Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 416
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא לא, ממש לא.

עדיין לא קניתי.

שאלה היפותטית : כמה הייתם מוכנים לשלם על המכשיר האידיאלי שכולל את כל התכונות האפשריות ? כמובן עם הלוק המקורי.

את האמת? בערך 9,000 מקסימום. אבל באמת שהמכשיר יכלול הכל , וידע לעבוד עם המחשב המקורי ברכב - משמע במסך הקטן בין הסקאלה למד הטורים שיראה את שם השיר וכו' כמו שיש במכשירים המקוריים.

פורסם

אייל,

אני חושב ש-7 אלף שקל זה סכום הוגן בתנאי שכל התנאים שהזכרנו מתקיימים

מצד שני מהכירות מאוד רחבה עם התחום הזה כבר שנים רבות, ברגע האמת כל הקשקשנים יעלמו ותשאר עם קומץ קטן של אנשים שמוכנים לשלם, וגם בקומץ הזה הרוב לא יסכים לשלם מעל 4500 שקל

זהו מצב שוק האודיו והמולטימדיה בארץ הקודש

פורסם

מעניין כמה עולה המקורי שנותן את כל האפשרויות האלה.

אני אולי משוגע אבל היתי הולך עליו בהנחה שניתן להשיג בארץ בכלל.

כי לאחר השקעה של 250K על האוטו אז... עוד מאמץ קטן והוא יהיה מושלם מבחינתי.

פורסם

אני לא רואה למה שדבר כזה יעלה יותר מ4000 שקל.

מה יש שם שצריך לעלות הרבה כסף?

מקלט GPS עולה איזה 200 שקל, מסך כזה גם לא עולה כלום, מקלט BT בכלל לא עולה כלום, פאנל איכותי (כלומר כל האלקטרוניקה והדברים שקשורים לסאונד) עולה איזה 2000 שקל ולצערנו המקורי של VAG לא איכותי כמו פאנל טוב של פיוניר.

למה זה עולה הרבה כסף?

סתם, כי זה כביכול מוצר פרימיום ואפשר לקחת עליו הרבה כסף.

Auto Emoción

פורסם

אין מערכת ניווט מקורית

היא לא תואמת לארץ, כל שכל קומבינה שלא תעשה אתה תסיים עם תלאי כלשהו של IGO

עם זאת, RCD510 עם מודול IGO TOUCH זה לא רע בכלל

כי כל הקומבינות מאחורי הקלעים לך כמשתמש זה שקוף

מנגד RNS עם שלט חיצוני זה משהו שלא הייתי נוגע בחיים

פורסם
מעניין כמה עולה המקורי שנותן את כל האפשרויות האלה.

אני אולי משוגע אבל היתי הולך עליו בהנחה שניתן להשיג בארץ בכלל.

כי לאחר השקעה של 250K על האוטו אז... עוד מאמץ קטן והוא יהיה מושלם מבחינתי.

אם נתעלם מכך שלא קראת את השרשור (המחיר הופיע שם לא פעם ולא פעמיים) , המחיר סובב את ה10 אחוז משווי הרכב שלך אם מוסיפים את כל האופציות האפשריות. במקרה שלך כנראה תוכל לסגור את זה ב10K כי כבר יש לך את הבסיס שמגיע בGTI , הRCD510.

עתיד צודק ואני אוסיף ואומר שהשאלה שאתה צריך לשאול את עצמך ואת צ'מפיון זה איך ברכב של 250K לא קיבלתי אופציית ניווט ו BT.

אני יודע על אנשים שהתעקשו וקיבלו בחינם את יכולת הGPS (תוספת IGO טאץ' לRCD510 )...

עתיד, בקשר למחירים שציינת זו בדיוק המטרה : 4.5K.

אולי בעוד מספר חודשים תהיה כאן אופציה מעניינת לחברי הפורום במחיר הסובב את המחיר הנ"ל.

בינתיים כל מה שנשאר לנו זה להמשיך לדון במכשירים השונים :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש לי שאלה...

אם יש לי חיבור USB כרגע, על המערכת המקורית של הרכב.

במידה ואני ישדרג למסך מגע "דמוי מקורי" יש לו אופציה ל-USB על הפאנל עצמו.

ה-USB שיש לי כרגע (בין המושבים) ימשיך לתפקד!?

מקווה שהבנתם.

נ.ב.

אייל יש לך דיאמונד-ויז'ן?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לא ברור איך החיבור USB הזה מחובר למערכת, אם יש לה יציאת USB אחורית וזהו בסה"כ מאריך, אז בהחלפת המערכת זה ימשיך לתפקד כרגי אם זה מחובר בצורה אחרת (למשל כניסת צ'יינג'ר דרך מתאם) אז זה כבר תלוי ברדיו שתקנה.

לפי איך שאני מכיר את ה RCD300 שיש לי, אין לו יציאת USB והדרך היחידה לעבודה דרך USB היא לחבר מתאם דרך יציאת הצ'יינג'ר.

נ.ב. כן אני עם דיימונד ויז'ן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חיבור USB במערכות מקוריות של VW מתבצע ע"י מודול שנקרא MDI, Multimedia Interface

הוא שמאפשר חיבור של USB \ אייפוד לRCD\RNS דרך חיבור ייעודי למערכות הנ"ל.

הווה אומר, אם תחליף מערכת ל"דמוי מקור", החיבור הזה יפסיק לתפקד.

אבל - אין מניעה לעשות קצת עבודה ולעשות כבל מאריך בין נק' החיבור של הUSB שקיימת היום לחיבור הUSB של המערכת החדשה שלך. ואז הוא ימשיך לתפקד.

שששששששששירוקו אדומה

• תוכן חדש...