Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי את כל השרשור על שלושת עמודיו ולאחר עיון מדוקדק בדקויות הפרשה ובמשמעויות המשפטיות כל מה שיש לי להגיד זה

"יא וואראדי, איזה חפירה!"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אישית הייתי מייעץ לקופאיות האלו שלפחות יקחו את הסכום שיצטבר בסוף כל יום. ככה אולי יצא להן טיפ קטן , והקופה של מקדונלדס לא תגדל מעבר למה שצריך. (ואף אחד לא ירגיש שחברה גדולה "גנבה" אותו)

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
קראתי את כל השרשור על שלושת עמודיו ולאחר עיון מדוקדק בדקויות הפרשה ובמשמעויות המשפטיות כל מה שיש לי להגיד זה

"יא וואראדי, איזה חפירה!"

אז החפירה נמשכת והתגלה בולען בגלידה :wink: - ( גאיה קורן - ידיעות אחרונות כלכלה 13-5-10 )

" חצי גמר גביע : במקדונלד'ס חסכו בגלידה "

- בולען (בַּלּוּעָה), מונח בגיאומורפולוגיה המתאר מחילה, פיר אנכי, קמין, או סדק רחב ועמוק, המתהווה בתשתית גירנית או מלחית כתוצאה מתהליכי המסה, ...

ועל כך נאמר בסנוקר - אחול בלוע/ה :lol:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ליד הבית שלי מוכרים המבורגר ב7 שקל בפיתה + צ'יפס!

אבל תמיד שאני אוכל שם הוא אומר שנגמר לו הצ'יפס!

יש מקום לתביעה יצוגית גם פה?

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
ליד הבית שלי מוכרים המבורגר ב7 שקל בפיתה + צ'יפס!

אבל תמיד שאני אוכל שם הוא אומר שנגמר לו הצ'יפס!

יש מקום לתביעה יצוגית גם פה?

אם הודיעו לך בזמן הזמנת המוצר על השינוי ( המחסור בצ'פס ) והסכמתה להזמנת המוצר בתנאים אלה - אין מקום לתביעה .

אם לאחר התשלום הודיעו לך על השינוי - באפשרותך שלא לקחת את המוצר , וכמובן לא לשלם .

יש הבדל בין לקוח אשר חושב כי קיבל את המוצר המלא - ללקוח אשר רואה כי אין צ'פס ( זה גלוי )

אבל - לא על כך הדיון - הדיון הוא מדוע אחרי שפונים לתיקון העוול , מתנערים ממך , ומדוע זה נראה כמדיניות גורפת .

תמחר את המוצר במחיר ( המלא ) הנכון - ולא יהיו אי הבנות . ( כמובן שיהיו בנות - שלא יהיה אי הבנות )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
ולא יהיו אי הבנות .

נשמע כמו משהוא מהישרדות.

השבט המנצח בוחר מי מהשבט המפסיד ילך לאי המתים והשבט המפסיד בוחר מי מהשבט המנצח הולך לאי הבנות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עכשיו הבנתי מאיפה היה למקדונלס כסף להגריל כמה מכוניות porsche במבצע האחרון:shock:.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
מה אני חושב:

לא חושב שהייתי משקיע דקה אחת מחיי בשביל לכתוב פוסט בפורום בגלל 10 אג'.

בשביל הפרופורציה -

קח 10 אגורות

תכפיל אותם במחזור של - נאמר בגסות - 100K לקוחות ביום, לסניפי מקדונלדס בכל הארץ

עכשיו נחלק ב-100, כי כל מאה אגורות שוות שקל -

ובכן

בשביל 10K שקל היית כותב פוסט?

יש אינספור דוגמאות לטעויות אקראיות כאלה שקורות בחשבונות סלולאר [למשל]

אף אדם נורמלי לא יטריח את עצמו בשביל טעות חישוב של 10-20 אגורות בחשבון הסלולאר.

תכפיל את זה במאסות רציניות ותקבל אחלה כסף שמתקבל מסדרות אקראיות של טעויות בחשבונות שאנחנו מקבלים מידי יום.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...