Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה להתחרט?

קונים משהו טוב מראש,שיחזיק כמה שנים. גם ככה המחירים היום זולים.

אני לא מדבר על מיקרוגלים של זק"ש או גולדליין , אלא על איכותיים: SHARP ,LG .

פורסם

תקציר הימים האחרונים:

חדור מוטיבציה ורוח קרב, התחלתי לחפש ביוטיוב סרטוני הדרכה לתיקון מיקרוגלים. לאחר שבערך בכולם ראיתי שאפשר לקבל שוק רציני מהקבל אם לא פורקים אותו, השארתי את המיקרו בערך לילה שלם מחוץ לחשמל לפני שהתחלתי להתעסק איתו.

התארגנתי לי על מגנטרון חדש, פירקתי את המיקרו, צ'יק צ'ק הוצאתי את המגנטרון הקיים (שנראה די טוב, יש לציין), התקנתי את החדש, סגרתי והיידה לחבר בחזרה לחשמל. הכנסתי כוס מים לבדיקת התיקון, ומקץ 30 שניות גיליתי שהמים לגמרי... קרים :?

חזרתי לחנות שממנה רכשתי את המגנטרון, הפעם עם כל המיקרו, לא לפני שהתקנתי בחזרה את המגנטרון שלי. כנראה שהבעיה היא באמת בפיוז, רק שאין לי מושג היכן הוא, וגם המוכר עושה רושם שהוא יודע יותר ממה שהוא מוכן להסביר.

אני גורס שיש סיטואציות בחיים שבהן כדאי לעצור ולהעביר את השרביט למישהו מקצועי יותר, וזאת בדיוק הסיבה שבעטיה השארתי שם את המיקרו כדי שטכנאי שלהם יסדר לי אותו.

צירפתי כמה תמונות של הבפנוכו של המכשיר ללא המגנטרון. מי מזהה את הפיוז העלום?

נ.ב.: לכל אלה שיקפצו ויגידו שהיה יותר זול ויותר קל לזרוק את המיקרו ולקנות אחד חדש - חבר'ה, אני נהנה מהלימוד ומהעשייה, גם אם זה יעלה לי קצת יותר. אז הפעם אני משלם ביוקר, אבל להבא אני כבר פותר את הבעיה בעצמי, ותכל'ס, ככל שזה נוגע למיקרוגל, המבנה הפנימי שלו כל כך פשוט שכמעט אין איפה ליפול.

IMG_2428.jpg

IMG_2429.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ברבע התחתון הימני של התמונה - הגליל האפור שמחובר בחוטים אדומים הוא לא בית פיוז? (אני עיוור צבעים אז סליחה אם לא דייקתי).

:turn-l:
פורסם

אכן הבית המוארך עם החיבורים האדומים הוא בית הפיוז המדובר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

היתה לי תחושה שזה זה, אבל הוא היה תפוס ממש חזק על הקבל ופחדתי להפעיל יותר מידי כוח במהלך ניסיונות השחרור שלו מחשש שיישבר, אז ויתרתי.

נו שוין.

כמה שווה כזה פיוז? אביקל כבר לא מחזיקים כאלה.

תודה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

לפני כמה שבועות אחד המיקרוגלים במשפחה הפסיק לעבוד. אם הייתי רואה את השרשור בזמן היינו אולי נמנעים מלזרוק אותו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הרבה פעמים זורקים ציוד סתם.

כי התיקון נראה בעייתי.

להורים שלי תקנתי את המיקרו לפחות 5 פעמים.

וכל תיקון היה בגלל שטות אחרת.

פעם פיוז. פעם חוט שסיים קריירה והתנתק. פעמיים גוף החימום נשרף.( מיקרו משולב)

ופעם המנוע התפרק

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני דווקא אלך פה נגד הזרם ואציין שרכשתי לפני 10 שנים וקצת מיקרוגל של חברת שקר כלשהו במחיר של 300 שקל בסופר,

אמרתי לעצמי שכשיתקלקל לא יהיה אכפת לי להחליף אותו,

רכשתי את הדגם האנלוגי הכי פשוט שיש ואני חייב להגיד שעד היום הוא לא התקלקל,

ואני די מחכה שזה יקרה כדי שארכוש חדש יותר שיכנס לי למטבח בילט-אין שאני אקנה.

בכלל אני חושב שהתפיסה המודרנית היום שונה ממה שהיה לפני מספר עשורים :

נבנה מכשיר לא אמין כי גם ככה אופנות משתנות אז נבנה טלוויזיה\מכונת כביסה \ספה שתחזיק מספר שנים ואח"כ תחליף לפי שינוי המודה\אופנה.

בין המובילים את הקטגוריה הזאת בשינוי התפיסה היו איקאה שבאו ואמרו רכשו בזול ותחליפו כל מספר שנים ועובדה שהולך להם לא רע.

טוב שם טוב משמן טוב

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סוף טוב הכל טוב: המיקרוגל שב היום לאיתנו ומחמם כתמול שלשום, או יותר בכיוון של לפני חודש-חודש וחצי, אם להיות יותר מדוייקים.

כאן המקום לציין לטובה את השירות של אביקל, שהסכים לקבל את המגנטרון שרכשתי מהם אע"פ שנעשה בו שימוש אחד (שלאחריו גיליתי שהבעיה היא בעצם בפיוז) וזיכה אותי בצורה מלאה.

את הפיוז רכשתי במרכז נתניה תמורת 35 ש"ח והתקנתו אורכת לכל היותר דקה.

סה"כ עלות התיקון: 35 ש"ח.

סה"כ השכלה שרכשתי על הדרך: לא מעט.

שבת שלום :-)

פורסם

אפילו בכיכר המדינה פיוז לא עולה 35 שח

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה המחיר שגם אביקל גובים עבור חלק כזה בהנחה והיה להם במלאי, וגם באיביי המחיר דומה ולעתים אף גבוה יותר.

בכל אופן, אבסולוטית לא מדובר כאן בסכום גבוה כך שבכל מקרה לא שווה לי להתרוצץ, גם אם תגיד לי שבטיז א-נבי מוכרים את זה בחמישה שקלים בלבד.

• תוכן חדש...