלפתו, בהנחה שאני עושה את זה בעצמי? כמה אמור לעלות מגנטרון? האם יש משהו חיוני שעלי לדעת טרם ביצוע העבודה? אמצעי בטיחות מיוחדים שעלי לנקוט בהם?

תודה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, תנסה את השיטה של מיכאל, אבל קודם תנתק את המכשיר מהחשמל ותן לו לנוח כמה דקות עד שתתחיל לפתוח אותו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
תתרום אותו לאתיופים... :roll:

באמת מעניין מה נסגר עם זה...

ולעיניין השרשור עצמו: קח את המכשיר ותעיף אותו לפח. אני לא הייתי מעיז לפתוח את המכשיר בגלל כל נושא הקרינה בתוכו, חוץ מזה חבל על הזמן שלך בתיקון, אם מחר יתקלקל שוב? לפח. גם אני הייתי בסרט הזה.

פורסם
תתרום אותו לאתיופים... :roll:

מצטרף לתהיה בקשר לאותו שרשור.

אני הייתי מוותר על פתיחת של המיקרו - מחזק את דברי סטיו.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...