Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה בדיוק הוא קיבל "בראש"?

רוני אהרונוביץ מאתר NETCAR התחיל לפניו.

הדגש של רוני היה אפילו יותר חשוב לתושבים, לאפשר חניה בתחנות אוטובוס גם בימי חול בלילה.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

וואי איזה יופי, מהיום: רכבים חונים בצידי כביש בלילות, ממש מתכון בטוח...

ביחוד בשביל נהגי מוניות השירות במרכז, שעכשיו יש להם סיבה מוצדקת מתמיד לעצור באמצע הכביש.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
זה נקרא זבש"ם

אה?:?:

דרך אגב זה רק בתחנות שיש בהם מפרץ או כל תחנה שהיא? האם לדוגמא היום אני יחנה בתחנת אוטובוס אני עלול לקבל קנס כי למרות זאת השילוט עוד לא הוצב, האם אני יכול לנצל זאת לטובתי?

פורסם
מה לגבי העובדה שיש קו לילה בחלק מהערים? לדוגמא קו 200 בחיפה שפועל בסופ"ש? הם גם אמורים להשתמש בתחנה.

עזוב מי סופר את משתמשי התח"צ?

ממש מזיז לאותו ח"כ אדיוט שאוטובוסים פועלים גם בלילות וגם בסופ"שים והנוסעים בתח"צ בזמנים אלה הם הפקר, זה בסדר לסכן אותם בירידה לכביש כדי לעלות לאוטובוס.

התח"צ בישראל זוכה לניהול מחורבן והיעדר רגולציה.

החלק הכי מרגיז זה שנהגי אוטובוסים חוטפים קנסות על זה שהם עוצרים רחוק מן המדרכה;

את הקנסות מחלקים סטודנטים וכל מני עובדי קבלן שאין להם מושג וחצי מושג בנהיגה בכלל, ובנהיגת אוטובוס בפרט, ואין לך סיכוי להסביר להם (גם כי הם סמויים לעין וגם כי הם לא מבינים ממילא) שאם יש רכב במפרץ התחנה אי אפשר להביא את האוטובוס לעצירה קרוב למדרכה, גם אם הרכב שחונה במפרץ התחנה חונה כמה מטרים לפני התחנה עצמה.

לעזאזל עם המדינה הזו.

גילוי נאות: נהגתי ב"אגד" במשך כ-3 שנים; אינני עוסק כרגע בתחום.

:puzzled:
פורסם
וואי איזה יופי, מהיום: רכבים חונים בצידי כביש בלילות, ממש מתכון בטוח...

ביחוד בשביל נהגי מוניות השירות במרכז, שעכשיו יש להם סיבה מוצדקת מתמיד לעצור באמצע הכביש.

ככה או ככה הם תמיד עוצרים באמצע הכביש אפילו שיש להם מקום להחנות/ להוריד נוסעים.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

אני לא אתפלא אם בקרוב נתחיל לקרוא שירשורים על כאלה שבשעה 16:05 הרכב שלהם נגרר מתחנת אוטובוס ועכשיו הם גם צריכים לשלם קנס, גם צריכים לשלם גרירה וגם צריכים לקחת מונית למגרש הגרירות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לדעתי זה חוק מיותר שלא יתרום דבר ולא ישנה או ישפר את בעיית החניה

או אולי אף יגרום לבעיות כפי שכתב נהג אגד לשעבר

במקביל בנטקאר, אהרונוביץ נלחם על כבודו האבוד כיוזם החוק או לפחות בעל הרעיון

ובהזדמנות זו לא שוכח להשמיץ את יריביו מאוטו מגזין

• תוכן חדש...