Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הדגם הנמכר ביותר בישראל בכל הזמנים הוא סובארו די.אל 85-93, כיוון שרוב הרכבים האלה נגרטו וירדו מהכביש , הדגם הנפוץ ביותר כיום בכבישי הארץ הוא מאזדה 3 04-09.

תרשה לי לתקן אותך, אני חושב שהרכב הכי נפוץ על הכביש עדיין זה סובארו דיאל.

ורוב הרכבים האלה לא נגרטו ולךא ירדו מהכביש,אלה "הועברו" לכפרים....והם עדיין נוסעים(באיזה מצב הם זו כבר שאלה אחרת).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה עם 120 אלף לא טועים?

למרות שהיום אני רואה ממש מעט כאלה על הכבישים, ימי הזוהר של מיצובישי בהחלט חלפו.

פורסם

120 אלף היה מספר כולל של כל דגמי מיצובישי, שנמכרו עד איזור שנת 1996-7.

זה כולל בערך 40-50 אלף לאנסרים, 40-50 אלף סופר לאנסרים וכל השאר זה L200, L300 L400 וגאלאנט.

GL-10 - עם כל הכבוד לסובארו DL - בטוח שהיא מכרה בין השנים 85-93 יותר מ 100 אלף יחידות, היום נשארו להערכתי כמה עשרות אלפים בלבד, שזה מכובד מאוד ויותר מכל רכב אחר מאותה תקופה, אבל זה לא מתררב לכמות המאזדה 3 שיש על הכביש.

קראתי באיזה מקום, שבשנה הכי "חזקה" של לאונה היא מכרה 30 אלף מכוניות. זה היה בשנת 90 או 91.

אני מעריך, שבשנים 85-88 היא מכרה הרבה פחות, בגלל שאופל ופורד היו חזקים מאוד בארץ, וגם בגלל שב 87-88 סיטרואן BX הייתה במקום ראשון במכירות.

פורסם

לפי אתר הלמ"ס, בין 1983 ל-1992 מכרה סובארו כ-104000 מכוניות בארץ. מאזדה 3 מכרה את הכמות הזאת בחצי מהזמן...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, המספר שאתה מביא לא הגיוני - מדובר בתקופה שסובארו מכרו 25% מהרכבים הפרטיים בישראל. אל תשכח שטויוטה, מאזדה ויונדאי בכלל לא היו אז בארץ.

פורסם

מתחילת שנת הדגם 90' עד סוף 93' סובארו מכרו כאן 85,000 מכוניות לערך.

איך אני יודע ?

פשוט מאד - סובארו היו היחידים שהשתמשו בסיומת 03 בסוף מס' הרישוי שלהן, והתחלת הסיפרור היתה 10-001-03

כך שיוצר שמ 10 עד 94 שהיוו את תחילת דמי 90' ועד הקידומת 94 שהיוו את סוף דגמי 93' (שכללו גם את הג'אסטי למען הדיוק) נימכרו 85,000 מכוניות לערך.

אם נביא בחשבון את כל מכוניות סובארו שנימכרו כאן משנת 80' נגיע למספר כפול או אפילו משולש.

במכוניות בעלות רישוי תקף, מזדה מובילה, ללא ספק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
מה עם 120 אלף לא טועים?

למרות שהיום אני רואה ממש מעט כאלה על הכבישים, ימי הזוהר של מיצובישי בהחלט חלפו.

קצת במישור שונה

גם 120 אלף יכולים לטעות ואפילו יותר

אומרים גם שמיליארד סינים (טוב יש 1.3 מיליארד) לא טועים

אז לפחות ב 3 דברים מהותים הם טעו בגדול

שפה - מסובכת, בעיתית וקשה

מקלות אכילה - נראה לכם טוב יותר מסכין ומזלג

שילטון - אמנם המשטר הנוכחי נקרא קומיניסטי אבל את השיטה שינו בגדול לקפיטליזם לאחר שנוכחו בטעות

פורסם
קרה לי כבר מספר פעמים שאני עומד ברמזור ורואה לפחות 4 מאזדה 3 דור ראשון אחת ליד השניה, מדהים!

גם לי זה קרה עם 3 מאזדות ולאחת היה מגני רוח וג'אנטים אז האחרים מסתכלים עליה כאילו "גם אני רוצה":lol:

Scan Speak

פורסם
מתחילת שנת הדגם 90' עד סוף 93' סובארו מכרו כאן 85,000 מכוניות לערך.

איך אני יודע ?

פשוט מאד - סובארו היו היחידים שהשתמשו בסיומת 03 בסוף מס' הרישוי שלהן, והתחלת הסיפרור היתה 10-001-03

כך שיוצר שמ 10 עד 94 שהיוו את תחילת דמי 90' ועד הקידומת 94 שהיוו את סוף דגמי 93' (שכללו גם את הג'אסטי למען הדיוק) נימכרו 85,000 מכוניות לערך.

אם נביא בחשבון את כל מכוניות סובארו שנימכרו כאן משנת 80' נגיע למספר כפול או אפילו משולש.

במכוניות בעלות רישוי תקף, מזדה מובילה, ללא ספק.

חישוב מעניין. התעמקתי עוד קצת ומצאתי את זה. אפשר לראות שב-1998 נעו על הכבישים 183000 סובארו בלבד.

תראה מה המצב כיום

אגב, יש שם עוד טבלאות מעניינות, למי שרוצה להתעמק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
חישוב מעניין. התעמקתי עוד קצת ומצאתי את זה. אפשר לראות שב-1998 נעו על הכבישים 183000 סובארו בלבד.

תראה מה המצב כיום

רוני

בסוף שנות ה 90' רוב הסובארו מהשנים 80'-84' נירכשו ע"י תושבי השטחים וכך בעצם ניגרעו ממצבת כלי הרכב בארץ.

הנתון המעניין הוא מספרן הגדול של הסובארו שנותרו עם רישוי בתוקף, אות ועדות לאמינותן הפנטסטית ולתחזוקתן הזולה והפשוטה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שפה - מסובכת, בעיתית וקשה

אתה יודע סינית?

אולי לך היא מסובכת וקשה? על איזו סינית אתה בדיוק מדבר? יש שם איזה 100 שפות.

לא כל מה שנראה לך הגיוני ונכון, הוא כזה לכולם.

מוצר שנמכר היטב, החברה שעשתה אותו עושה משהו טוב. זה יכול להיות שיווק, זה יכול להיות גם דברים אחרים.

emotion of motion

• תוכן חדש...