Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה בולשיט.

עוד מימי צ'יץ' בראשות תל-אביב היה מותר לחנות בשבת בתחנות אוטובוס בכבישים בעלי שני נתיבים וכך עשיתי תמיד. בחיים לא העלתי על דעתי שזה אסור, או קבלתי קנס על זה.

פורסם
לדעתי זה חוק מיותר שלא יתרום דבר ולא ישנה או ישפר את בעיית החניה

או אולי אף יגרום לבעיות כפי שכתב נהג אגד לשעבר

במקביל בנטקאר, אהרונוביץ נלחם על כבודו האבוד כיוזם החוק או לפחות בעל הרעיון

ובהזדמנות זו לא שוכח להשמיץ את יריביו מאוטו מגזין

אני מאמין שאתה לא גר בת"א, תאמין לי שכל מטר פנוי לסופש עוזר הרבה.

ד.א, המאבק של רוני התחיל מזה שגררו את רכבו מתחנת אוטובוס בלילה, ולא מנסיון להשמיץ אף אחד.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
אז כל מוכי הגורל ישכחו מהפעלת אוטובוס בשבת ?

אני מזמין אותך להכנס לקישור המצורף- מתחיל שם שרשור-דיון על הנושא המועלה כאן בשרשור.

הלינק מוביל לפורום תחבורה ציבורית בתפוז; הפורום ההוא באופן טבעי מנוגד בדיעותיו לפורום שלנו כאן, ובאמת מישהו שם מעלה באזכור קטן את הנקודה שאתה מעלה כאן- קיבוע הסטאטוס קוו של אי הפעלת תח"צ בשבת.

דעתי האישית: המדינה הזו מנוהלת ע"י עסקנים מושחתים שבאמת ובתמים עושים מאמצים עילאיים להשמיד את התחבורה הציבורית בישראל, תוך יריקה לתוך עינו של הבוחר התמים בקלפי; אל דאגה- המציאות בסוף תתפוצץ להם, אך בעיקר לנו- העם המובל כעיזה עיוורת אחריהם, ואולי אז יהיה שינוי.

:puzzled:
פורסם
מה בדיוק הוא קיבל "בראש"?

הדגש של רוני היה אפילו יותר חשוב לתושבים, לאפשר חניה בתחנות אוטובוס גם בימי חול בלילה.

א. אם אני זוכר נכון הוא הפסיד, אבל אולי אני טועה.

ב. מסכים בנוגע לדגש.

ג. הוא כנראה כל כך נפגע מהשורה+הקריצה שכתבתי, שהוא רץ להתבכיין על זה בפורום שלו, כולל שם התואר הקבוע למגזין אוטו (פרסומון, אלא מה). הוא הגדיל והוסיף איזו תיאוריה פרועה על כך שזכיתי במשרתי בזכות התקפה פרועה וחסרת בסיס על התחקיר הזניח שלו על NCAP (אחח, השחצנות... החשיבות העצמית...) ולא שכח לסיים עם איזה הקשר מצוץ מהאצבע לתחרות (מצוצה מהקופה של המו"ל, לטענתו) של הגרלת שעונים(אני לא מבין, אם הייתה מוגרלת מכונית זה היה בסדר?), עם לינק לכתבה שלו על איזו תחרות מלפני עשור (שבסופה כתוב שרועי צוקרמן עזר לו באיסוף הראיות, ואותי זה הצחיק קצת, אבל אסור לי לספר לכם מדוע). מבולבלים? גם אנחנו.

נ.ב. אתם מוזמנים לחפש את זה בפורום של האתר שלו, רק אל תשכחו להזכיר לו שבזכותי הוא מקבל עוד קצת כניסות :-P

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ב. מסכים בנוגע לדגש.

ג. הוא כנראה כל כך נפגע מהשורה+הקריצה שכתבתי, שהוא רץ להתבכיין על זה בפורום שלו, כולל שם התואר הקבוע למגזין אוטו (פרסומון, אלא מה). הוא הגדיל והוסיף איזו תיאוריה פרועה על כך שזכיתי במשרתי בזכות התקפה פרועה וחסרת בסיס על התחקיר הזניח שלו על NCAP (אחח, השחצנות... החשיבות העצמית...) ולא שכח לסיים עם איזה הקשר מצוץ מהאצבע לתחרות (מצוצה מהקופה של המו"ל, לטענתו) של הגרלת שעונים(אני לא מבין, אם הייתה מוגרלת מכונית זה היה בסדר?), עם לינק לכתבה שלו על איזו תחרות מלפני עשור (שבסופה כתוב שרועי צוקרמן עזר לו באיסוף הראיות, ואותי זה הצחיק קצת, אבל אסור לי לספר לכם מדוע). מבולבלים? גם אנחנו.

נ.ב. אתם מוזמנים לחפש את זה בפורום של האתר שלו, רק אל תשכחו להזכיר לו שבזכותי הוא מקבל עוד קצת כניסות :-P

רוני

האיש יצא למאבק צודק והצליח לעשות שינוי. זה הישג מרשים בארצינו הקטנה והמושחתת. מה שנותר לכולם הוא להוריד את הכובע ולומר "כל הכבוד". מי שלא מסוגל לעשות זאת- עדיף שלא ישמיע את קולו. אני יודע להעיד על עצמי ועל עצמי בלבד- כשעמית שלי למקצוע בו אני עוסק קוצר הצלחות אני יכול לשנוא אותו, אני יכול לקלל אותו בליבי, אני יכול להיות אכול קנאה, אבל הכבוד העצמי שלי לעולם לא יתן לי לנסות להקטין אותו או לגמד את הצלחתו. בהשקפת העולם שלי התנהגות כזו מבזה. אותי כמובן.

פורסם

אני מסכים איתך ולעולם לא "ארד" בפומבי על עמית למקצוע. הבעיה היא שאהרנוביץ עשה זאת לכל-כך הרבה אנשים בעבר, כולל לי, שבאמת קשה לי לקרוא לו עמית. במילים אחרות - נאה דורש, נאה מקיים.

ואם הוא באמת חושב שאני מזלזל בפועלו, הוא טועה טעות מרה. אני כן מזלזל בהתנהגות שלו כלפיי עמיתיו למקצוע, ואף מגנה אותה. אבל זה כבר דיון אחר...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
מה לגבי העובדה שיש קו לילה בחלק מהערים? לדוגמא קו 200 בחיפה שפועל בסופ"ש? הם גם אמורים להשתמש בתחנה.

מה לגבי חיפה? בה יש אוטובוסים גם בשבת..

כדאי להזכיר כי החנייה לא מותרת בתחנות בדרכים בין-עירוניות, נתיבי תחבורה ציבורית ומסופי תחבורה ציבורית. החנייה גם אסורה בתחנות המשמשות קווי אוטובוס הפועלים בימי שבת וחג - למשל באזור חיפה.

מתוך YNET

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

ב. מסכים בנוגע לדגש.

רוני

אהרונוביץ' הוא הדמות האמתית מאחורי היוזמה הזו. אולי הוא הפסיד בבית המשפט, אבל חבר הכנסת המשיך משם.

חבל מאוד שאתה לא מצליח לפרגן לו על הישג זה.

האיש רווי פגמים, זקנתו מביישת את צעירותו, אך לא מוחקת אותה - האיש הזה הקים בעשר אצבעותיו את העיתונות המוטרית בארץ, ואחראי למגזים משובח שהוא ערך במשך לא מעט שנים. אני אישית קראתי בשקיקה את כ-ל העיתונים שערך, והפסקתי מעט לאחר יציאתו מהמעגל הזה - כשראיתי למה הפכה העיתונות המוטורית העברית. מדי פעם יוצא לי לעיין במגזינים האלה במספרה - מדובר על קומבינה ישראלית קלאסית.

פורסם

מדהים כמה קשה אתם (כולל אהרנוביץ) לוקחים הערה של חצי שורה עם קריצה. כנראה שאין יותר חוש הומור כשיש כזו שנאה...

ואתה יודע מה, אם אהרנוביץ זקוק לפרגון שלי על ההישג אז הנה, הוא השיג אותו - וואלה, כל הכבוד. ותנחומיי על שחבר הכנסת גנב לו את הקרדיט. תנחומיי גם על זה שאתה ממשיך לקנות את הבדיות שלו בנוגע למצבה של עיתונות הרכב כיום ומגזין אוטו בפרט. הוא כל כך מאמין בזה, שהוא כבר לא צריך לקרוא את המגזין בשביל לחשוב כך. אתה, לעומת זאת, קורא אותו במספרה כשדמותו של אהרנוביץ מרחפת מעל ראשך...

(אגב - יש לי 99% מהעיתונים שאהרנוביץ ערך. אם תרצה להעיף בהם מבט שוב אתה מוזמן - רק דע שתגלה שהעבר לא כל-כך וורוד כפי שאתה מצייר אותו).

נ.ב. תודה לארנון על מילותיו החמות בפורום נטקאר. באמת טוב שיש חברים כאלה! (הייתי מגיב שם, אבל עשיתי את זה אתמול וכמובן שהודעתי נמחקה).

נ.נ.ב. אהרנוביץ טוען בפורום שלו שאני (הוא כתב הדמגוג הקטן, אני מניח שמדובר עלי, כי אני לא רואה פה דמגוג קטן אחר בסביבה :-P ) מתלונן כאן שהוא מחק את ההודעות שלי אצלו (מה שנכון). אז לידיעתך, מר אהרנוביץ, לא אני חסמתי אותך מפורום זה (אלא להפך - דווקא הייתי נגד הקריאה לחסום רוב הזמן), ומצטער, אבל אני לא ממש מבין באיזה נושא יש לך להגיב במגזין בו אני עובד...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
(הוא כתב הדמגוג הקטן, אני מניח שמדובר עלי, כי אני לא רואה פה דמגוג קטן אחר בסביבה :-P ) רוני

ROFL שוב

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לעומת זאת, קורא אותו במספרה כשדמותו של אהרנוביץ מרחפת מעל ראשך...

(אגב - יש לי 99% מהעיתונים שאהרנוביץ ערך. אם תרצה להעיף בהם מבט שוב אתה מוזמן - רק דע שתגלה שהעבר לא כל-כך וורוד כפי שאתה מצייר אותו).

כמו שאהרונוביץ אוהב לומר ( אך אינו מקיים בעצמו...) - אתה מגיב לגופו של אדם ולא לגופו של עניין.

אנשים אינם חד מימדיים. כמו שאמרתי, לאהרונוביץ זכויות רבות, אך גם פגמים רבים. אני אישית יודע להודות לו על חסד נעוריו, אבל סולד מהבריונות שלו באתרו. מה שאני מנסה לומר לך, זה שהההתנהלות של רוני היום לא מורידה כהוא זה מערכם של המגזינים שערך בצעירותו. עוד משהו, אני לא מאלה שמסתנוורים מאדם והולכים אחריו כצאן עיוור. הרוח שלו לא מרחפת מעל ראשי, לא לפני התספורת, לא אחריה, ולא במהלכה. יוצא לי מעת לעת לעיין המגזינים ישנים, ודעתי לא משתנה. קח לך בתור דוגמא את המאמר שרוני פרסם על איירטון סנה. מדובר על פנינה נדירה (המאמר, וגם סנה שהיה, אגב, גם הוא - אדם רב מימדי) - אתה יכול להפנות אותי לכתיבה מאותו סדר גודל במגזין אוטו העכשווי?

אהרונוביץ האיש, הוא אדם שחלק מתכונותיו (כמו למשל האובססיה לפיסוק...) בלתי נסבלות בעיני. אם מחר הוא יפרסם מגזין כרומו, אני ארוץ לדוכן העיתונים.

• תוכן חדש...