Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב._אתמול בסביבות השעה 17:30, הלכתי עם חברתי לאכול במקדונלדס בסניף הטיילת, הרברט סמואל, בת"א._הסניף היה מפוצץ באנשים והעובדים עבדו בקדחתנות יתר. כשהגיע תורנו, הזמנו 2 ארוחות, כל אחת ב-38._90 ש"ח._חברתי הזמינה ראשונה ושלמה לקופאית 40 ש"ח בזמן שאני עדיין התלבטתי. הקופאית החזירה לה עודף, ולאחר מכן הזמנתי גם את הארוחה שלי. שלמתי לקופאית 40 ש"ח גם כן והשיבה לי עודף של שקל אחד. לאחר כמה שניות קלטתי שהיא לא החזירה לי עוד 10 אגורות ולא אמרתי דבר ("כולה" 10 אגורות). בשביל הסקרנות שאלתי את חברתי אם היא קבלה עודף מלא והיא אמרה שהיא קבלה שקל אחד גם כן._באותו הרגע שאלתי את הקופאית בצורה נחמדה ולא תוקפנית: "סליחה, אתם לא נוהגים להחזיר פה עשרות אגורות"?הקופאית השיבה: "לא, יש לנו רק שקלים"._אני: "את עונה לי ברצינות"?הקופאית: "אפשר לחשוב, זה רק 10 אגורות"._אני: "את יודעת שאפשר לתבוע אתכם על זה נכון"?הקופאית: "כן, אני יודעת, אבל מה אני יכולה לעשות, נגמרו לנו האגורות"._אני: "אתם רשת גדולה ומסתכנים פה בתביעה רצינית שלא תבוא ממני, אבל קחי בחשבון שאנחנו לא הלקוחות היחידים שלכם"._הקופאית עשתה פרצוף מפוחד ושתקה._הארוחות הגיעו והלכנו לשבת לאכול, בזמן שאני שומע את הקופאית צועקת לי: "אדוני, בוא בוא, מצאתי פה שקל ליד הקופה ואני רוצה שתיקח אותו". התקרבתי אל הקופה ואמרתי לה שאני ממש לא צריך את השקל שלה כפיצוי או משהו כזה, פשוט נדהמתי מכל הקטע הזה._מה דעתכם?

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלמנו שנינו במזומן ולצערי לא שמרתי את הקבלות.לעומת זאת, אני משוכנע שלא היינו היחידים שלא קבלנו עודף מלא מהאנשים ששלמו במזומן באותו הזמן. הסניף היה עמוס.אני זוכר בבירור את 2 הקופאיות שהחליפו דברים עימנו. האם יש מקום באמת לתביעה ייצוגית? (עורכי הדין של הפורום, חוות דעתכם הכנה).

פורסם

אותי יותר מעניין אם זה משהו שהם עושים כדרך קבע.

אם הם חוסכים את ה-10 אגורות האלה מכל מחיר שהוא לא עגול שם,

תחשוב לכמה זה מצטבר בסוף החודש... :roll:

חוץ מזה אל תאכלו מקדונלדס... זה לא בריא... ;)

פורסם

אני מניח שמדובר על ילדה בת 15-17 (יש כאלו שכבר קוראים לה "נערה":)) ולכן לדעתי, צריך לקחת הכל בפרופרציות הנכונות.

אצלנו עדיין קיימים מוצרים שעולים XX.99 או XX.98 ותמיד יהיו את הלקוחות שיתחכמו ויבקשו עודף. לקופאיות תמיד נאמר להחזיר להן עשר אגורות עודף ולהמשיך הלאה , כי בזבוז הזמן על כאלו שטויות לא שווה את זה.

פורסם

לא הבנתי מה זה משנה אם היא ילדה בת 15 או קשישה בת 90. עד 5 אגורות מבחינת החוק לידיעתך, יש את שיטת העיגול וזה לא הכי אפשרי להחזיר עודף, כך שמבחינתך 9.97 או 10 ש"ח זה אותו הדבר.

פורסם

קודם כל, יש, כדברייך, את שיטת החוק, אך יש גם את המציאות.

אתה לא מסוגל, כמו שאני לא הייתי מסוגל, להבין עד איזה רמה אנשים מסוגלים לרדת, זה פשוט מביך. לא פעם, אדם התחיל לצעוק ולהתעצבן, ככה ליד כולם, ע"מ להוכיח, כביכול, שהוא צודק.

אם המקרה כ"כ עצבן אותך, אתה תמיד יכול להתקשר לשירות של החברה והם יעניקו לך שוברים לארוחות הבאות. קח בחשבון שיבקשו ממך את שם העובד והעובד יינזף ואולי אף יפוטר. עכשיו, כל שעלייך לזכור הוא כי, ככל הנראה, מדובר בילדה שמרוויחה את המינימום של המינימום והייתה תחת שעת עומס כבדה ובטעות יצאה לה פליטת פה לא נעימה.

אתה שואל אותי? ממשיכים הלאה.

פורסם

זה ממש לא העיקרון. הדבר האחרון שמעניין אותי זה להתקטנן עם העובדת ולגרום לפיטוריה.מה שכן מעניין אותי זה האם העובדים מקבלים הוראה "לעגל פינות" ולא להחזיר ללקוחות עודף במלואו.

פורסם

מה אני חושב:

פשוט חפשו לאכול בשר נורמלי ולא את הזבל של מקדונלדס.

תראה ב-10 אג' האלו סימן של הגורל הרומז לך להפסיק לאכול שם.

:-D

לא חושב שהייתי משקיע דקה אחת מחיי בשביל לכתוב פוסט בפורום בגלל 10 אג'.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

40 שקל בשביל הזבל הכימיקלי הזה?

ב-40 שקל אני קונה לאפה שווארמה + שתיה ועוד יוצא עם עודף. לא שזה בריא אבל לפחות בשר אמיתי.

172

פורסם
האם יש מקום באמת לתביעה ייצוגית? (עורכי הדין של הפורום, חוות דעתכם הכנה).

כן.

אל תשכח לחזור לדווח על התוצאות.

דרך אגב, אני מכין תביעה ייצוגית נגד כל איבוד הפרופורציות הכולל בכתיבת כותרות. אם חסר של 10 אגורות בעודף זו "שערוריה", אז החיים שלך באמת דבש טהור וניגר, נטול כל רע, חולי ובעיות. אשריך וטוב לך.

בהצלחה בתביעה!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מה דעתכם?

דעתי היא, שאי אפשר להיות קטנוני עד כדי כך. העיקרון במקרה זה לא מעניין את אף אחד.

היא לא החזירה לך עודף כי באמת לא היה לה עודף בקופה, ולא בגלל שרצתה לגנוב ממך 10 אגורות.

אני הייתי שוכח מזה באותו רגע, והולך לשבת ולהנות :roll: מהארוחה, ובוודאי של הייתי כותב על זה בפורום, ועוד עם כותרת צעקנית כזאת.

• תוכן חדש...