Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאסטה 2010 מליסינג ב97000 ,כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברת ליסינג מוכרת פיאסטה 2010 עם 1300 ק"מ ,הרכב נמסר והוחזר על ידי הלקוח. מחיר 97000 שח ,חדש 105000שח, השאלה האם כדאי לקנות במחיר כזה?

פורסם

מהרבה בחינות זו עסקה משתלמת - מקבלים רכב חדש כמעט לחלוטין בהנחה של 8000 שקלים. בפועל, אם חברת הליסינג רשומה כבעלים ראשון, זה יכול להרתיע המון אנשים בעת המכירה. תצטרך להיות סבלני או להיות מוכן להתפשר.

כמובן - אם אתה מחזיק את הרכב הרבה שנים, הביעה מצטמצמת.

ובכל מקרה - נסה להוריד אותם עוד במחיר, אין סיבה שהם לא יתפשרו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני חושב שזה לא הפרש גדול ועדיף להוסיף את ה-8K ולקחת רכב דנדש,מה גם שאני מניח שבמעמד המכירה אף אחד לא יבדוק כמה ק"מ רכשת את הרכב אלא שרשום בעלים קודמים ליסינג!!

פורסם
אני חושב שזה לא הפרש גדול ועדיף להוסיף את ה-8K ולקחת רכב דנדש,מה גם שאני מניח שבמעמד המכירה אף אחד לא יבדוק כמה ק"מ רכשת את הרכב אלא שרשום בעלים קודמים ליסינג!!

מסכים עם קודמי. תנסה להתמקח עם חברת הליסינג. הרי ברור שהם רכשו את הרכב בפחות מ-95K ובנוסף גבו קנס על ביטול העסקה מאת הלקוח, כך שאם הרכב ימכר ב-90K עדיין מדובר ב-Win-win situation.

בהצלחה!

• תוכן חדש...